Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Усьо.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
365.57 Кб
Скачать
  1. Зміст і призначення команд меню “Сервіс” текстового редактора Word.

Правописание – перевірка активного документа на орфографічні, граматичні і синтаксичні помилки.Язык – вибір мови для виділеного тексту у файлі, що містить текст кількома мовами. Статистика – підрахунок кількості сторінок, слів, символів, абзаців і рядків в активному документі.Автореферат – автоматичне створення автореферату документа.Автозамена – установка параметрів автоматичного виправлення тексту. Исправления( складається з :выделить исправления,принять/отклонить исправления, сравнить версии.) Обьеденить исправления – злиття помічених виправлень в активному документі з вказаним документом.Защита – установлює захист на документ; Слияние – – створення листів, наклейок,конвертів і ін. документів з використанням процеса злиття.Конверты и наклейки – створення поштових конвертів і наклейок або заповнення одною адресою повної сторінки наклейок.Макрос – дозволяє запускати, редагувати і видаляти макроси.Шаблоны и надстройки – зміна шаблона активного документа, завантаження програм надбудов і відновлення стилів документа.Настройка – настроювання кнопок панелей команд, меню і сполучень клавіш.Параметры – зміна параметрів настроювання програми MS Office.

  1. Зміст і призначення команд меню “Таблиця” текстового редактору Word. Зміст команди “Формат” текстового редактора Word .

ТАБЛИЦЯ.Нарисовать таблицу – додавання таблиці в документ.Добавить таблицу – додавання таблиці з заданою кількістю рядків і стовпців.Добавить ячейки – додавання комірок. Удалить ячейки – видалення виділених комірок.Обьеденить ячеек – об’єднання виділених комірок.Разбить ячейки – розбиття виділених комірок на вибрану кількість рядків і стовпців.Выделить строку – видалення рядка, в знаходиться курсор.Выделить столбец – видалення стовпців, в якому знаходится курсор.Выделить таблицу – видалення всієї таблиці.Автоформат – автоматичне форматування таблиці в MS Word, включаючи рамки и штрихування.Выровнять высоту строк – встановка однакової висоти виділених рядків.Выровнять ширину столбцов – встановка одинакової ширини в виділених стовпцях.Высота и ширина ячейки – припасування висоти, ширини, вирівнювання, відступів і інших параметрів форматування рядків і стовпців таблиці.Заголовки –використання виділеного рядка в якості заголовка таблиці.Преобразование в таблицу – перетворення виділеного текста в таблицю і із таблиці в текст з роздільникамиСортировка – впорядкування данних в виділених рядках по алфавиту, розміру чи даті.Формула – виконання математичних операцій над числами.Разбить таблицу – розбиття таблиці на дві окремих таблиці з додаванням символу кінця абзаца над поточним рядком.Отображать сетку – вивід на екран чи видалення сітки із крапкових ліній, по якому можна бачитиь , яка комірка є активною.

ФОРМАТ Шрифт – зміна параметрів шрифту и відстані між символами в виділенному тексті. Абзац – зміна відступів, вирівнювання тексту, інтервалів і інших параметрів.Список – створення списків (маркерованих, нумерованих і ін.). Границы и заливки – застосування границь и заливок до виділеного тексту.Колонки – зміна числа колонок тексту в документі. Табуляция – установка позиції, вирівнювання і символів для позиції табуляції.Буквица – форматування букв, слів чи виділеного тексту з великої букви. Регистр – зміна регістра виділеного тексту.Автоформат – автоматичне форматування поточного файла на основі анализа його вмісту.Библиотека стилей – настройка виду документа за допомогою стилів, що утримуються в різних шаблонах.Стиль – задання чи застосування до виділеного тексту сполучення параметрів форматування, називаного стилем. Фон – вибір фонового кольору.Тема — набір елементів і кольорових схем, призначених для створення малюнків, маркерів, шрифтів, горизонтальних ліній і інших елементів документа.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]