Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Первертень подорож в короліство Вовків. Перша ч...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
507.39 Кб
Скачать

«Храм королів»

Всі як звичайно прибирали та готувалися до нової служби. Коли один з монахів побачив як крісло де сиділа статуя короля Вовків по імені Вовкулака. Ввірвався вітер та зніс статую та на то де була корона вовків впала та покотилася до крісла. Вітер не вщухав він почав сікти і валити інших королів та монах прокричав:

- Закрийте двері?

Але вони всі взялися закривати але не могли закрити. Головний монах вийшов з палати та побачив це і схопився за голову та побіг в бібліотеку.

Він шукав книгу та коли нарешті перелазив всі полички він знайшов стару порвану та вкриту книгу в пилюці він положив її на стіл та відкрив її вона була написана давню мовою. Він почав обережно стирати пилюку та почав водити рукою по словах та глянув на малюнок. Він спочатку нічого не міг зрозуміти. Він позвав послушників:

- Ти ходи сюди.

Крім нього в кімнаті було багато людей які читали та писали. Так же вони рідкі книги в ручну переписували. І підійшов молодий хлопець на вигляд років тринадцять і вклонився та сказав:

- Ви мене звали?

- Так син. Привиди мені в залу всіх в мене є об’ява. Сказав Головний монах.

- Як скажете.

І хлопець зник з зали і тут вчувся барабан. Він взяв книгу та помали пішов до зали. По дорозі він бачив багато інших ченців які йшли в залу для зборів.

Вітер зайшов у вікно та почав гуляти по всюди та піднімати все в гору. Так майже все було. Бо сам храм стояв на горі яка височіла над морем. Внизу було населення та кілька портів та міст. Так же ці монахи були водночас одне велике місто. Яке вкрило шапкою гору тут було біля тисячі монахів а решта пішли в міста проповідувати свою віру. Так же ці монахи проходили іспит щоб стати справжнім монахом. Так же кожен з них вмів та знав військову діяльність.

Він зайшов в залу де було багато людей та ще сходилися інші монахи. Він пішов помали до головної сцени де він має зробити об’яву.

«Перевертень»

- Давайте швидше скоро будуть бандити? Сказав Перевертень.

- Де чудо? Сказала Роза.

- Не зрозумів? Сказав Олень.

- Швидше їдьмо? Сказав Перевертень.

- Звідки ти знаєш? Сказав Олень.

- Ворона на хвості при несла?

Всі рушили але було пізно поки вони ще крутилися щоб оглянути долину. На дорозі стояли три чоловіка та два з них держали зброю на по готові. Олень під їхав та кинув в під ноги мішечок з монетами та сказав:

- Ну що пропустити нас?

Один з них що був посередині засміявся та сказав:

- Ти так оцінив своє життя.

- Ми не продаємося? Пролунав голос.

- Не зрозумів. Сказав Олень.

Але зброю достав спис з спини. За ним всі теж почали доставати зброю.

- Ти хіба не читав напис? Сказав один чоловік з трьох.

- Ви хто такі? Сказав Вітер.

- Ми хазяїни цього лісу? Знову сказав голос.

І з лівої частини появилися люди їх звук налякав коней. Ті за іржали та почали крутитися. Та деякі захотіли оточити їх але Перевертень заступив конем ім. прохід.

- Давайте обійдемося буз кроволиття. Сказав Вітер.

- А ти бачу вже налякався? Сказав голос.

І з лісу появився чоловік в чорному та на щиті було зображена череп та на голові був шлем з чолові чеської голови і додав:

- Ви читали вам прийдися заплатити?

- Розмріявся? Сказав Перевертень.

- Хаха..

- Ти підійди до мене і я тобі відріж у цей язик. Сказав чоловік з трьох.

- Ти прав треба їх провчити. Бийте їх.

Перевертень двинув коня та перший атакував двох чоловіків та першому що був поближче наніс вдар мечем та розсік голову а другому який підхопив свого друга на руки він наніс вдар і порізав шию. Кров потекла по всюди кінь почав відступатися назад. Перевертень зліз з коня та стукнув по ньому і той поскакав назад на дорогу подальше протилежну долину. Він відчув удар по спині він обернувся та побачив солдата з щитом той атакував його ще раз але перевертень відбив атаку його. І з всієї сили наніс вдар та проламав меч свій та ворога та ще ранив його в руку.

- Хтось вб’є цю собаку? Сказав чоловік з черепом.

- А ти сам попробуй. Закричав Перевертень

Та почав доставати меч схований та встиг достати до того як той достав ніж та наніс вдар. Все при сходило швидко. Перевертень сказав:

- Давай чого спиш вбий його?

- Зараз? Сказав меч.

Та Перевертень махнув його вперед та меч пройшов вперед та розрубав щит та пробив чоловіка в груди.