Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Первертень подорож в короліство Вовків. Перша ч...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
507.39 Кб
Скачать

«Орел з Валовських»

Вони його положили на крісло та зв’язали руки за спиною а третій пішов за двері щоб попередите як щось або хтось схоче їм помішати. Вони взяли перо та папір який стояв на столі давно приготовлений. Та почали двоє щось разом писати. А орел приходив до тями він замітив що вони щось коло стола роблять та почав тихо з рукава доставати схований ніж. Він знав що треба спішити але з першого разу все зробити якісно. Він давно вже не був такі ситуації так думав він так вони відвернуті може зараз вдасться. Він дістав ніж трохи його не впустив але встиг його зловити другою рукою. Вони замітили що він рухається та підійшли до нього та один з них по вищи дав кулаком в морду а менший відтягнув його та щось показав руками жести видко німих так зрозумів Орел а значить їм справді відрізали язики. Він теж знав деякі знаки і зрозумів лише такі слова:

-.. дурак …. говорив що ти смерті нашої захотів. Показав менший ростом.

-.. я не хотів … ти мені винен ….. Показав вищий ростом.

Вони замітили що він дивиться на них і перестали показувати і пішли до столу. Лице його боліла від вдару на лиці зробився синяк.

- Хлопці від пустіть ви не того взяли. Мене туди друг відправив щоб я взяв

гроші в пані однієї і обіцяв заплатити при цьому добре і сам надворі біля виходу мене буде чекати. Сказав Орел.

Ті видко повірили в його брехню бо подивилися на нього та на одні одного а потім знову щось робили біля столу. Він майже перерізав один кусок мотузки а там ще багато далі він замітив що один з них вийшов на вулицю та приніс дрова та наклав вогонь в печі. І положив туди кліщі та ніж.

- Ні хлопці не треба я вам все сказав? Сказав Орел.

Він знав що вони зараз почнуть його катувати. Один з них взяв відро та пішов на вулицю та приніс воду та поставив грітися в казані.

Орел в той час вже був майже на кінці коли один взяв рукою ніж з ручкою з дерева та почав ним водити коло лиця Орла. Той від вертався та кричав:

- Не треба я все вам сказав я можу поклястися а моє ім’я Генріх.

Другий підняв папір де було по курячому написано «Якщо ти збрешеш то ти вмреш.» так прочитав Орел. Він прокричав:

- Я правду говорю.

І майже дорізав один щось запідозрив та пішов подивитися чого він там за спиною рухає руками. Він швидко почав різати. І той підійшов ближче той підскакує та кидає ніж в того що позаду той падає ніж попадає в горло а другого що по ближче він вибив з руки ніж коли підскочив. Та другим вдаром він перерізав горло ногою а на капцю блищав маленький за гострений ножик. Обоє вмерли він підійшов до столу побачив що там багато написаних різних питань. Він так же знав що може заглянути третій та швидко вихватив ніж з горла першого та підійшов до дверей та почав відкривати. Той стояв задом до нього Орел знав що з нього теж нічого не скаже і наніс вдар прямо в груди та потягнув його в будинок. Там положив його на підлогу та кинув солому з лежаків на них трьох та кинув солому підпалену з печі та швидко вибіг та закрив двері. Та побіг далі.

«Ала»

Вона стояла на місті кров потекла по ножі та по руці і вона зразу забрала руку. Ніж лише призупинив атаку але кігті увійшли в тіло а коли виходили то привили до такої болі що вона закричала.

- Я казала нема чого від мене рватися. Сказала жінка орел.

- Яку ти маєш зброю? Прозвучав голос.

- Хто це сказав?

- Я в руках в свої пані яка оживила мене.

- Ти живий. Сказала Ала.

І плюнула кровю.

- Та і ти під писала угоду зі мною. Сказав ніж.

- Я нічого не підписувала. Сказала Ала.

- Твоя кров капнула на мене і це є угода я служу тобі поки ти не вмреш а потім заберу твою душу.

- Я не хотіла.

- Ви там довго будете точити ляси. Сказала жінка орел.

Та направила свою руку але ніж відбув атаку.

- Ти не зрозуміла ти така сама як вона. Ти знаєш історію про дев’яносто дев’ять видів зброї коваля. Я один з таких.

- Що будемо робити з неї.

- В б’ємо.

- Як?

- Вона перетворилася в монстра я то же можу перетворити тебе в монстра якщо ти захочеш.

- А рани.

- Самі вилікуються.

- Я згодна.

- Перетворення.

І вона почала зливатися з ножем спочатку рука а далі решта тіла і постав новий звір їжак.

- Хаха.. Сказала жінка орел.

- Привіт сестричко давно не бачилися. Сказала Ала їжак.

- Ти мене давно не бачилися ще від столітньої війни а тепер повинен хтось з нас вмерти сестра.

- Ми знаємо хто які сили моє ну що начнімо.

Вони обоє були зроблені з заліза та такого що пробити тяжко буде але одні одного можуть ранить і навіть вбити бо магія їхня рівна.

І Орел послала вперед кігті але Їжак закрилася в панцері та вистрілила своїми голками орел вкрилася крилами але одна попала в ногу. Орел жінкам закричала та полетіла вгору та пробила стіну та вийшла на зовні. За нив вискочила Їжак та вистрілила знову голками. Але Орел лише в повітрі перекрутилися та піднялася в верх. Людей той час не було на вулиці. Їжак вчула звук руху вона глянула в гору і зверху на неї звалився Орел та поніс її в гору та вищи та вищи. Вона почала рватися та битися тоді вона вистрілила голками. Висота була велика.