Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
культурлогия.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.11.2018
Размер:
594.94 Кб
Скачать

9.Система поточного і підсумкового контролю (методика проведення контрольних заходів та критерії оцінювання знань)

Поточний контроль знань студентів складається з оціки самостійної роботи студентів. Самостійна робота студентів поділяється на обов’язкові види та вибіркові види самостійної роботи студентів. Для денної форми навчання студентів обов’язковими видами самостійної роботі студентів є : підготовка до семінарських занять (з культурології, етики та естетики ) активна участь у яких може бути оцінена максимальною кількість балів 10; підготовка до модульних контрольних робіт ( 2 модуля:культурологія, етика та естетика ), правильності виконання яких може бути оцінена максимальною кількістю в 20 балів ( 0-5-10 за один модуль ). Серед вибіркових видів самостійної роботи студентів враховується лише один із наступних видів робіт: написання рефератів за заданою викладачем тематикою та захист їх під час індивідуально-консультативної роботи може бути оцінена максимальною кількістю балів 10 (0-5-10); аналітичний огляд нової літератури з дисципліни культурологія та репрезентація його під час аудиторних занять або індивідуально консультативної роботи може бути оцінено максимальною кількістю балів 10; участь у наукових студентських конференціях та виступах на них з доповідями максимально оцінюються в 10 балів; підготовка наукових публікацій (тез виступів на конференціях,семінарах), та подача відповідних матеріалів до друку оцінюється максимальною кількістю балів 10. Разом за вибіркові види самостійної роботи студентів-10 балів. Всього максимальна кількість балів за самостійну роботу студентів 40 .

До обов’язкових видів самостійної роботи студентів вечірньої форми навчання належать: підготовка до семінарських занять та активна участь у них (.оцінюється максимальною кількістю 10 балів); підготовка до модульних контрольних робіт ( 2 модуля:культурологія, етика та естетика ), правильності виконання яких може бути оцінена максимальною кількістю в 20 балів ( 0-5-10 за один модуль ). Разом балів за самостійну роботу СРС 30 балів

Серед вибіркових видів самостійної роботи студентів враховується лише один із наступних видів робіт: написання рефератів за заданою викладачем тематикою та захист їх під час індивідуально-консультативної роботи може бути оцінена максимальною кількістю балів 10 (0-5-10); аналітичний огляд нової літератури з дисципліни культурологія та репрезентація його під час аудиторних занять або індивідуально консультативної роботи може бути оцінено максимальною кількістю балів 10; участь у наукових студентських конференціях та виступах на них з доповідями максимально оцінюються в 10 балів; підготовка наукових публікацій (тез виступів на конференціях,семінарах), та подача відповідних матеріалів до друку оцінюється максимальною кількістю балів 10. Разом за вибіркові види самостійної роботи студентів-10 балів.Всього максимальна кількість балів за самостійну роботу студентів 40 .

Обов’язковим видом самостійної роботи студентів заочної форми навчання є виконання домашніх робіт за заданою темою. Правильність виконання домашніх робіт може бути оцінено максимально 30 балів (всього за обув’я зкові види самостійної роботи студентів 30 балів). До вибіркових видів самостійної роботи студентів належить виконання одного з індивідуальних завдань за тематикою кафедри ( правильність виконання завдання оцінюється максимально в 10 балів). Всього балів за самостійну роботу студентів 40 балів. Оцінка в балах за сучасною технологією навчання та оцінювання знань студентів відбуваються таким чином: робота студента на семінарському занятті – 0 –5-10 балів; оцінка модульного контролю – 0-5-10 балів. Завданням поточного контролю є перевірка розуміння та запам’ятовування певного навчального матеріалу, умінь самостійно опрацьовувати (аналізувати) рекомендовану літературу, текстів, здатності осмислювати зміст теми чи розділу навчального матеріалу, умінь публічно або письмово репрезентувати та аргументувати свою відповідь .

Підсумкова оцінка за екзамени і роботу протягом семестру студентів денної, вечірньої і заочної форми навчання.

Загальна підсумкова оцінка складається з оцінки за самостійну роботу студента протягом семестру ( максимальна кількість балів 40, необхідна мінімальна кількість балів 20 ) та оцінки за виконання екзаменаційної роботи (максимальна кількість балів 60, а мінімальна кількість балів 30).

Екзаменаційний білет складаеться з 6 завдань, кожне з яких може бути оцінено від 0-10 балів. Усього за складання іспиту студент може отримати максимально 60 балів.

Оцінка знань студентів в КНЕУ ґрунтується на 100 бальній системі. Результати поточного контролю знань студентів вносяться до екзаменаційної відомості.