Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
DR_spetsialista_IPOD.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
675.33 Кб
Скачать

Орієнтовна тематика дипломних робіт на отримання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» за спеціальністю 7.03050901 «Облік і аудит» з напряму «Економіка і підприємництво»

  1. Облік, контроль, аудит та аналіз необоротних активів

1.1 Облік і контроль основних засобів та напрями їх удосконалення (на підприємствах, організаціях, установах різних галузей економіки).

1.2. Напрями покращення організації обліку і аудиту основних засобів (на підприємствах різних форм власності та організаційно-правових форм підприємництва).

1.3. Облік і аудит основних засобів та аналіз ефективності їх використання (на підприємствах різних галузей економіки, форм власності та підприємництва).

1.4. Облік і контроль матеріальних необоротних активів та напрями їх удосконалення (на підприємствах різних галузей економіки, форм власності та підприємництва).

1.5. Напрями покращення організації обліку, контролю та аналізу інших необоротних матеріальних активів (на підприємствах різних форм власності, різних галузей та організаційно-правових форм підприємництва).

1.6. Облік і контроль необоротних активів на малих підприємствах.

1.7. Удосконалення організації обліку і контролю зношування основних засобів активів (на підприємствах різних форм власності, підприємництва та галузей економіки).

1.8. Облік, контроль та аналіз зношування необоротних активів на малих підприємствах.

1.9. Облік та аудит зношування нематеріальних активів і інших необоротних матеріальних активів (на підприємствах різних форм власності, організаційно-правових форм підприємництва).

1.10. Напрями покращення організації обліку, контролю та аналізу нематеріальних активів (на підприємствах різних галузей, форм власності та підприємництва).

1.11. Удосконалення організації обліку та контролю лізингових операцій (на підприємствах різних форм власності, підприємництва та галузей економіки).

1.12. Облік, контроль і аналіз фінансових інвестицій та напрями їх удосконалення (на підприємствах різних галузей, форм власності та підприємництва).

1.13. Облік і контроль капітальних інвестицій та напрями їх удосконалення (на підприємствах різних галузей, форм підприємництва та власності).

2. Облік запасів

2.1. Облік, контроль і аналіз виробничих запасів та напрями їх удосконалення (на підприємствах різних форм власності, підприємництва та галузей).

2.2. Напрями покращення організації обліку і контролю виробничих запасів у господарських товариствах.

2.3. Облік, аудит та аналіз малоцінних предметів на державному підприємстві.

2.4. Удосконалення організації обліку та контролю наявності і руху тварин на вирощуванні і відгодівлі в сільському господарстві.

2.5. Облік, контроль і аналіз процесу виробництва та напрями їх удосконалення (на підприємствах різних форм власності, підприємництва та галузей).

2 6. Удосконалення організації обліку та аудиту процесу виробництва (на підприємствах різних форм власності, підприємництва та галузей).

2 7. Облік, контроль та аналіз наявності і руху готової продукції на промисловому підприємстві.

2.8. Напрями покращення організації обліку та аудиту наявності і руху готової продукції на промисловому підприємстві.

2.9. Облік і контроль надання послуг підприємством та напрями їх удосконалення

2.10. Удосконалення організації обліку, контролю та аналізу продукції рослинництва в сільському господарстві.

2.11. Облік, контроль і аналіз продукції тваринництва в сільськогосподарському підприємстві та напрями їх удосконалення (фермерському господарстві).

2.12. Облік, аудит та аналіз товарних запасів торговельного підприємства (оптового, роздрібного, оптово-роздрібного).

2.13. Облік і контроль товарних запасів на малому торговельному підприємстві.

2.14. Облік і контроль товарних операцій на торговельному підприємстві (оптовому, роздрібному).

2.15. Напрями покращення організації обліку, контролю та аналізу комісійних операцій торговельного підприємства.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]