Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Первертень подорож в короліство Вовків. Перша ч...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
507.39 Кб
Скачать

«Олень»

Він прикінчив третього він замітив солдата на коні який швидко проскочив повз дерево. На відстані приблизно двадцять метрів. Олень вихватив спис з вбитого солдата та запустив його спис пролетів повз дерево. Олень поглянув в слід і як вершник злетів з коня і кінь поскакав далі. А ніхто цього не замітив. Олень подумав що це посильний. Але тепер він мертвий. Він вчув крик і побачив перед собою солдата з списом який був обладунках він налетів на Оленя. Той покрутився та щитом вдарив по спині. Ворог застогнав але обернувся та знову кинувся на Оленя. Той пропустив спис повз себе та наніс вдар мичом в живіт. Він відступився і ворог впав і тут він побачив другого він встиг положити руку і кров пролетіла вгору але рука була в кров. Ворог наніс ще один вдар але Олень встиг відбити. Він змушений був кинути щит і тепер він держав ніж який блистів в руках. Вони почали танець смерті обмінювалися вдарами і Олень чикав нагоди і ворог помилився. Олень наніс вдар в спину і той впав на землю. І на нього налетів ще один він був вдягнутий у кольчугу але в руках мав булаву та щит був малих розмірів. Олень подумав я його скоро переможу. Але не так як він хотів. Ворог оказався більш сильніший та швидкий. Ворог наніс вдар Олень ухилився та відскочив назад.

- Прекрасно ти вмреш? Сказав ворог

- Ти впевнений. Сказав Олень.

- Та….

«Ворог»

Він стояв та спостерігав за битвою і сказав:

- В бийте цього дурака?

Він показав на хлопця який вбивав швидко їх. Він побачив меч який рухався наче живий. Неймовірно але він не вірив своїм очам. Що за меч? Він поставив питання в своїй голові. Він обернувся та оглянув знову поле бою де він ще побачив бійців та сказав:

- Скоро буде підкріплення?

Але коло нього нікого не було він лише махнув рукою. І появилися з лісу лучники які направилися до нього і один сказав:

- Кого треба вбити?

- Ось. Сказав командир.

І показав на хлопця. Ті рушили до нього поближче щоб ліпше вистрілити.

Коли вони наблизилися. За ними спостерігав командир. Вони прицілилися та вистрілили. Але Перевертень встиг відбити стріли та наніс вдар мечем та розрубав одного а далі пішов на інших. Ті вистрілили знову і знову один з них впав на землю мертвий. Вони кинулися тікати. Тепер він був упевнений що меч живий. Він захотів його розглянути. Але побоявся підійти бо не хотів розділити з ним ношу. Він в перше побоявся. Раніше він всіх розгромлював вороги самі тікали з поля бою.

«Вогонь»

Він розправився з вершником і рушив до Каменя але перед ним постали ще два ворогу. Їх багато подумав Вогонь. Він вчув крик і обернувся побачив що Вітер щось кричить. Але ворог не дав йому вчути що саме кричить Вітер. І він почав відступати і побачив як. Три стріли одна в спину попала а друга в ногу та третя в горло і Вітер впав на землю. Вогонь побачив це він вже почав кипіти. Наче казан який на вогні кипить. Гнів переповнив його і він закричав:

- За мого брата за всіх?

І наніс такий сильний вдар що розколов щит одного з ворогів та наніс ще один вдар та ворог зойкнув. Вогонь забув про другого і меч його застряв у тілі ворога. Він побачив що ворог наніс вдар але Вогонь вихватив ніж та пробіг прямо на нього і ніж увійшов в грудь. А меч ворога лише впав по заду Вогонь. Він обернувся та пішов до брата і тут стріла пронеслася на головою. Він обернувся та побачив двох лучників він рушив до них він рішив вбити їх за то що вони вбили брата. Він ухилився від першої стріли та лише пролетіла над головою а друга влучила в живіт. Вогонь зупинився та побачив спис який стрічав в ворога в спині. Він вихватив стрілу з живота і вихватив спис бо лучники були далеко і запустив спис в них і другий лучник впав на землю. І перший випустив стрілу і та попала в ногу Вогонь захитався але не впав він побіг на ворога і проткнув його мечем в горло і тут він вчув крик по заду:

- За братів?

Кричав солдат в латах він налетів на Вогонь але не добіг в нього влучив в спину ніж Оленя і той впав на землю. І тут він ще вчув голос перед ним постав солдат в латах та мав меч який сказав:

- За моїх братів?

- А це за моїх? Відповів Вогонь.

Та зустрівшись поглядами Вогонь побачив те саме що в своїх очах. Гнів та темноту. Вони почали на носити вдар один по одному ось і меч влетів ворогу прямо пазуху і ворог похитнувся та впав на землю але перед тим вони знову зустрілися поглядами і там був вже не то що було в перше там був радість. І тоді вогонь вчу різку біль в спині він вчу а тоді поставив руку на спину відчув що там ніж він зрозумів чого той всміхнувся і сам всміхнувся та впав на землю мертвий. Кров заповнила всю одежу.