Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проц. документы 2010

.pdf
Скачиваний:
17
Добавлен:
08.03.2016
Размер:
6.97 Mб
Скачать

ПОСТАНОВА про закриття справи

у частині пред’явленого обвинувачення

м. Київ

15 січня 2009 р.

Слідчий СВ Шевченківського РУГУ МВС України у м. Києві лейтенант міліції Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи за обвинуваченням Філімонова О. А. у злочинах, передбачених ч. 2 ст. 185 і ч. 1 ст. 121 КК України,

ВСТАНОВИВ:

25 грудня 2005 р. Філімонову О. А. пред’явлено обвинувачення у тому, що він 22 грудня 2005 р., близько 14-ї години в універмазі «Україна», розташованому на пл. Перемоги у м. Києві, вчинив крадіжку індивідуального майна гр. Семашка К. В. на суму 400 грн, а також у тому, що того самого дня, близько 22-ї години на вул. Салютній у м. Києві він заподіяв тяжкі тілесні ушкодження гр. Урченку В. А., який зробив зауваження його знайомому Цибульку В. Н.

При подальшому провадженні у справі встановлено, що тяжкі тілесні ушкодження Урченку В. А. завдав не Філімонов, а його знайомий Цибулько В. Н.

Справу стосовно Цибулька В. Н. виділено в окреме провадження й оголошено його розшук. Таким чином, пред’явлене Філімонову О. А. обвинувачення у частині заподіяння Урченку В. А.

тяжких тілесних ушкоджень не підтвердилось.

На підставі викладеного і керуючись ч. 2 ст. 6 та ч. 2 ст. 141 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

1.Справу у частині пред’явленого обвинувачення Філімонову Олегу Андрійовичу згідно з ч. 1 ст. 121 КК України у навмисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень Урченку В. А. закрити за відсутністю в його діях складу злочину.

2.Копію цієї постанови направити прокурору району.

3.Постанову оголосити обвинуваченому.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

Постанову мені оголошено

17 січня 2009 р.

Обвинувачений

511

Голові Шевченківського районного суду м. Києва

Хіміч В. М.

ПОДАННЯ про закриття кримінальної справи відносно особи,

яка не досягла віку, з якого можлива кримінальна відповідальність і застосування до неї примусових заходів виховного характеру

м. Київ

12 травня 2009 року

Слідчий СВ Шевченківського РУГУ МВС України в м. Києві лейтенант міліції Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 04-13028,

ВСТАНОВИВ:

Кримінальна справа № 04-13028 порушено СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві 14.03.2009 року відносно Бобкова Д. С. за ст. 186 ч. 1 КК України.

а.с.1

Приводом та підставою для порушення кримінальної справи послужила заява гр. Коваленко О. В. та матеріали перевірки по ній.

а.с.4

В ході досудового слідства було встановлено, що Бобков Д. С. 11.03.2009 року приблизно о 20.00 годині біля буд. № 2 по вул. Лобачевського в м. Києві з метою відкритого викрадення чужого майна підбіг до малолітньої Коваленко О. Ю. та з її руки вирвав жіночу сумку вартістю 50 грн, в якій знаходилось наступне майно:

гаманець вартістю 20 грн,

ключ, який матерільної цінності не представляє;

мобільний телефон «Сіменс М 55» вартістю 350 грн, з сім-картою вартістю 35 грн, на рахунку

5 грн;

перепустка на ім’я Коваленко О. В., матеріальної цінності не представляє;

гроші у розмірі 180 грн,

1 долар США, що по курсу НБУ станом на 11.03.2009 року становить 5 грн 05 коп.,

картки «Сільпо», «Метро», «Космо», які матеріальної цінності не представляють;

шкіряні перчатки, матеріальної цінності не представляють;

ідентіфікаційний код на ім»я Коваленко О. В., матеріальної цінності не представляє;

візитна картка, матеріальної цінності не представляє;

пакет, матеріальної цінності не представляє,

а всього майна на загальну суму 645 грн 05 коп.

Після чого Бобков Д. С. з викраденим з місця вчинення злочину зник, чим заподіяв потерпілій Коваленко О. В. матеріальної шкоди.

Будучи допитаним по справі в якості свідка Бобков Д. С. свою вину в інкримінованому йому діянні визнав повністю, щиро розкаявся та пояснив, що 28.02.2009 року, без будь-яких причин, він втік з місця свого проживання та став мешкати в підвалі буд. № 16 по вул. Гашека в м. Києві.11 березня 2009 року, приблизно о 19.30, у вказаному підвалі він зустрівся зі знайомими Савченко О. М. та Мельниченко О. В. Після чого вони пішли гуляти на вулицю. Коли почався дощ, вони сховалися від нього біля магазину «Фора», що по вул. Я. Гашека в м. Києві. В цей час вони побачили раніше невідому жінку, яка йшла разом з маленькою дівчинкою. В руках у дівчинки була жіноча сумка. В нього не було грошей. Тоді він вирішив піти слідом за дівчиною з метою вирвати в неї з руки сумку, бо сподівався, що там можуть бути гроші. З метою скоєння грабіжу, а саме сумки, він пішов за жінкою з дівчинкою. Мельниченко О. В. та Савченко О. М. залишились біля магазину «Фора» і разом з ним не пішли. Він сказав останнім, що буде в підвалі буд. № 16 по вул. Я. Гашека в м. Києві. Дійшовши за жінкою з дівчинкою до будинку № 2 по вул. Лобачевського в м. Києві, він ззаду підбіг до дівчинки та вирвав у неї з руки сумку. Після чого втік. По дорозі він дістав з сумки гаманець, в якому були гроші в сумі 180 гривень і також дістав мобільний телефон «Сіменс М-55». Сумку з іншими речами він викинув біля

512

будинку № 13-А по Харківському шосе в м. Києві. В сумці також залишилися рукавички та пустий пакет. По дорозі він дістав з викраденого гаманця гроші і поклав собі в кишеню, де був телефон, а гаманець викинув. 12.03.2009 року, приблизно о 10.00 год., він пішов до магазину «Фора», де витратив гроші в сумі 20 гривень на продукти харчування. Повернувшись до підвалу, він став дивитися телевізор, після чого прийшли співробітники міліції та затримали його.

а.с.44-47

Крім повного визнання своєї вини, вина Бобкова Д. С. повністю доведена зібраними доказами в сукупності, а саме:

показами потерпілої Коваленко О. В., яка пояснила, що 11.03.2009 року вона разом з дочкою Коваленко О. Ю. поверталася з крамниці додому. В руках вона несла пакет з продуктами харчування,

асвою жіночу сумку дала нести дочці. Приблизно о 20.00 годині біля буд. № 2 по вул. Лобачевського в м. Києві до них ззаду підбіг раніше незнайомий маленький хлопчик, який вирвав у її дочки з руки сумку вартістю 50 грн та почав тікати. В сумці знаходилось наступне майно: гаманець вартістю 20 грн, ключ, матерільної цінності не представляє; мобільний телефон «Сіменс М 55» вартістю 350 грн, з сім-картою вартістю 35 грн, на рахунку 5 грн; перепустка на її ім»я, матеріальної цінності не представляє; гроші у розмірі 180 грн, 1 долар США, що по курсу НБУ станом на 11.03.2009 року становить 5 грн 05 коп., картки «Сільпо», «Метро», «Космо», які матеріальної цінності не представляють; шкіряні перчатки, матеріальної цінності не представляють; ідентіфікаційний код на її ім»я, матеріальної цінності не представляє; візитна картка, матеріальної цінності не представляє; пакет, матеріальної цінності не представляє, а всього майна на загальну суму 645 грн 05 коп., чим їй було заподіяно матеріальної шкоди. В процесі досудового слідства більша частина викраденого майна їй була повернута, в зв’язку з чим від цивільного позову вона відмовляється.

а.с.18-19,28

показами свідка Коваленко О. Ю., яка показала, що 11.03.2009 року разом з мамою Коваленко О. В. була в крамниці «Фора». Коли вони вийшли з крамниці, то мати дала їй нести в руки свою жіночу сумку. Коли вони підходили до буд. № 2 по вул. Лобачевського в м. Києві, до неї ззаду підбіг раніше незнайомий маленький хлопчик, який вирвав з її руки мамину сумку та втік.

а.с.29-30

показами свідка Савченко О. М., який показав, що 11.03.2009 року він гуляв на вулиці разом з друзями Мельниченко О. В. та Бобковим Д. С. Приблизно о 20.00 годині вони знаходились біля крамниці «Фора». На вулиці йшов дощ та вони ховалися від нього під крамницею. З крамниці вийшла незнайома жінка з маленькою дівчинкою. У дівчинки в руках була жіноча сумка. Бобков Д. С. запропонував викрасти у дівчинки сумку, але він та Мельниченко О. В. відмовились. Після чого Бобков Д. С. сказав, що буде в підвалі та пішов від них. Через деякий час до них підійшла жінка, на яку вказував Бобков Д. С. вона звинуватила його, що він викрав в неї сумку. Він пояснив, що такого не робив. Тоді жінка запропонувала пройти в міліцію. Він погодився. Він зрозумів, що сумку у жінки викрав Бобков Д. С. та в міліції пояснив, що останній мешкає в підвалі буд. № 16 по вул. Я. Гашека в м. Києві.

а.с.34-36

аналогічними показами свідка Мельниченко О. В.

а.с.31-33

показами свідка Журавльова Д. В., який показав, що працює міліционером БППСМ Шевченківського РУГУ МВС України в м. Києві. 12.03.2009 року в підвалі буд. № 16 по вул. Я. Гашека в м. Києві був затриманий Бобков Д. С. за скоєння грабіжу, що мав місце 11.03.2009 року приблизно о 20.00 годині біля буд. № 2 по вул. Лобачевського в м. Києві. При поверхневому огляді у Бобкова Д. С. був виявлений мобільний телефон «Сіменс М 55» та гроші у розмірі 160 грн. Після чого Бобков Д. С. був доставлений до ТВМ-2 Шевченківського РУГУ МВС України в м. Києві для подальшого розбору.

а.с.37-38

аналогічними показами свідка Меринова К. В.

а.с.39

протоколом огляду та вилучення від 12.03.2009 року;

а.с.16

протоколами оглядів місця події від 12.03.2009 року;

а.с.13-14

протоколами пред’явлення предметів для впізнання;

а.с.22-24

речовими доказами по справі.

а.с.26

— іншими матеріалами справи.

513

Крім того, в процесі досудового слідства встановлено, що Бобков Д. С. раніше до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався, не судимий, на обліках у лікарів нарколога та психіатра не перебуває, на обліку в КМСН Шевченківського РУГУ МВС України в м. Києві не перебуває, за місцем навчання характеризується посередньо.

а.с.58-63

Однак в ході досудового слідства було встановлено, що Бобков Д. С. на момент скоєння діяння не досяг 14 років, тобто не являється суб’єктом злочину, передбаченого ст. 186 ч. 1 КК України.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 7-3 КПК України, —

ПРОШУ:

1.Кримінальну справу відносно Бобкова Дениса Станіславовича, 24.04.1992 року народження, уродженця м. Києва, українця, гр. України, неодруженого, не працюючого, який навчається в 7 класі школи-інтернату № 14 м. Києва, проживаючого за адресою: м. Київ, вул. Празська, 8, кв. 23, раніше не судимого, який не досяг віку, з якого можлива кримінальна відповідальність

З А К Р И Т И.

2.Матеріали відносно Бобкова Д. С. направити в Дніпровський районний суд для застосування примусових мір виховного характеру.

3.Копію подання направити в ВКМСН Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

4.Копію подання направити прокурору Шевченківського району м. Києва.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

«Згоден»

 

Прокурор Шевченківського району м. Києва

 

ст. радник юстиції

Бабаков А. П.

« » травня 2009 року

 

514

ПОСТАНОВА про закриття кримінальної справи відносно особи

у зв’язку з смертю обвинуваченого

м. Київ

16.08.2009 року

Слідчий СВ Шевченківського РУГУ МВС України в м. Києві лейтенант міліції Іванов О. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 04-13028, відносно Шиянчук А. В., Качур Д. Д. Ревун І. С. та невстановлених слідством осіб, за ст. 296 ч. 2 КК України, —

ВСТАНОВИВ:

28.04.2008 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києвіпорушено кримінальну справу відносно невстановлених слідством осіб за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч. 2 КК України.

30.10.2008 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києвіпорушено кримінальну справу відносно Шиянчук А. В., Ревун І. В. та Качур Д. Д. за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч. 2 КК України.

25.12.2008 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві винесено постанову про закриття кримінальної справи на підставі ст. 6 п. 2 КПК України.

03.03.2009 року прокуратурою Шевченківського району м. Києва скасовано постанову про закриття кримінальної справи і справа направлена до СВ для подальшого розслідування.

11.05.2009 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві поновлено досудове слідство по кримінальній справі.

14.05.2009 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві призупинено досудове слідство на підставі ст. 206 п. 3 КПК України.

13.08.2004 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві поновлено досудове слідство по кримінальній справі.

Вході досудового слідства встановлено, що Ревун І. С. 20.04.2008 року приблизно о 18 год. 30 хв., перебуваючи в під’їзді № 1, буд. 5 по вул. Радунська м. Києва групою осіб, разом з Качур Д. Д., Шиянчук А. В. та невстановленими слідством особами, безпричинно, з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства наніс тілесні ушкождення неповнолітньому Ткачук В. А.

Таким чином, Ревун І. С. своїми умисними діями, групою осіб, скоїв хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, тобто злочин, передбачений ст. 296 ч. 2 КК України.

Вході досудового слідства також було встановлено, що обвинувачений Ревун Ігор Сергійович, 18.06.1987 року народження згідно свідоцтва про смерть І-БК № 543824 від 14 серпня 2009 року помер.

Беручи до уваги викладене, а саме те, що Ревун Ігор Сергійович, 18.06.1987 року народження помер, що є обставиною, яка виключає провадження в кримінальній справі, а порушена справа підлягає закриттю, керуючись ст. 6 п. 8, ст. 130 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

1.Закрити кримінальну справу відносно Ревун Ігоря Сергійовича, 18.06.1987 року народження, уродженця м. Києва, громадянина України, українця, освіта середня, прописаного за адресою: м. Київ, вул. Лисківська 9/22, кв. 183, раніше не судимого, порушеної за ст. 296 ч. 2 КК України, на підставі п. 8 ст. 6 КПК України.

2.Міру запобіжного заходу Ревун Ігорю Сергійовичу, 18.06.1987 року народження — скасувати. 3.Про прийняте рішення повідомити зацікавлених осіб.

4.Копію постанови направити прокурору Шевченківського району м. Києва.

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

«ЗГОДЕН»

 

Начальник СВ Шевченківського РУ

 

ГУМВС України в м. Києві Яковець О. Д.

 

515

ПОДАННЯ про усунення причин та умов,

що сприяли вчиненню злочину (в порядку ст. 23-1 КПК України)

Під час розслідування кримінальної справи № 10-9735 порушеної за ознаками складу злочину передбаченого ст. 185 ч. 2, ч. 2 ст. 15 КК України, —

ВСТАНОВЛЕНО:

07 грудня 2009 року, приблизно о 13 годині 00 хвилин, Симутин Р. І. перебуваючи в магазині «Адідас», що знаходиться по вул. Прорізна, 16/2 таємно, повторно, викрав зимові спортивні штани сірого кольору, вартістю 513 гривень. Після чого з місця вчинення злочину зник.

07 грудня 2009 року, приблизно о 14 годині 00 хвилин, Симутін Р. І. перебуваючи в магазині «Рібок», що знаходиться по вул. Хрещатик, 48, в м. Києві, таємно, повторно, викрав спортивну шапку че- рвоно-чорного кольору, вартістю 159,95 гривень та спортивний реглан сіро-білого кольору, вартістю 339,95 гривень, а всього на загальну суму 499,90 гривень. Після чого з місця вчинення злочину зник.

Так, 07 грудня 2009 року, приблизно о 15 годині 00 хвилин, Симутін Р. І. перебуваючи в магазині «Пума», що знаходиться в ТРК «Глобус», 2 лінія, намагався таємно, повторно викрасти спортивну куртку, сірого кольору з чорними вставками, вартістю 309 гривень та спортивні брюки, сірого кольору з чорними вставками, вартістю 229 гривень, а всього на загальну суму 538 гривень, однак злочин до кінця не довів з причин, що не залежали від його волі, оскільки був затриманий працівниками магазину.

В ході проведення досудового слідства було встановлено, причинами та умовами, що сприяли вчиненню злочину була відсутність належних профілактичних заходів з боку ВКР Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві.

На підставі викладеного куруючись ст. 23-1 КПК України, —

ПРОШУ:

З метою усунення причин та умов, що сприяли вчиненню вказаного злочину, доручити співробітникам ВКР Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві провести оперативно-розшукову роботу направлену на виявлення та запобігання на території обслуговування Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві злочинам, пов’язаним з крадіжками. Про вжиті згідно подання заходи і отримані результати прошу доповісти у встановлений законом строк. «_____»_______2009 року

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

516

Начальниковіу Замостянського ВМ ВМВУМВС України у Вінницькій області майору міліції Калач О. Л.

ІНФОРМАЦІЯ про заходи щодо усунення причин та умов,

що сприяли вчиненню злочину

Слідчим відділенням Замостянського ВМ ВМВ УМВС України у Вінницькій області, закінчено розслідування кримінальної справи № 05280 по обвинуваченню гр. Бездного Руслана Вячеславовича,

увчиненні злочину, передбаченого ст. 185 ч. З КК України.

Вході досудового слідства встановлено, що 04.04.20056 року приблизно о 21:00 год. гр. Бездушний Руслан Вячеславович, 1975 року народження, будучи раніше судимим 13.05.1997 року Замостянським районним судом м. Вінниці за ст. 143 ч. 2 КК України до позбавлення волі на строк 2 роки 6 місяців з відстрочкою покарання на 1 рік та 20.01.1999 року Замостянським районним судом м. Вінниці за ст. 140 ч. З КК України до позбавлення волі на строк 3 роки 6 місяців з конфіскацією майна, з корисних спонукань з метою таємного заволодіння чужого майна, шляхом пошкодження кватирки вікна, що розташоване на першому поверсі будинку № 71 по вул. Київській м. Вінниці, проник в приміщення квартири, звідки вчинив крадіжку індивідуального майна гр. Кіндзерського П. Л., а саме : шкіряної куртки дублянки, вартістю 550 гривень, музичного центру «LG-515», вартістю 1530 гривень, та м’яса на суму 80 гривень, в результаті чого наніс останньому матеріальну шкоду на загальну суму 2160 гривень.

Таким чином гр. Бездушний Руслан В’ячеславович своїми діями вчинив злочин передбачений ст. 185 ч. З КК України — таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням в житло, вчинене повторно.

Однією з умов, що сприяла вчиненню даного злочину стало те, що працівниками ВКР та ВДІМ Замостянського ВМ ВМВ УМВС України у Вінницькій області профілактична робота з метою недопущення вчинення злочинів проводиться на низькому рівні.

На підставі викладеного, керуючись ст. 23, 23-1 КПК України прошу розглянути подання на оперативній нараді і вжити заходи щодо усунення недоліків в роботі.

Слідчий СВ Замостянського ВМ ВМВ

 

УМВС України у Вінницькій області

Юрчик Ю. А.

517

ПРОТОКОЛ пред’явлення обвинуваченому матеріалів кримінальної справи

м. Київ

« ____ » _________2009 року

Слідчий СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві, лейтенант міліції Іванов О. Г., визнавши досудове слідство по справі № _________, закінченим, а зібрані докази достатніми для складання обвинувального висновку з дотриманням ст. 218—220 КПК України, оголосив :

________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

Обвинуваченому по ст. ст. ________________________________________КК України.

Обвинуваченому роз’яснено його право ознайомитися з усіма матеріалами кримінальної справи, заявляти клопотання про доповнення досудового слідства і надана можливість ознайомитися зі справою в підшитому і пронумерованому вигляді в ____ томах.

т.___ на _____аркушах

Обвинувачуваний у період з « ___ « год. «___» хв. до «___» год. «___» хв.

У приміщені _________________________________, ознайомившись з матеріалами справи, заявив:

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

Захисник________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

Протокол прочитаний. Записано правильно.

 

Обвинувачений_________________

 

Захисник ______________________

 

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

ГУ МВС України в м. Києві

О. Г. Іванов

518

ГРАФІК

ознайомлення у порядку статей 218-220 КПК України Петренка П. І., обвинуваченого за ч. З, ст. 185, ч. З ст. 187 КК України, та його захисника Дащенка А. А.; Дмитренка М. М., обвинуваченого за ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 188 КК України, та його захисника Глобова К. X.; Дронова Г. Г., обвинуваченого за ч. 2 ст. 186 та ч. З ст. 187 КК України, та його захисника Клочка В. А. з матеріалами кримінальної спра-

ви № 12-2514.

 

Час ознайомлення

3 якими матеріалами

 

 

 

Дата

ознайомлені за цей час

 

 

 

 

 

 

 

 

ознайомлення

 

 

 

 

 

Підпис обвинуваченого

 

(число,

 

 

 

Аркуш справи

та його захисника

 

місяць, рік)

з

по

№ тому

 

 

 

 

 

з

по

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

 

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.03.06

9 год. 30 хв

17 год.

1

1

160

Обвинувачений

Петренко,

захисник

Дашенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 год. 40 хв

16 год. 30

2

1

125

Обвинувачений Дмитреико,

захисник

 

 

хв

 

 

 

Глобов

 

 

 

10 год.

14 год.

3

1

100

Обвинувачений

Дронов,

захисник

 

Клочко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.03.06

9 год. 30 хв

16 год.

3 2

1 1

100 60

Обвинувачений

Петренко,

захисник

45 хв

Дашенко

 

 

 

9 год. 45 хв

17 год.

1

1

160

Обвинувачений

Дронов,

захисник

 

Клочко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 год.

17год.

2 3

126 1

180 60

Обвинувачений Дмитренко,

захисник

 

 

 

 

 

 

Глобов

 

 

3.03.06

9 год. 30 хв

15 год.

2

61

180

Обвинувачений

Петренко,

захисник

Дашенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 год. 45 хв

16 год.

3 1

61 1

100

Обвинувачений Дмитренко,

захисник

 

50 хв

120

Глобов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 год. 30 хв

17 год.

2

 

60

Петренко,захисник Дашенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.03.06

9 год. 20 хв

16 год.

2

61

180

Обвинувачений

Дронов,

захисник

10 хв

Клочко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 год. 50 хв

12 год.

1

121

160

Обвинувачений Дмитренко,

захисник

 

Глобов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідчий СВ Шевченківського РУ

 

 

 

 

 

 

ГУ МВС України в м. Києві

 

 

 

 

О. Г. Іванов

519

«ЗАТВЕРДЖУЮ» Прокурор Шевченківського району м. Києва старший радник юстиції

Петраковський В. Ф.

«__» ______________ 200__ року

ОБВИНУВАЛЬНИЙ ВИСНОВОК

по кримінальній справі № 10-9735 за обвинуваченням Соловка Руслана Івановича, 02.08.1980 року народження у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 КК України

Дана кримінальна справа була порушена 08 грудня 2009 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС Українивм. КиєвівідносноСоловкаР. І., заознакамизлочину, передбаченогоч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 ККУкраїни.

а. с.

Приводами та підставами до порушення даної кримінальної справи стали матеріали дослідчої перевірки по заяві Бабак О. М., що надійшли з ВКР Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві, які вказують на наявність в діях Соловка Р. І. ознак злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 КК України.

а. с.

Під час досудового слідства було встановлено, що 07.12.2009 Соловко Р. І. вчинив крадіжку майна яке належить ДП «Адідас –Україна», в зв’язку з чим 08 грудня 2009 року СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві відносно Солов’я Р. І. було порушено кримінальну справу, за ознаками ч. 2 ст. 185 КК України, яка об’єднана в одне провадження з кримінальною справою № 10-9735

а. с.

При подальшому розслідуванні було встановлено, що 07.12.2009 Соловко Р. І. вчинив крадіжку майна яке належить ТОВ «АРГО-торгівельна мережа», в зв’язку з чим 09.12.2009 СВ Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві відносно Солов’я Р. І. було порушено кримінальну справу, за ознаками ч. 2 ст. 185 КК України, яка об’єднана в одне провадження з кримінальною справою № 10-9735.

а. с.

Проведеним по кримінальній справі досудовим слідством встановлено:

Соловко Р. І., який був раніше судимий 11 листопада 2005 року, вироком Оболонського районного суду м. Києва, за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 185 КК України, до штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Із понесеного покарання належних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, та маючи незняту і непогашену в установленому законом порядку судимість, знову вчинив умисний злочин за наступних обставин.

Так, 07 грудня 2009 року, приблизно о 13 годині 00 хвилин, Соловко Р. І. маючи умисел на таємне викрадення чужого майна, зайшов в « Роздрібний магазин № 13» Дочернього підприємства «АдідасУкраїна», який розташований в будинку № 16/2, по вул. Прорізній, в м. Києві. Реалізуючі свій злочинний умисел, Соловко Р. І. під видом примірювання взяв зі стелажу чоловічі штани, та зайшов до примірочної. Після чого скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, Соловко Р. І. за допомогою плоскогубців зняв з штанів «сигнальні кліпси» та заховавши штани під свій одяг, покинув приміщення магазину, внаслідок чого, таємно, повторно викрав майно яке належить ДП «АдідасУкраїна», а саме:

чоловічі штани, артікул 563533, вартістю 513 гривень,

фірмову вішалку «Адідас», яка не представляє матеріальної цінності, розпорядившись викраденим за власним розсудом.

Крім того, 07 грудня 2009 року, приблизно о 14 годині 00 хвилин, Соловко Р. І. маючи умисел на

таємне викрадення чужого майна, зайшов в магазин «Рібок» ТОВ «АРГО-торгівельна мережа», який розташований в будинку № 48, по вул. Хрещатик, в м. Києві. Реалізуючі свій злочинний умисел, Соловко Р. І. під видом примірювання взяв зі стелажу спортивну шапку і спортивний реглан, та зайшов до примірочної. Після чого скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, Соловко Р. І. за допомогою плоскогубців зняв з шапки та реглану «сигнальні кліпси» та заховавши шапку і реглан під свій одяг, покинув приміщення магазину, внаслідок чого, таємно, повторно викрав майно яке належить ТОВ «АРГО-торгівельна мережа», а саме:

спортивну шапку, артікул ACMF 5154-005, вартістю 159,95 гривень;

спортивний реглан, артікул АЕМН 5076-014, вартістю 339,95 гривень.

520