Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Павлоград - 1 2010 р..doc
Скачиваний:
53
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
1.12 Mб
Скачать

4. Технологія роботи станційного центру з обробки пасажирських документів (сцоп).

СЦОП здійснює фінансовий контроль пунктів продажу приміських та перевізних документів та контрольза овнотою стягнення платежів .

Працівники станційного центру обробки прїзних та перевізних документів виконує;

  • Підготовку документів до складання місячних звітів;

  • Рознесення облікових даних по відповідальних формах звітності;

  • Складання всановлених форм звітів, статистичних відомостей;

  • Ведення архивів для закріплених станцій , пунктів продажу.

Перевірка правильності оформлення та ведення книг продажу пасажирських квитків ЛУ – 8.

Перевірка звітів квиткових та багажних касирів по використанню проїзних та

перевіхних документів суворої звітності, оформлення вручну, через автоматичні системи «АСКП - УЗ» у внутрішньодержавному, міждержавному і місцевому сполученнях та приміському сполученні, оформлених вручну та з використанням «СПЕКК- 00»

Перевірка правильності повернення платежів за невикористані прїзні та

перевізні документи по автоматизованим системам «АСКП - УЗ» та по ручной технології.

Перевірка правельності оформлення прикладених до звіту зіпсованих,

повернених, переоформлених, дефектних проїзних та перевізних документів, талонів на право безкоштовного проїзду та пільгового проїзду, актів на технічні та технолгічні збої, пояснення квиткових касирів.

Розслідування невідповідності даних звіту квиткового касира, видання через «АСКП - УЗ» до фактичного витрачиння бланків суворого обліку та одержаних сум від їх продажу. Направлення матеріалів розслідування для остаточного висновку, коригування звіту на підставі висновків розслідування .

Перевірка корінців проданих бланкових документів суворої звітності на правильність розрахунку вартості проїзду, страхового платежу, комесійного збору, ПДВ, згідно затверджених тарифів у приміському, коефіцієнтів індексації, банківського курсу та їх облік, наявність компостера, пункт призначення, правильність різки.

Складаня переліків недоборів та переборів, недовнесеньта перевнесень, складання нарахувань на погашені недонесення та недобори та направлення їх в центр доходів фінансової служби за звітний період.

Рознесення відповідних даних у затвердженні форми звіту, ці звіти надсилаються в центр доходів фінансової служби (НФЛ) і на машино звітну станцію не пізніше 3 – го числа слідуючого за звітним місяця. Звіт перевіряє та підписує та підписує начальник вокзалу. Звіт – про використання реєстрів розрахункових операцій по приміській касі і касам дальнього сполучення надається в дирекцію до 3- го числа місяця наступного за звітним. Ведення інформації з оформлених по ручній технології корінців проїзних, перевізних та повернення документів по видах робіт Р- 71, Р- 98 через «АКСП- УЗ» та звіт по приміськи перевезень АРМ – СПЕККА. Складання зведеного звіту за місяць, оформлення пояснень до нього та інших необхідних документів і надсилання в НФЛ.

Заповнення статистичних форм звітів.

Отримання на терміналах «АКСП – УЗ» довідок та звітів встановленої форми та порівняння їх зі звітом касирів.

Ведення книги обліку браків.