Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Badrak_B.M._ta_insh._Ukrayinska_mova_za_prof.sp...doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
477.18 Кб
Скачать

5. Порядок здачi-приймання робiт

5.1. На підтвердження виконання умов даного договору сторони підписують двостронній акт здачi-приймання виконаних робiт (послуг). Після завершення виконання робіт, передбачених у п.1.1. даного Договору, Виконавець передає виконані роботи по акту приймання-передачі, який підписується уповноваженими представниками Сторін. 5.2. Замовник не пізніше 3-ох робочих днів після передачі Виконавцем акту приймання-передачі виконаних робіт зобов’язаний підписати його та передати Виконавцю або надіслати останньому мотивовану відмову від його підписання. 5.3. У випадку мотивованої відмови від підписання акта приймання-передачі виконаних робіт сторонами складається двосторонній акт з переліком необхідних доробок та терміном їх виконання. 5.4. Після усунення всіх недоліків та проведення всіх доробок, вказаних у двосторонньому акті, Сторони підписують акт здачі-приймання виконаних робіт у порядку, передбаченому в п.п. 5.1. та 5.2. даного Договору.

6. Термiн дiї цього договору

6.1. Договiр набирає чинностi з моменту пiдписання його сторонами та діє до повного виконання сторонами своїх зобов’язань за цим договором. 6.2. Дія Договору може бути достроково припинена у наступних випадках: 6.2.1. За взаємною згодою Сторін, про що укладається угода про припинення дії цього Договор. 6.2.2. З ініціативи Замовника в разі невиконання чи неналежного виконання Виконавцем своїх зобов’язань по цьому Договору. 6.2.3. З ініціативи Замовника за умови письмового попередження Виконавця про припинення дії Договору за 14 (чотирнадцять) календарних днів. 6.2.4. У передбачених чинним законодавством випадках.

7. В1дповідальність сторін

7.1. У випадку повного чи часткового невиконання або неналежного виконання зобов’язань по цьому Договору винна сторона відшкодовує іншій стороні всі битки, завдані таким невиконанням або неналежним виконанням. 7.2. При простроченні термінів розміщення рекламного оголошення Замовника, передбачених п. 2.1.2 цього договору, Виконавець сплачує Замовнику неустойку у вигляді пені у розмірі 1% від суми договору за кожен день такого прострочення. 7.3. У випадку виявлення невідповідності розміщеного Виконавцем рекламного оголошення затвердженому Замовником оригінал-макету, Виконавець зобов’язаний безоплатно виправити допущені помилки не пізніше двох днів після отримання повідомлення Замовника в усній чи письмовій формі, в тому числі засобами факсимільного зв’язку чи електронною поштою. При невиконанні вказаної вимоги Виконавець зобов’язується повернути Замовнику суму проведеної останнім оплати протягом 5 (п’яти) днів з дня виставлення такої вимоги. 7.4. У випадку нерозміщення рекламного оголошення Замовника, передбаченого п.1.1. даного Договору, протягом місячного терміну з дати підписання цього договору Виконавець зобов’язаний повернути Замовнику проведену оплату та сплатити штраф у розмірі 10% від суми цього договору. 7.5. Сплата пені та штрафних санкцій не звільняє сторону від виконання своїх зобов’язань по цьому Договору. 7.6. За порушення інших умов цього Договору сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України. 7.7. Сторона звільняється від відповідальності, якщо доведе відсутність своєї вини.