Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
АСКОД - Інструкція користувача - WEB 1.1_Доповн...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
23.08.2019
Размер:
2.4 Mб
Скачать

6МоНіТорИнг дІй користувачів

На реєстраційних та контрольних картках (вхідна/вихідна/внутрішня/звернення) вгорі праворуч розташована спеціальна кнопка «Моніторинг» (Рисунок 25).

Рисунок 25. Кнопка «Моніторинг»

По кліку по кнопці «Моніторинг» на екран видається інформація про основні дії (операції), що виконувались користувачами по поточній картці (Рисунок 26). Назва списку формується наступним чином: «Перелік дій користувачів. Картка {повний номер документа}».

Рисунок 26. Перелік дій користувачів

Інформація виводиться у таких колонках:

  • Тип (тип картки чи підлеглого списку);

  • Дія (тип дії, яку виконав користувач);

  • Час виконання дії;

  • Користувач;

  • Комп’ютер користувача.

Список можна відсортувати по кожній з колонок, натиснувши на текст назви колонки.

При натисненні на кнопку (опції), що розташована на заголовку списку в правій верхній частині екрану, відкривається зона, що дозволяє відібрати записи за всіма полями (колонками), а також по періоду дат виконання дії.

При натисненні на кнопку (вибрати) у нижній частині вікна відображається опис дії по виділеному запису переліку дій (Рисунок 26). Заголовок: «Опис дії ({тип дії}: {тип картки чи підлеглого списку})»

При створенні картки чи підлеглого списку в перелік змін користувачів добавляється запис зі всіма не пустими полями, що встановлені при створенні.

При оновленні картки чи підлеглого списку в перелік змін користувачів добавляється запис зі всіма зміненими полями, під час редагування.

При видаленні картки чи підлеглого списку в перелік змін користувачів добавляється запис зі всіма полями, що були не пусті на момент видалення.

При зв’язуванні картки з іншою карткою записується повний номер картки.

7Додатки

.

44

© ЗАТ «ІнфоПлюс», 2008