Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
АСКОД - Інструкція користувача - WEB 1.1_Доповн...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
23.08.2019
Размер:
2.4 Mб
Скачать

3.4Друкувальні форми. Генерація звітів.

В системі АСКОД передбачено друкування реєстраційних карток та журналів реєстраційних карток.

3.4.1Формування та друкування журналів реєстрації

Для створення друкованої форми переліку реєстраційних карток (вхідна, вихідна, внутрішня, звернення) використовується кнопка , що розміщена на переліку реєстраційних карток вгорі праворуч.

По кліку на кнопці відкриється вікно формування звіту (журналу реєстраційних карток). Після вибору потрібного варіанту звіту натисніть кнопку (Рисунок 17).

Рисунок 17. Вікно формування звіту (журналу реєстраційних карток)

У разі вибору варіанту звіту «З попереднім переглядом» згенерований звіт буде виведено в окреме вікно для попереднього перегляду та друкування (Рисунок 18).

Рисунок 18. Друкована форма журналу реєстрації

У разі вибору варіантів «Експорт звіту в Excel файл» або «Експорт звіту в RDF файл» згенерований звіт буде занесений до переліку всіх згенерованих раніше файлів звітів (Рисунок 19). З переліку можна подвійним кліком вибрати потрібний файл для подальшої роботи з ним (перегляд, збереження в вказане місце, друкування).

Рисунок 19. Перелік згенерованих звітів

3.4.2Режим звіти

Даний режим використовується для перегляду всіх згенерованих файлів журналів реєстрації вхідних, вихідних, внутрішніх документів та звернення громадян (Рисунок 19). З переліку можна подвійним кліком вибрати потрібний файл для подальшої роботи з ним (перегляд, збереження в вказане місце, друкування).

3.4.3Друкування реєстраційних карток

Для створення друкованої форми реєстраційної картки використовується кнопка «Надрукувати картку» , що розміщена безпосередньо на реєстраційній картці (вхідна, вихідна, внутрішня, звернення).

Згенерована друкована форма поточної реєстраційної картки виводиться в окреме вікно для попереднього перегляду та друкування (Рисунок 20).

Рисунок 20. Друкована форма реєстраційної картки

3.5Мій кабінет

Група модулів «Мій кабінет» призначена для актуалізації поточної інформації про стан опрацювання реєстраційних карток, контрольних карток, а також забезпечує користувачеві можливості недоступні у групі режимів «Картотека».

Група модулів «Мій кабінет» складається з наступних модулів (Рисунок 21):

  • «Обрані» - документи, відмічені користувачем в інших режимах за допомогою кнопки «В обрані»;

  • «Не переглянуті» - документи, в процесі обробки яких приймає участь поточний користувач, що не були ним переглянуті з моменту створення документу або внесення останніх змін;

  • «Вхідна», «Вихідна», «Внутрішня», «Звернення громадян» – робота з документами відповідних типів кореспонденції, в процесі обробки яких приймає участь поточний користувач, або особа з його підрозділу.

Опрацювання переліків карток групи модулів «Мій кабінет», а також самих РК та КК відбувається за аналогією до групи режимів «Картотека».

Вилучення карток передбачено лише для модулів «Вхідна», «Вихідна», «Внутрішня», «Звернення громадян»

У модулях «Не переглянуті», «Вхідна», «Вихідна», «Вхідна», «Звернення» кнопкою здійснюється поповнення переліку модулю «Обрані».

Рисунок 21. Група модулів «Мій кабінет»

Модуль «Обрані» призначений для ведення переліку актуальних для користувача карток.

Опрацювання переліку модулю відбувається за аналогією до групи режимів «Картотека», із наступними особливостями:

  • формування переліку повністю забезпечується користувачем;

  • перегляд РК так КК забезпечується режимами групи режимів «Картотека» відповідно до типу кореспонденції.

Модуль «Не переглянуті» призначений для актуалізації поточної інформації про стан опрацювання реєстраційних та контрольних карток. До переліку автоматично заносяться РК, які були створені і до яких біли внесені зміни, та водночас мають відношення до користувача або його підрозділу. Після перегляду картки система автоматично видаляє картку з переліку. При цьому видалення відбувається лише з переліку «Не переглянуті».

Модулі «Вхідна», «Вихідна», «Внутрішня», «Звернення» призначені для ведення баз даних відповідних типів кореспонденції у групі режимів «Мій кабінет».

Режими забезпечують опрацювання переліків карток та відповідно самих РК та КК; опрацювання відбувається за аналогією до групи режимів «Картотека» та має наступні особливості:

  • можливість перегляду переліків карток що мають відношення до користувача - «Мої»;

  • можливість перегляду переліків карток що мають відношення підрозділу користувача – «»Мого підрозділу»;

  • можливість перегляду переліків всіх карток – «Всі».