Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Neprod_tov_ekzaen.docx
Скачиваний:
49
Добавлен:
16.12.2018
Размер:
150.58 Кб
Скачать

53. Розкрити класифікацію та дати характеристику ассортименту канцелярських та офісних товарів

Канцелярське приладдя включає широкий ассортимент товарів, які залежно від призначення поділяються на такі групи: приладдя для діловодства, дрібноофісна техніка та офісні дрібниці, штемпельне приладдя, настільні прибори. Іноді до цієї групи відносять аксесуари зі шкіри та господарські товари для офісу. Канцелярське приладдя: приладдя для діловодства: файли, папки, папки-скорозшивачі, візитниці, закладинки; дрібноофісна техніка та офісні дрібниці: степлери, антистеплер, скріпки, дироколи, беджі, клеї, коректори ластики, кнопки, булавки, ножі; штемпельне приладдя: нумератори, датери, штемпелі під кліше, штемпельні подушечки; настільні прибори: лотки для документів, підставки, настільні органайзери. Папка-скорозшивач з металевими вусиками та кишенею. А-4. 2см. РР. Прозорий верх. 600мкм. Пастельні кольори в асортименті. Електроний степлер - загружаемой кассетой (5 000 скоб, один тип скобы независимо от кол-ва листов). Гарантируется 500 000 скреплений (изнашиваемые части каждый раз заменяются с новой кассетой). Регулируемая глубина скрепления и точное скрепление до 50 листов. Простая загрузка. Световой индикатор предупредит вас задолго до того, как скобы в кассете заканчиваются. Чрезвычайно тихая работа и низкая вибрация. Глубина отступа до 50. Толщина скрепления до 50. Бокс для документів - цветной бумагой, бумага не склеенная.

Цвет бокса: черный, дымчатый, прозрачный. Цвета бумаги - пастельные: желтый, разовый, оливковый и бирюзовый. Размер: 90х90х90мм Плотность бумаги: 65 г/м2. Файл - ля документов глянцевый европерфорация, формат А4, плотность 30мк, размер: 235x310mm. Дирокол - Благодаря усиленному рычагу он способен пробивать без особых усилий до 200 листов бумаги. Особенности: - выдвижная линейка-фиксатор для пробивания 4 отверстий, расстояние между отверстиями будет 8см - автоматическая фиксация бумаги по центру для точного пробивания отверстий - фиксация форматов А4 и А5 для аккуратной подшивки - безопасный в обращении благодаря защитному устройству - простая, не требующая инструментов- замена деталей, отключение ножей. Количество ножей 2.

Максимальная высота стопы, мм 20. Расстояние между ножами, мм 80. Диаметр ножа, мм 6. Особенность легко ставит 4 отверстия с равным расстоянием -8см. Нумератор - размер оттиска 37 x 58 мм, выстота даты 4 мм, макс. кол-во строк 6, макс. кол-во символов в строке 34 / 24, набор символов TS 2,5 + 3,5 мм TS 2,5 + 3,5 мм, сменные подушки (2-х цветная) E/2600/2. Офісна техніка з розвитком електронної промисловості стає однією з найбільш поширених і значущих груп серед шкільно-письмових та канцелярських товарів. Їх асортимент включає складно-технічні вироби: обчислювальна техніка, технічні засоби для друкування, копіювання і передавання текстів на відстань, машини для знищення та нарізання паперу, палітурні машини, ламінатори, презентаційне обладнання. Обчислювальна техніка: мікрокалькулятор – це пристрій, призначений для виконання математичних операцій з обов’язковим втручанням користувача для внесення змін у програму, що є в пам’яті, і для запуску виконання кожної операції чи послідовності операції. Структура мікрокалькулятора являє собою комбінацію клавішної станції, мікропроцесора, моно дисплея, пристрою живлення. Класифікація калькуляторів – за призначенням та функціональними властивостями: найпростіші, інженерні, програмовані, спеціалізовані; за логікою роботи: з арифметичною логікою, з алгебраїчною логікою, з логікою оберненого бездужкового запису; за видом джерела живлення: з неавтоматичним живленням, з автоматичним живленням, з комбінованим живленням; за принагідністю до програмування: програмовані, не програмовані. Офісна техніка для друкування, копіювання та передавання текстів на відстань: копіювальні апарати – це апарати, які призначені для виконання копіювання документів, бланків та будь-якого зображення на папері. Класифікація – за продуктивністю: малої(до 10000 копій в місяць), середньої(до 20000 копій в місяць), високої(30000 і більше копій в місяць); за можливістю кольорової передачі: монохромні, кольорові; за умовами експлуатації: портативні, настільні, стаціонарні; за особливостями конструкції: аналогові, цифрові.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]