Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
der_obr_dyv.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
878.59 Кб
Скачать

2.2. Організування на державному деревообробному комбінаті "zv"

Табл. 3

Чисельність та функції посадових осіб державного деревообробного комбінату "zv"

Посади керівників

Чисель-ність

Функції(види діяльності працівників)

Відповідальність та повноваження

Директор

1(1)

Керує діяльністю всього підприємства.

Керує роботою усього підприємства: керує заступниками, укладає угоди, контракти, веде співпрацю з вітчизняними партнерами.

Заступник директора з виробництва

1(1)

Керує виробничими цехами, забезпечує організацію повного виробничого циклу від отримання сировини до випуску готової продукції, курує взаємодією підпорядкованих підрозділів.

Відповідає перед директором за здійснення планомірного виробничого процесу, за виконання затверджених планів, за конкурентоспроможність виготовленої продукції.

Заступник з економіки

1(1)

Керує діяльністю підпорядкованих йому відділів. Економічне обслуговування, розробка та обґрунтування перспективних та поточних планів.

Відповідає за планово-економічну діяльність, за фінансово-економічну діяльність, за ведення планово-фінансових-економічних звітів. Економічне обслуговування, розробка і обґрунтування перспективних і поточних планів.

Заступник із загальних питань

1(1)

Керує технічним обслуговуванням обладнання: організація ремонту, складання графіків заходів контролю за якістю проведення робіт з впровадження нової техніки, забезпечення господарських функцій та електро-енергетичне постачання.

Відповідає за технічне обслуговування: організація ремонту, складання графіків заходів контролю за якістю проведення робіт з впровадження нової техніки. Та відповідає за діяльність підпорядкованих йому відділів.

Заступник директора із ЗЕД

1(1)

Курує відділ ЗЕД. Слідкує за проведенням регулярної оцінки ринку, маркетингових досліджень, рекламною діяльністю, збутом за кордоном. Презентує фірму на різноманітних виставках, конференціях і т.п.

Відповідає за доцільність виходу та діяльність підприємства на зовнішньому ринку, конкурентоспроможність продукції, ефективність ЗЕО.

Заступник директора з маркетингу

1(1)

Слідкує за проведенням регулярної оцінки ринку, маркетингових досліджень, рекламною діяльністю, збутом.

Відповідає перед директором за наявність якісної реклами підприємства, за наявність актуальної оцінки ринку, за якісні результати анкетувань споживачів.

Заступник/ Начальник відділу кадрових питань

1(1)

Підбір кадрів, прийом на роботу, вивчення ділових якостей працівників, підвищення кваліфікації робітників і службовців, оформлення звільнень.

Відповідає за ефективну діяльність підпорядкованого відділу, за належне кадрове забезпечення ДП.

Секретар

Юрист

Референт

1+1+1

Оформлюють внутрішню документацію і координують передачу управлінської інформації між відділами і підрозділами; реферують відповідні документи; надає юридичні рекомендації.

Несуть персональну відповідальність перед директором за своєчасне та акуратне оформлення документації, та за надання фахових послуг іншим керівникам підрозділів.

Начальник відділу постачання

1(1)

Організація забезпечення ДП поставками деревини та відповідною комплектацією.

Відповідає за діяльність підпорядкованого відділу, за своєчасне забезпечення ДП сировиною та відповідною комплектацією..

Начальник відділу збуту

1(1)

Займається збутом продукції підприємства, пошуком нових клієнтів на внутрішньому ринку, доставкою продукції до посередників та кінцевих споживачів.

Відповідає перед заступником директора з виробництва за свою діяльність: за виконання планів зі збуту, за отримання планових доходів, за збільшення клієнтів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]