Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
DR_spetsialista_IPOD.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
675.33 Кб
Скачать

3. Грошові кошти та інші оборотні активи

3.1. Напрями покращення організації обліку, контролю та аналізу руху грошових коштів (на підприємствах різних форм власності, організаційно-правових форм підприємництва, різних галузей економіки).

3.2. Облік та аудит грошових потоків підприємств різних форм власності, підприємництва та галузей економіки.

3.3. Облік, контроль готівкових та інших коштів підприємства і напрями їх удосконалення (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.4. Удосконалення організації обліку, контролю та аналізу наявності і руху коштів на рахунках у банках (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.5. Облік, контроль безготівкових коштів та аналіз їх використання на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.6. Облік, контроль та аналіз іноземної валюти на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.7. Облік і контроль безготівкових розрахунків на підприємстві та напрями їх удосконалення (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.8. Удосконалення організації обліку, контролю та аналізу дебіторської заборгованості на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.9. Облік, аудит розрахунків із покупцями і замовниками та аналіз розрахунків із ними на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.10. Облік і контроль розрахунків із різними дебіторами та аналіз дебіторської заборгованості на підприємстві (різних галузей різних форм власності і підприємництва).

3.11. Напрями покращення обліку та контролю розрахунків із підзвітними особами і іншими дебіторами на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

3.12. Напрями покращення організації обліку і аудиту товарообмінних операцій на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4. Власний капітал

4.1. Напрями покращення організації обліку, аудиту та аналізу капіталу на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва),

4.2. Облік і аудит власного капіталу та напрями їх удосконалення (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4.3. Облік, аудит та аналіз власності засновників підприємства (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4.4. Облік і контроль статутного капіталу та аналіз ефективності його використання на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4.5. Удосконалення організації обліку та контролю додаткового капіталу на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4.6. Облік і аудит статутного капіталу в акціонерному товаристві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

    1. Облік, контроль статутного капіталу і розрахунків з засновниками в товаристві з обмеженою відповідальністю та напрями їх удосконалення.

4.8. Удосконалення організації обліку і контролю формування фінансових результатів та аналіз використання прибутку на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4.9. Напрями покращення організації обліку і аудиту прибутків та збитків підприємства (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4.10. Облік, контроль та аналіз забезпечення зобов'язань на підприємстві (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

4.11. Облік і контроль цінних паперів власної емісії та аналіз прибутковості власного капіталу на ВАТ .

4.12. Облік, контроль та аналіз госпрозрахункової діяльності бюджетних установ.

4.13. Облік і контроль цільового фінансування на підприємстві та напрями їх удосконалення (різних галузей, різних форм власності і підприємництва).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]