Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проц. документы 2010

.pdf
Скачиваний:
17
Добавлен:
08.03.2016
Размер:
6.97 Mб
Скачать

Слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, які необхідно виконати

Строки виконан-

Дата ви-

ня Виконавець

конання

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

 

 

 

 

 

V. Виконати інші слідчі дії

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI. Закінчити досудове слідство по справі

 

 

 

 

 

 

1

Перевірити виконання запитів, дотримання вимог КПК

 

 

 

України

 

 

 

 

 

 

2

Систематизувати, підшити та пронумерувати матеріали кри-

 

 

 

мінальної справи

 

 

 

 

 

 

3

Виконати вимоги ст. 217 КПК України

 

 

 

 

 

 

4

Виконати вимоги ст. ст. 218-220 КПК України

 

 

 

 

 

 

5

Скласти обвинувальний висновок

 

 

 

 

 

 

6

Скласти статистичну документацію

 

 

 

 

 

 

Слідчий ________________________ ______________________

(підпис)

«__» ________20__р.

321

ПОСТАНОВА про створення слідчо-оперативної групи

м. Київ

«12»березня 2009 року

Начальник СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві полковник міліції Іванов А. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 03-00678, —

ВСТАНОВИВ:

12.03.2009 року приблизно о 12 годині, невстановлена слідством особа з метою таємного викрадання чужого майна, шляхом пошкодження дверей намагалася проникнути в квартиру № 11 по вул.. Райдужна 12 в м. Києві, де проживає Петров А. А.

В ході проведення досудового слідства встановлено, що для повного та всебічного розслідування даної кримінальної справи необхідно проведення великої кількості слідчих дій та оперативних заходів, в зв’язку з чим виникає необхідність в створенні слідчо-оперативної групи.

На підставі вище викладеного, керуючись ст. 114-1 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

1.Створити слідчо-оперативну групу в складі:

Слідчого Дніпровського РУ Остапенко І. І.

Слідчого Дніпровського РУ Семенко В. А.

О/у ВКР Дніпровського РУ Сабаріна В. Д.

О/у ВКР Дніпровського РУ Бузко В. Ю.

ДІМ Дніпровського РУ Рибак В. Н.

2.Старшим слідчо-оперативної групи призначити слідчого СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві Остапенко Н. О.

3.Контроль за діями слідчо-оперативної групи покласти на заст.. начальника СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві Іванова І. І.

Начальник СВ Дніпровського

 

РУ ГУ МВС України в м. Києві

 

полковник міліції

А. Г. Іванов

322

ПРОТОКОЛ оголошення обвинуваченому постанови про створення

групи слідчих

м. Київ

10 січня 2009 р.

Ст. слідчий СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві майор міліції Мисько О. М., відповідно до вимог ч. 2 ст. 119 КПК України, в період з 9-ї години З0 хв. до 9-ї години 40 хв. у Київському СІЗО № 13 Управління Державного департаменту виконання покарань, оголосив Петрову Олегу Івановичу обвинуваченому у вчиненні злочину, передбаченого ч. З ст. 191 КК України, постанову про створення групи слідчих для розслідування кримінальної справи № 2141, за якою він є обвинуваченим.

Обвинувачений Петренко О. Г., ознайомившись з вказаною постановою, заявив, що ніяких клопотань та відводів стосовно слідчих, призначених у групу, не маю.

Протокол мною прочитаний, записано правильно.

Обвинувачений

О. І. Петров

Ст. слідчий СВ Дніпровського

 

РУ ГУ МВС України у м. Києві

О. М. Мисько

323

ПОСТАНОВА про зміну у групі слідчих

м. Київ

15 січня 2009 р.

Заступник начальника Дарницького РУ ГУ МВС України у м. Києві підполковник міліції Шерстюк В. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 1174 про розкрадання чужого майна в особливо великих розмірах посадовими особами спецРБУ Дарницького району м. Києва, —

ВСТАНОВИВ:

Провадження досудового слідства по даній кримінальній справі доручено групі слідчих, до складу якої був включений слідчий л-т міліції Лисенко Р. М.

25 грудня 2005 р. Лисенку Р. М. було зроблено операцію, у зв’язку з чим він протягом довгого часу не зможе брати участь у розслідуванні кримінальної справи.

На підставі вище викладеного, керуючись ст. 114-1 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

1.Звільнити слідчого л-та міліції Лисенка Р. М. від розслідування даної кримінальної справи.

2.Включити до складу слідчої групи з розслідування злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, по кримінальній справі № 1174 слідчого цього самого відділу старшого л-та міліції Невдалого В. П.

3.Постанову про зміни у складі слідчої групи оголосити обвинуваченим.

4.Копію цієї постанови направити прокурору Дарницького р-ну м. Києва.

Заступник начальника

 

Дарницького РУ ГУ МВС

 

України у м. Києві

В. Г. Шерстюк

 

(підпис)

324

ПРОТОКОЛ оляду місця події

смт. Новгородка «06» листопада 2009 р. огляд розпочато _22__год._15_хв. огляд закінчено _23__год._55_хв.

Помічник прокурора: прокуратури Новгородківського району радник юстиції Рибачук М. В. За участю: судмедексперта Жданова Григорія Аркадійовича

______спеціаліста-криміналіста Барана Валерія Івановича

______прокурора Новгородківського району Чубенка В. В.

__________________________________________________________________________

У присутності понятих :_1) Белоброва Владислава Юрьєвича вул. Миру, 70;________

2) Тарабанова Олега Леонідовича вул. Миру, 62.________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

На підставі: Повідомлення із райвідділу міліції_________________________________

__________________________________________________________________________

З додержанням вимог ст. 85,190,195, КПК України провів огляд місця події. Перед початком огляду понятим: Белоброву В. Ю. та Тарабанову_О. Л.

згідно з ст. 127 КПК України роз’яснені їх права та обов’язки.

Оглядом встановлено: Місцем події є домоволодіння громадянина Грищенка Федора Івановича по вулиці Миру, дім 72а в смт. Новгородка, яке являє собою цегляну будівлю розміром 7х9 метрів. Вхідні двері розміром 180х65 сантиметрів І розташовані зі східного боку. Будівля складається з чотирьох кімнат. Вітальня має розміри 3х4 метри, далі по ходу знаходиться кухня 2.5х4 метри. Стіни кухні вибілені у білий колір. Підлога на кухні цементна, вкрита лінолеумом. Зліва за входом на кухні розміщена цегляна плита розміром: висота 80 см., довжиною 117 см., шириною 60 см., Плита на час огляду не опалюється, на плиті знаходиться порожня пляшка з-під горілки «, при обробці поверхні порожньої пляшки — під горілки «Кировоградская с перцем» в присутності понятих дактилоскопічним порошком світлого кольору за допомогою фланцевого пензля виявлений поверхневий слід нігтьової фаланги пальця руки. В сліді відобразився завитковий узор капілярного узору. Слід відкопійований на темну дактило плівку розміром 4,2 х 3,7 см. На плиті також знаходиться брудний посуд, електрична плитка, коробка із сірниками, поряд з плитою праворуч на підлозі знаходилась пляшка із запахом спирту, при обробці поверхні порожньої пляшки із запахом спирту у присутності присутності понятих дактилоскопічним порошком виявлені численні фрагменти окремих капілярних ліній, які не утворюють слідів, придатних для ідентифікації, в зв’язку з чим не вилучались.

Поняті 1) Белобров В. Ю. 2) Тарабанов О. Л.

Прямо напроти вхідних дверей на кухню за два метри від входу під вікном стоїть стіл, саморобний, дерев’яний, накритий синтетичною скатертиною з кольоровим візерунком, жовто — зеленого кольору, стіл має розміри висота 71 см, ширина 52 см, довжина 80 см, На столі з лівої сторони знаходиться керамічна чашка, залишки хлібу, сала, виделка, металевий корпус керосинової лампи, розподільна дошка з цупкої фанери розміром 20 х 39 сантиметрів. На середині столу лежать 2 закрутні пробки від пляшок з горілкою. З права на столі стоїть пляшка з-під горілки «Богатырская» з малюнком «Три богатирі», з закрутною пробкою, в якій міститься рідина з запахом спиртного (горілка) при обробці поверхні пляшки з-під горілки «Богатырская» у присутності понятих дактилоскопічним порошком темного кольору за допомогою магнітного пензля з боку від етикетки на відстані 7,4 см. Від дна пляшки виявлено 1 поверхневий слід нігтьової фаланги пальця руки людини. В сліді відобразився петльовий папіляний узор. Слід відкопійований на темну дактилоскопічну стрічку. Виявлений відкопійований слід в присутності понятих покладений до паперового конверту. Конверт заклеєний і опечатаний відбитком печатки «Для пакетів» Новгородківського РВ УМВС, скріплений підписами понятих та слідчого. З правого боку столу ближче до вікна знаходиться перекинута кружка з металу сірого кольору з невстановленою рідиною білого кольору.

У правій половині поверхні кришки столу на відстані 15 см від переднього краю, утворюючи наскрізне пошкодження скатертини, встромлена сокира з зануренням частини її леза на глибину близько 5 см. Довжина пошкодження скатертини та поверхні столу 15 см. На відстані 20 см ліворуч від леза сокири мається ще одне пошкодження довжиною 11см. Ручка сокири дерев’яна довжиною 56 см товщина біля отвору обуха 5,5 см, ширина сокири біля обуха 3 см. Ширина леза сокири 15 см, висота до обуху 11,8 см, загальна висота леза сокири 18 см, на лезі сокири містяться накопичення речовини бурого кольору розміром 5х4 см. На ручці на відстані 5,5 см від краю по довжині 23 см намотана тканинна ізоляційна стрічка чорного кольору. На іншій стороні леза сокири також знаходяться нашару-

325

вання речовини бурого кольору, без чіткого контуру, схожої на кров. Сокира вилучена з місця події, упакована в поліетиленовий пакет, який зашитий, кінці нитки скріплені відбитком печатки «Для пакетів» Новгородківського РВ УМВС. На відбитку печатки виконані підписи понятих і слідчого, а також відповідний супровідний текст. Скатертина та фрагмент кришки столу з пошкодженнями упаковані в папір білого кольору. Упаковки заклеєні, опечатані відбитком печатки «Для пакетів» Новгородківського РВ УМВС, скріплені підписами понятих, слідчого. На обох упаковках виконаний супровідний надпис.

З права від столу на відстані 70 см. Розташоване металеве ліжко з панцерною сіткою довжиною 180 см, шириною 65 см, висотою 55 см. На ліжку знаходиться матрац смугастий, ватяний, подушка в кольоровій наволочці, ковдра бавовняне — паперова із підковдрою, покрита з верху килимком. На ліжку лежить куртка чоловіча з шкірозамінника чорного кольору з замком-блискавкою по переду, куртка не нова. Під час огляду в правій кишені нічого не виявлено у лівій кишені виявлена коробка сірників. На поверхні речей та самого ліжка пошкоджень немає.

Відстань між ліжком та столом застелена килимком бавовняне — паперовим, кольоровим, та ряднинкою домотканою, кольоровою. На підлозі знаходяться речі:

Поняті 1) Белобров В. Ю. 2) Тарабанов О. Л.

біля ліжка — куртка, яка аналогічна тій, що лежить на ліжку; без будь яких предметів в кишенях; — поміж ліжком та стіною — біля вхідних дверей знаходиться куртка вишневого кольору, не нова з білими металевими кнопками. На куртці лежить ослін з дерев’яним (ДСП) верхом та металевими ніжками. Під курткою лежить сорочка бавовняне — паперова, в клітинку біло-вишневого кольору, не нова, без пошкоджень;

- з ліва від столу — майка — тільняшка з чорно-білими поперечними смугами, не нова, без ушкоджень; — з права від столу — блюдце керамічне із саморобним гнітом;- з права від входу до кухні — знаходиться светр сіро — білого кольору. Напівшерстяний з візерунками у вигляді ромбів на якому відсутні будь-які ушкодження. В стіні на проти входу над столом є вікно розміром 100 х 127 см зачинене кольоровими занавісками по всій довжині та ширині вікна, на занавісках відсутні, які-небудь пошкодження.

Зовнішній огляд трупу

Безпосередньо біля правої ніжки столу ближче до входу, головою до цієї ніжки лежить труп чоловічої статі, що знаходиться в положенні «на колінах» ноги зігнуті в колінних суглобах, розігнуті в голеностопних суглобах, тулуб приведений до стегон. Ліва верхня кінцівка відведена в бік зігнута в ліктьовому суглобі і тильною поверхнею кисті приведена до зовнішньої поверхні лівої голені. Права верхня кінцівка відведена в бік зігнута в ліктьовому суглобі і тильною поверхнею кисті в районі підвищення 1-2 пальців приведені до лобної області голови. Труп вдягнено:

штани сірого кольору в дрібну смужку, синтетичні, не нові, під штанами зодягнуті штани спортивні, темно сині, синтетичні, шкарпетки шерстяні білі з червоними вставками у вигляді смуг, чоботі чорні синтетичні. Трупне задубіння добре виражене в жувальних м’язах обличчя, слабше у м’язах верхніх кінцівок і практично відсутнє у м’язах нижніх кінцівок. Трупні плями по передній поверхні шиї, обличчя, верхніх кінцівок розмиті, багряні, повністю зникають при натисканні пальцем та відновлюються через 1 хвилину 23 секунди (23год.40хв.),очі напіввідкриті, хрящі і кістки носа, хрящі вушних раковин на дотик цілі.

У лівому надпліччі знаходиться рана у вигляді кута, відчиненого до середини, з рівними краями, стінки поранення рівні, з неосадненими, гострими кінцями. Дно поранення — тканини лівого передпліччя. Визначається рухливість лівої ключиці зовнішнього кінця. В правому надпліччі — точніше по зовнішній поверхні правого плеча в верхній третині поранення має дугоподібну форму з рівними неосадненими краями, дно поранення м’які тканини плеча. По верхньому краю поранення біля переднього кінця наявне волосся закріплене до краю рани засохлою кров’ю. Рот закритий, видимі зуби цілі, між зубами зажатий кінчик язика. Ліва половина обличчя з нашаруваннями рідкої крові у вигляді плям, від нього відходять 6 патьоків у вигляді смужок до району лоба, та місцю прикріплення лівої вушної раковини. Від нижнього краю прикріплення правої вушної раковини до району носу та верхньої губи відходять 2 патьоки в вигляді смужок буро-красного кольору.

В потиличній області голови справа поранення веретено образної форми з рівними краями, гострими кінцями, в глибин рани визначаються пошкоджені кості черепа у вигляді пошкоджень лінійної форми.

Поняті 1) Белобров В. Ю. 2) Тарабанов О. Л.

По задній поверхні шиї по кордоні росту волосся зяюча рана веретено образної форми з гострими кінцями рівними краями по краям поранення визначаються перетнуте волосся, дно поранення шийний відділ хребта. Будь-яких інших пошкоджень при зовнішньому огляді не знайдено.

326

У місці знаходження трупа над його головою і від нього у напрямку вікна знайдено сліди крові у вигляді плям та смуг місцями рідкої, місцями у вигляді темно-червоних згустків. В присутності понятих судмедекспертом Ждановим Г. А. були взяті зразки крові з поверхні столу шляхом промокання у рідкі сліди крові ватних тампонів. Тампони вилучено із місця події, упаковано в поліетиленовий пакет, який зашитий, кінці нитки скріплені відбитком печатки «Для пакетів» Новгородківського РВ УМВС на відбитку печатки виконані підписи понятих і слідчого, а також відповідний супровідний текст

З місця пригоди вилучено:

1)Сокира.

2)Синтетична скатертина зі столу з пошкодженнями.

3)Фрагмент кришки столу з пошкодженнями.

4)Одяг: майка-тільняшка, светр, куртка із шкірозамінника.

5)Сліди пальців рук: 1 на плівці «скоч», 2 на темній дактилоскопічній плівці.

6)Тампони просочені кров’ю. Протокол прочитаний в голос. Заяв та клопотань не надійшло.

Прокурор

Чубенко В. В.

Судмедексперт

Жданов Г. А.

Спеціаліст-криміналіст

Баран В. І.

Помічник прокурора

Рибачук М. В.

Поняті: 1) Белобров В. Ю.

 

2) Тарабанов О. Л.

 

327

«ЗГОДЕН» Прокуророві Шевченківського району м. Києва, радник юстиції

Підпис (Коваль С. А.)

10 березня 2009 р.

(гербова печатка) Голові Апеляційного суду м. Києва

ПОДАННЯ про накладення арешту на поштово-телеграфну

кореспонденцію та її виїмку

Мною, слідчим слідчого відділу Шевченківського РУГУ МВС України у м. Києві старшим л-том міліції Івановим О. І., в ході розслідування кримінальної справи № 12251 за фактом крадіжки майна гр. Мельниченко О. І., порушеної 1 березня 2009 р. за ознаками злочину, передбаченого ч. З ст. 185 КК України,

ВСТАНОВЛЕНО:

1 березня 2009 р., приблизно о 18-й годині, неповнолітній Дмитренко Микола Павлович, перебуваючи у приміщенні універмагу «Україна», розташованого на пл. Перемоги у м. Києві, вчинив крадіжку майна у гр. Мельниченка Олександри Іванівни, за що був затриманий працівниками міліції. 3 березня 2009 р. Дмитренку М. П. було пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. З ст. 185 КК України. У цей самий день щодо нього було застосовано міру запобіжного заходу — підписку про невиїзд. У даний час Дмитренко М. П. переховується від органів досудового слідства.

Враховуючи, що про місце свого перебування, він може сповістити, використовуючи поштовотелеграфну мережу, своєму батькові Дмитренкові Павлу Миколайовичу, керуючись ст. 187 КПК України, вважаю за доцільне накласти арешт на поштово-телеграф ну кореспонденцію, яка надходить на ім’я Дмитренка Павла Миколайовича до відділення зв’язку № 135 за місцем його проживання в м. Київ, вул. Косіора, 18, кв. 194 та на головпоштамт м. Києва з позначкою «до запитання».

На підставі викладеного прошу Вас розглянути подання та винести постанову про накладення арешту на кореспонденцію — листи всіх видів, які надходять на ім’я Дмитренка Павла Миколайовича до відділення зв’язку № 135 та на головпоштамт м. Києва з позначкою «до запитання».

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУМВС України в м. Києві

О. І. Іванов

10 березня 2009 р.

 

328

ПРОТОКОЛ огляду і виїмки поштово-телеграфної кореспонденції

м. Київ

24 квітня 2009 р.

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві л-т міліції Іванов О. І., у кабінеті начальника 135-го відділення зв’язку м. Києва за адресою: м. Київ, бульвар Шевченка, 15, у період з 12-ї години 30 хв. до 13-ї години 20 хв., при денному освітленні у присутності понятих:

1.Кравченко Віри Адамівної, яка мешкає за адресою: м. Київ, вул. Конотопська, 15, кв. 36, та працює начальником відділу доставки 135-го відділення зв’язку Шевченківського району м. Києва;

2.Вакуленко Полінн Василівни, яка мешкає за адресою: м. Київ, вул. Берегова, 15, кв. 3, та працює начальником 135-го відділення зв’язку,

здодержанням вимог ст. ст. 85, 127, 187, 187-1 КПК України та на підставі постанови Голови Апеляційного суду м. Києва від 8 квітня 2009 р., провів огляд і виїмку листа, який надійшов на ім’я Дмитренка Павла Миколайовича за адресою: вул. Косіора, 18, кв. 194, про що склав цей протокол.

Перед початком огляду і виїмки понятим роз’яснено їх право бути присутніми при діях слідчого і заявляти клопотання чи заяви, які підлягають обов’язковому занесенню до протоколу, а також їхній обов’язок засвідчити факт, зміст і результати огляду та виїмки.

Оглядом встановлено: кореспонденція, адресована Дмитренку П. М., міститься в конверті з надписом: «Пошта Росії». На конверті є три марки Росії, по одному рублю кожна та одна марка вартістю 5 рублів. Марки погашені штемпелем. Згідно з датою на поштовому штемпелі кореспонденція відправлена із 1-го відділення зв’язку м. Михайлівки Волгоградської обл. 14 квітня 2009 р. Зворотна адреса не вказана. На момент огляду конверт був у заклеєному стані. З метою перевірки його змісту верхній клапан конверта був відклеєний. У конверті міститься аркуш паперу із учнівського зошита в клітинку, розміри якого 10х10 см. На аркуші паперу написаний такий текст: «Тату, не хвилюйся, я буду жити у тьоті Валі. Микола».

Конверт разом з листом вилучений для приєднання до кримінальної справи. Заяв та клопотань у зв’язку з оглядом та виїмкою кореспонденції не надійшло. Протокол прочитаний слідчим у голос, записано правильно.

Поняті:

Кравченко В. А.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

Вакуленко П. В.

 

ГУМВС України в м. Києві

О. І. Іванов

Копію протоколу огляду і виїмки 24 квітня 2009 р. одержав начальник відділення зв’язку № 135.

П. В. Вакуленко.

329

Голові апеляційного суду м. Києва Чернушенко В. А.

ПОДАННЯ про вирішення питання про зняття інформації

з каналів зв’язку та проведення виїмки документів щодо укладення контракту на придбання абонентського номеру оператора мобільного зв’язку

м. Київ

«05» 02.2009 року

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві л-т міліції Іванов О. І.., розглянувши матеріали кримінальної справи № 03-10289, —

ВСТАНОВИВ:

Дана кримінальна справа порушена 27.12.2008 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві відносно Серп А. В. за ознаками скоєння злочинів, передбачених ст. 190 ч. 2, 358 ч. 3 КК України та знаходиться в провадженні слідчого відідлення розслідування злочинів у сфері економіки СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві.

В ході досудового слідства встановлено, що Серп А. В. з метою заволодіння чужим майном шляхом обману в майбутньому, на пропозицію не встановлених слідством осіб надала власну фотокартку для вклеєння її у паспорт громадянина України, виданий на ім’я Петрової Наталії Іванівни, який мав використовуватись Серп А. В. при отриманні споживчого кредиту в фінансовій установі. Після чого, не встановлені слідством особи шляхом вклеєння фотокартки у паспорт громадянина України серії МЕ 657307, виданий на ім’я Петрової Наталії Іванівни 16.02.2005 року Оболонським РУ ГУМВС України в м. Києві, підробили особливо важливий документ, що видається Державним органами і надали його Серп А. В.

Після цього, Серп А. В., діючи заздалегідь розподілених ролей, 20.12.2008 року звернулась в АКБ «Київська Русь», розташований по вул. Драйзера 21 в м. Києві про отримання споживчого кредиту, не маючи на меті виплачувати його в подальшому, пред’явивши при цьому заздалегідь підроблений паспорт громадянина України серії МЕ 657307, виданий на ім’я Петрової Наталії Іванівни 16.02.2005 року Оболонським РУ ГУМВС України в м. Києві, де вклеєна її фотокартка, а також заповнивши заявуклопотання на отримання кредиту, оформивши таким чином документи для отримання споживчого кредиту в сумі 10000 (десять тисяч) гривень.

Продовжуючи свої злочинні дії, Серп А. В. діючи за вказівкою не встановленої слідством особи, 27.12.2008 року приблизно о 12 годині 50 хвилин з метою отримання вказаного кредиту, прибула в приміщення АКБ «Київська Русь», розташований по вул. Драйзера 21 в м. Києві, де підписавши кредитний договір № 33190-41-06-2 від 27.12.2008 року, на підставі заяви на видачу готівки № 7871 від 27.12.2008 року, шляхом обману, отримала від посадових осіб вказаної фінансової установи споживчий кредит, а саме грошові кошти в сумі 8900 (вісім тисяч дев’ятсот) гривень.

Після чого, Серп А. В. поклала вказану суму грошей у власну сумку, та маючи на меті передати отримані грошові кошти за споживчий кредит не встановленим слідством особам в заздалегідь обумовленому місці того ж дня, почала рухатись в напрямку виходу з приміщення фінансової установи, однак була затримана співробітниками міліції, які в присутності понятих виявили та вилучили у Серп А. В. грошові кошти в сумі 8900 (вісім тисяч дев»ятсот) гривень, що належать АКБ «Київська Русь» МФО 319092 (м. Київ), завдавши останнім матеріальної шкоди.

Крім того, Серп А. В. в ході заволодіння чужим майном шляхом шахрайства, 20.12.2008 року, приблизно о 12 годині 50 хвилин, знаходячись в приміщенні АКБ «Київська Русь», розташований по вул. Драйзера 21 в м. Києві з метою отримання споживчого кредиту, не маючи на меті виплачувати його в подальшому, пред’явила співробітникам вказаної фінансової установи заздалегідь підроблений паспорт громадянина України серії МЕ 657307, виданий на ім»я Петрової Наталії Іванівни 16.02.2005 року Оболонським РУ ГУМВС України в м. Києві, де вклеєна її фотокартка і,

330