Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проц. документы 2010

.pdf
Скачиваний:
17
Добавлен:
08.03.2016
Размер:
6.97 Mб
Скачать

ПОСТАНОВА про виділення справи в окреме провадження

м. Київ

10 лютого 2009 р.

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві лейтенант міліції Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 228 за фактом розбійного нападом на гр. Степанова Г. В.,-

ВСТАНОВИВ:

20 грудня 2009 р. о 19-й годині на пр. Кутузова поблизу будинку № 5 у м. Києві Шевчук Г. П. за попередньою змовою з невстановленим слідством громадянином напали на гр. Степанова Г. В. та із застосуванням насильства, небезпечного для здоров’я, заволоділи його шапкою із хутра норки, вартістю 450 грн, та мобільним телефоном «Самсунг А-50», вартістю 1380 грн.

Цього самого дня о 19-й годині 30 хв. Шевчук Г. П. був затриманий. При цьому у нього була вилучена шапка гр. Степанова Г. В.

23 грудня 2009 р. Шевчуку Г. П. пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України.

Враховуючи, що вина Шевчука Г. П. у вчиненні розбійного нападу доведена повністю, по справі зібрано достатньо доказів для складання обвинувального висновку та направлення справи до суду, і що виділення матеріалів справи стосовно невстановленого слідством громадянина не може негативно позначитися на всебічності, повноті та об’єктивності дослідження і вирішення справи, а також керуючись ст. 26 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

1.Виділити із кримінальної справи № 228 в окреме провадження матеріали відносно невстановленого слідством громадянина, який за попередньою змовою з гр. Шевчуком Г. П. вчинив розбійний напад на гр. Степанова Г. В., та порушити стосовно нього кримінальну справу.

Виділенню підлягають матеріали кримінальної справи на аркушах 1-45 та 58-85 в копіях.

2.Виділеній кримінальній справі присвоїти № 293.

3.Копію цієї. постанови направити прокуророві Шевченківського району м. Києва.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

401

ПОСТАНОВА про виділення матеріалів для додаткової перевірки

м. Київ

10 лютого 2009 р.

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві лейтенант міліції Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 06280060, —

ВСТАНОВИВ:

19.03.2009 року приблизно о 19.00 год. Тітаренко Віктор Борисович, 12.09.1980 року народження, надав приміщення своєї квартири, яка розташована за адресою: м. Київ пров. К. Маркса, 10А, кв. 52, для незаконного виготовлення та вживання наркотичних засобів Червонюку Сергію Михайловичу, 1980 року народження, Яковенку Андрію Миколайовичу, 1972 року народження

Таким чином, Тітаренко Віктор Борисович своїми умисними діями вчинив злочин передбачений ч. 1 ст. 317 КК України (надання приміщення для незаконного виготовлення та вживання наркотичних засобів).

19.01.2009 року приблизно о 20.10 год. працівниками міліції під час огляду приміщення квартири Тітаренка Віктора Борисовича, 12.09.1980 року народження, яка розташована за адресою: м. Київ пров. К. Маркса, 10А, кв. 52, було виявлено та вилучено наркотичні засоби, які він придбав у невстановленої слідством особи та зберігав без мети збуту. Згідно висновку судово-хімічної експертизи НД ЕКЦ № 354 від 05.04.2009 року «Надана на дослідження подрібнена речовина рослинного походження коричневого кольору із запахом розчинника, яка вилучена при проведенні огляду помешкання гр-на Тітаренка В. Б. — це екстрагована макова солома, яка піддавалась екстракції, але ще містить наркотично активний алкалоїд опію — морфін, тому відноситься до особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено — макової соломи. Рідини світло-коричневого кольору містять особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено — концентрат з макової соломи. Нашарування речовини світло-коричневого кольору на внутрішніх стінках кружки, речовини, якими просочені ватні тампони, залишки речовини світло-коричневого кольору в скляній пляшечці, нашарування речовини темно-коричневого кольору на дерев’яній паличці та рідина світло-коричневого кольору в одноразовому медичному шприці, містять особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено — опій ацетильований. Маса наркотичного засобу — макової соломи становить 330 г у висушеному стані. Загальна маса наркотичного засобу — концентрату з макової соломи становить 0,719 г у перерахунку на суху речовину. Загальна маса наркотичного засобу — опію ацетильованого становить 0,3412 г у перерахунку на суху речовину.»

Таким чином Тітаренко Віктор Борисович своїми умисними діями вчинив злочин передбачений ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Враховуючи вищевикладене, необхідно провести додаткову перевірку по факту придбання чи виготовлення Тітаренком В. Б. наркотичних засобів. В зв’язку з цим представляється необхідністю виділити з даної кримінальної справи матеріали, що стосуються придбання чи виготовлення Тітаренком В. Б. наркотичних засобів.

Приймаючи до уваги, що вина Тітаренка В. Б., у вчиненні ним злочинів, передбачених ч. 1 ст. 317 та ч. 2 ст. 309 КК України доведена повністю, по справі зібрано достатньо доказів для складання обвинувального висновку та направлення кримінальної справи до суду, і що виділення матеріалів стосовно придбання чи виготовлення Тітаренком В. Б. наркотичних засобів не може негативно позначитись на всебічності, повноті та об’єктивності дослідження і вирішення справи, а також керуючись ст. 26, 130 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

1.Виділити із кримінальної справи № 06280060 для додаткової перевірки матеріали стосуються придбання чи виготовлення Тітаренком В. Б. наркотичних засобів.

2.Виділенню підлягають матеріали кримінальної справи на аркушах:

3.Копію цієї постанови направити прокурору Шевченківського району м. Києва.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

402

ПОСТАНОВА про виділення з кримінальної справи матеріалів

для проведення додаткової перевірки

м. Київ

30 листопада 2009 року

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 10-9840, —

ВСТАНОВИВ:

Дана кримінальна справа порушена 15.11.2009 року СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві відносно Скулімова Ю. М. за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України.

Проведеним досудовим слідством встановлено, що 14 листопада 2005 року, приблизно о 08.30 хвилин, Скулімов Ю. М., перебуваючи на залізничному вокзалі в м. Ірпінь, за гроші в сумі 50 гривень, незаконно придбав у невстановленої слідством особи наркотичний засіб опій ацетильований, який знаходився в одноразовому шприці.

Після цього, незаконно зберігаючи при собі вищевказаний наркотичний засіб, Скулімов Ю. М. громадським транспортом незаконно перевіз опій ацетильований в м. Київ.

14 листопада 2009 року, приблизно о 20 години 00 хвилин, на вул. О. Гончара, 77, в м. Києві, працівниками міліції був затриманий Скулімов Ю. М. Під час особистого огляду у Скулімова Ю. М., було виявлено наркотичний засіб — опій (ацетильований), масою 0,303 г.

Відповідно до висновку експерта № 1859х від 30 листопада 2005 року, подана на дослідження рідина містить наркотичний засіб опій ацетильований, маса якого в перерахунку на суху речовину скла-

дає 0, 303 г.

Опій (ацетильований), згідно «Списку № 1 особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено» в «Таблиці 1» «Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягають спеціальному контролю відповідно до законодавства України», за станом на 6 травня 2000 р., є особливо небезпечним наркотичним засобом.

Допитаний як обвинувачений Скулімов Ю. М. дав показання про те, що наркотичний засіб-опій ацетильований він придбав на залізничному вокзалі біля каси № 2, в м. Ірпінь, 14.11.2009 р. у чолові- ка-цигана за 50 гривень, цей чоловік виглядає: коротко підстрижений, волосся чорного кольору, на зріст 1.70-1.72 см., очі карі, був одягнений у джинсовий костюм синього кольору.

На підставі викладеного, беручи до уваги те, що необхідно встановити та затримати особу, яка незаконно збула наркотичний засіб Скулімову Ю. М., з метою перевірки показань обвинуваченого Скулімова Ю. М. та з метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування, керуючись ст. 22 і 130 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

1.Виділити з матеріалів кримінальної справи № 10-9804 для проведення додаткової перевірки матеріали відносно невстановленої слідством особи, яка незаконно збула наркотичний засіб.

2.Копію постанови та виділені матеріали направити до ВБНОН Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві для проведення додаткової перевірки.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

403

Голові Шевченківського районного суду м. Києва

Гулі Б. І.

ПОДАННЯ про обрання запобіжного заходу

у вигляді взяття під варту

м. Київ

16 листопада 2009 року

СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 10-9840 порушеної 15.11. 2009 року відносно:

1.Прізвище, ім’я, по батькові — Скулімов Юрій Михайлович.

2.Рік, місяць і день народження — 05 липня 1976 року народження

3.Місце народження — м. Києва

4.Громадянство України

5.Національність — українець

6.Освіта — середня

7.Сімейний стан — розлучений

8.Місце роботи, посада не працює

9.Місце проживання — м. Київ, вул. Кар’єрна, 21, кв. 15.

10.Судимості — судимий у 1998 році вироком Жовтневим РС м. Києва, за ч. 2 ст. 141 КК

України (в редакції 1960 року), до 2 років та 6 місяців позбавлення волі, другий раз був засуджений вироком Шевченківського РС м. Києва, за ч. 2 ст. 141 КК України (в редакції 1960 року), —

ВСТАНОВИВ:

Дана кримінальна справа була порушена СВ ТВМ-4 Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві 15 листопада 2009 року відносно Скулімова Ю. М., за ч. 1 ст. 309 КК України.

14 листопада 2009 року, приблизно о 20 години 00 хвилин, на вул. О. Гончара, 77, в м. Києві, працівниками міліції був затриманий Скулімов Ю. М. Під час особистого огляду у Скулімова Ю. М., було виявлено наркотичний засіб — опій (ацетильований), масою 0,303 г.

15.11.2009 року, о 22 годині 00 хвилин Скулімов Ю. М., був затриманий в порядку ст. 115 КПК України.

16.11.2009 року Скулімову Ю. М було пред’явлене обвинувачення у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

Будучи допитаний Скулімов Ю. М. пояснив, що 14.11.2009 року, приблизно о 08.00 хвилин, він прийшов на станцію «Караваєві Дачі» в м. Києві, для того, щоб поїхати до м. Ірпені, щоб придбати опій. Сівши на електричку, у напрямку « Київ — Ірпінь», поїхав за вищевказаною ціллю, приблизно о 08.30 хвилин, він приїхав, до м. Ірпені, вийшовши з поїзду, направився у напрямок залізничних кас, де побачив чоловіка циганської національності, підійшов до нього запитав, чи є у нього опій? Чоловік відповів, що у нього є опій в одноразовому медичному шприці 2 мл., який він продає за 50 гривень. Він купив цей медичний шприц та направився, до електро — поїздів. Приблизно о 09.00 хвилин, сів у поїзд, та у напрямку « Ірпінь — Київ пасажирський» поїхав до м. Києва. Розуміючи, що це протизаконно, він перевіз опій для власного вживання. В Київ, на станцію « Караваєві Дачі», він приїхав, приблизно о 9.30 хвилин. Потім пішов додому, та не пам’ятає, що там робив.

Потім він, цього ж дня, приблизно о 20.00 хвилин зустрівся з дівчиною Іриною, та разом з нею поїхав на вул. Л. Гончара, в м. Києві, для того, щоб її провести додому, яка проживає за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького. Після того, як він її провів додому, направився у сторону, до тролейбусної зупинки біля Цирку, в м. Києві, по вул. Перемоги, коли він проходив по вул. Гончара, 77. в м. Києві, до нього підійшли працівники міліції, які попросили його пред’явити документи, що засвідчують особу, але документів при ньому не було, тому вони знайшли двох понятих, та у їх присутності, був проведений огляд речей. В результаті огляду було вилучено медичний шприц з опієм, який він придбав у чоловіка, цю речовину працівники міліції поклали у поліетиленовий пакет, та опечатали печаткою « Для довідок».

404

Крім того, вина Скулімова Ю. М., доказується наступними доказами:

— протоколом огляду та вилучення від 14 листопада 2009 року. - висновок спеціаліста № 8/2-3646х від 15 листопада 2009 року. та іншими матеріалами кримінальної справи.

Приймаючи до уваги, що Скулімов Ю. М., обвинувачується у вчиненні злочину, за який передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років, знаходячись на свободі може переховуватися від слідства та перешкоджати встановленню істини в справі, керуючись ст. 148, 149 ч. 4, 150, 155, 165, 165-2 КПК України, —

ПРОШУ:

1.Обрати щодо: Скулімова Юрія Михайловича, 05.07.1976 року народження, уродженця м. Києва, українця, освіта середня — спеціальна, одруженого, не працюючого, раніше судимого — судимий у 1998 році вироком Жовтневим РС м. Києва, за ч. 2 ст. 141 КК України (в редакції 1960 року), до 2 ро-

ків та 6 місяців позбавлення волі, другий раз був засуджений вироком Шевченківського РС м. Києва, за ч. 2 ст. 141 КК України (в редакції 1960 року) запобіжний захід у вигляді взяття під варту і утримувати в Київському СІЗО № 13 Державного департаменту України з питань виконання покарань

2.Копію подання направити прокурору Шевченківського району м. Києва.

Про день і час розгляду подання прошу повідомити прокурора Шевченківського району м. Києва.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

«ЗГОДЕН»

 

Прокурора Шевченківського

 

району м. Києва

 

старший радник юстиції

В. Д. Петрак

16 листопада 2009

 

405

Голові Шевченківського районного суду м. Києва

Гулі Б. І.

ПОДАННЯ про продовження строку тримання під вартою

м. Київ «____» вересня 2009 року

СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 10-9840 порушеної 15.11. 2009 року відносно:

Прізвище:

МИЛЬНОГО

Ім’я та по-батькові:

ВІТАЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА

Дата народження:

23 серпня 1979 року народження

Місце народження:

м. Київ

Громадянство:

України

Національність:

українець

Освіта,спеціальність:

середня

Місце роботи, навчання:

не працює

Сімейний стан:

не одружений

Адреса проживання:

зареєстрований: м. Київ, вул. Б. Хмельницького,4кв.7

Судимість:

Неодноразово судимий, останній раз 31.05.2005 р. Святошинським

 

РС м. Києва за ст. 395 КК України до 1 місяця арешту

обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, —

ВСТАНОВИВ:

Дана кримінальна справа порушена 01 серпня 2009 року СВ ТВМ-4 Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві відносно Мильного В. М., за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України.

В ході досудового слідства встановлено, що 30 серпня 2009 року, приблизно о 11 годині 00 хвилин, Мильний В. М., перебуваючи в квартирі № 1 по вул. Я. Вал, 21-Е, в м. Києві, повторно таємно викрав шліфмашину PWS 7-115 фірми «BOSCH», вартістю 500 грн, шліфмашину DWT, вартістю 250 грн, які належать Потапову Є. В., та мобільний телефон «Флай» S 288 IMEI 353907001327492, червоного кольору, вартістю 500 грн, який належить Якуб’як Л. В., а всього на загальну вартість 1250грн.

01 серпня 2009 року Мильний В. М. був затриманий СВ ТВМ-4 Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києвіза підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України в порядку ст. 115 КПК України.

03 серпня 2009 року Мильному В. М. було пред’явлено обвинувачення у вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України.

04 серпня 2009 року Шевченківським районним судом м. Києва відносно Мильного В. М. обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту в Київському СІЗО № 13 Державного департаменту України з питань виконання покарань в м. Києві.

Вина обвинуваченого Мильного В. М. у вчиненні інкримінованого йому злочину повністю підтверджується наступними доказами:

показаннями потерпілого Якуба Л. В.,

показаннями потерпілого Потапчука Є. В.,

показаннями свідка Крукова В. П.,

речовим доказом — будівельним інструментом (болгарка) фірми DWT серійний номер 0803050, зеленого кольору з шліфувальним кругом.

протоколом впізнання від 03.08.2009.

Згідно зібраних характеризуючих матеріалів, Мильний В. М. з 29.09.1988 року перебуває на обліку у лікаря-психіатра з діагнозом розумова відсталість ступеня легкої дебільності (олігофренія), у лі- каря-нарколога на обліку не перебуває.

406

12.09.2009 року по даній кримінальній справі відносно Мильного В. М. була призначена амбулаторна судово-психіатрична експертиза.

15.09.2009 року амбулаторна експертна комісія Київського міського центру судово-психіатричної експертизи провела обстеження обвинуваченого Мильного В. М. та прийшла до висновку, що йому необхідне проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

Для повного та об’єктивного розслідування кримінальної справи необхідний термін не більше двох місяців, а саме до 01 грудня 2009 року.

По даній кримінальній справі необхідно виконати наступне:

отримати результати стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

виконати вимоги ст..217-220 КПК України,

скласти обвинувальний висновок

провести інші слідчі дії, необхідні для повного та об’єктивного розслідування кримінальної

справи.

Клопотання про продовження строку утримання під вартою обвинуваченому Мильному В. М. по даній кримінальній справі порушується вперше.

Керуючись ст. 156, 165-3 КПК України, —

ПРОШУ:

Продовжити строк тримання під вартою в Київському слідчому ізоляторі № 13 Державного департаменту України з питань виконання покарань обвинуваченого Мильного Віталія Миколайовича, 23 серпня 1979 року народження, уродженця м. Києва, українця, громадянина України, не одруженого, не працюючого, раніше судимого, зареєстрованого за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького,4, кв.7 обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, до 4-х місяців, тобто до 01 грудня 2009 року.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

«ЗГОДЕН»

 

Прокурор Шевченківського

 

району м. Києва

 

старший радник юстиції

В. Д. Петрак

16 вересня 2009

 

407

ПОСТАНОВА

27 лютого 2007 року Святошинський районний суд м. Києва в складі:

Судді — Біди М. А., при секретарі Сівак В. В.,

з участю заступника прокурора Святошинського району м. Києва Безрука А. М., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду подання слідчого слідчого відділу Святошинського РУ ГУМВС України в м. Києві Савелія М. П. про продовження строку тримання під вартою обвинуваченого:

Єфіменка Сергія Анатолійовича, 12.11.1984 року народження, уродженця м. Києва, українця, гр-на України, не працюючого, одруженого, зареєстрованого в м. Біла Церква Київської області по вул. Водопійній, 9-А, кв. 11, проживаючого в м. Києві по вул. Котельникова, 3, кв. 51, раніше засудженого:

— 13.10.2000 року Ленінградським районним судом м. Києва по ст. 141 ч. 2 КК України до 1 року позбавлення волі;

— 30.10.2002 року Білоцерківським міським судом Київської області по ст. 296 ч. 4 КК України до 3 років позбавлення волі, звільненому з місць позбавлення волі 29.10.2005 року по відбуттю строку покарання, —

ВСТАНОВИВ:

В провадженні слідчого відділу Святошинського РУ ГУМВС України в м. Києвізнаходиться кримінальна справа № 08-11476 по обвинуваченню Єфіменка С. А., Вишняка О. О. та Кондрашина О. В. по ст. 186 ч. 2 КК України.

02.01.2007 року Єфіменко С. А. був затриманий на підставі ст. 115 КПК України. 11.01.2007 року Єфіменку С. А. пред’явлено обвинувачення по ст. 186 ч. 2 КК України.

12.01.2007 року Єфіменку С. А. обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту з утриманням в Київському слідчому ізоляторі № 13 Державного департаменту України з питань виконання покарань.

27.02.2007 року строк досудового слідства по даній кримінальній справі продовжено до 02.04.2007 року.

27.02.2007 року слідчий слідчого відділу Святошинського РУ ГУМВС України в м. Києві Савелій М. П., за згодою прокурора Святошинського району м. Києва, вніс подання до Святошинського районного суду м. Києва про продовження строку тримання під вартою обвинуваченого по ст. 186 ч. 2 КК України Єфіменка С. А. до трьох місяців в зв’язку з тим, що до цього часу не надійшли витребувані характеризуючі матеріали на останнього. Вивчивши матеріали кримінальної справи та вислухавши пояснення слідчого Савелія М. П., який обґрунтував подання, думку заступника прокурора Святошинського району м. Києва Безрука А. М., про необхідність продовження строку тримання під вартою обвинуваченого Єфіменка С. А. до трьох місяців, вважаю за необхідне продовжити строк тримання під вартою обвинуваченого по ст. 186 ч. 2 КК України Єфіменка Сергія Анатолійовича, 12.11.1984 року народження, до трьох місяців, тобто до 02.04.2007 року, оскільки по кримінальній справі не надійшли витребувані характеризуючі матеріали на обвинуваченого Єфіменка С. А., крім того по справі необхідно виконати ряд слідчих дій, направлених на завершення досудового слідства, а змінити обвинуваченому Єфіменку С. А. міру запобіжного заходу немає підстав, так як останній, перебуваючи на волі, буде ухилятись від слідства і суду або від виконання процесуальних рішень.

408

На підставі викладеного, керуючись ст. 156 та 1653 КПК України, суд, —

ПОСТАНОВИВ:

Продовжити строк тримання під вартою обвинуваченого по ст. 186 ч. 2 КК України Єфіменка Сергія Анатолійовича, 12.11.1984 року народження, до трьох місяців, тобто до 02.04.2007 року.

Контроль за виконанням постанови покласти на прокурора Святошинського району м. Києва.

На постанову може бути подана апеляція до Апеляційного суду м. Києва протягом трьох діб з дня її винесення.

Суддя Святошинського

 

районного суду м. Києва

Біда М. А.

З постановою ознайомлений,

 

обвинувачений : _______________

Єфіменко С. А.

27 лютого 2007 року

 

409

Начальнику Київського слідчого ізолятора № 13 Державного департаменту України з питань виконання пока-

рань Скоробагачу І. В.

м. Київ, вул. Дегтярівська, 13

Повідомляю Вам про те, що строк тримання під вартою обвинуваченого по кримінальній справі

№ 08-11476 по ст. 186 ч. 2 КК України Єфіменка Сергія Анатолійовича, 12.11.1984 року народжен-

ня, який рахується за Святошинським РУ ГУМВС України в м. Києві, продовжено до трьох місяців, тобто до 02.04.2007 року.

Суддя Святошинського

 

районного суду м. Києва

Біда М. А.

Начальнику Київського слідчого ізолятора № 13 Державного департаменту України з питань виконання пока-

рань Скоробагачу І. В.

м. Київ, вул. Дегтярівська, 13

Повідомляю Вам про те, що строк тримання під вартою обвинуваченого по кримінальній справі

№ 08-11476 по ст. 186 ч. 2 КК України Єфіменка Сергія Анатолійовича, 12.11.1984 року народжен-

ня, який рахується за Святошинським РУ ГУМВС України в м. Києві, продовжено до трьох місяців, тобто до 02.04.2007 року.

Суддя Святошинського

 

районного суду м. Києва

Біда М. А.

410