Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Потапенко_книга

.pdf
Скачиваний:
201
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
5.97 Mб
Скачать

тобто, щоб більше не лилася кров людська, живіть за законом пупа Землі – у злагоді, Гармонії, спокої, братолюбії. усмиріть свої пристрасті, амбіції, сварки! Найразючіше те, що наше прочитання збігається із Біблією!!

до речі, як твердять учені, пуп людини ділить її тіло у відношенні «золотого перерізу»! Отже, пуп Землі – це гармонія людини і Бога! Це спокутування гріхів, це праведне життя!

Таємниці символів, чисел, алфавітів. – К. : ТОВ «ІІІ, Лтд», 1997. – С.150.

Російські вчені незаперечно довели, що будь-яка споруда на Землі, написане слово, буква, число, думка порушують однорідність фізичного вакууму і він утворює торсійне поле. причому праві торсійні поля позитивно впливають на людину, а ліві – негативно. Цікаво, що «позитивними» є такі літери, як с, о, в, ч, х, т, й, ж, з, д, ц, щ, е. Надзвичайно негативні ліві торсійні поля випромінює телевізор. Академік Шипов рекомендує (тихоплав в.Ю., тихоплав т.С. великий перехід. – С. 97) використовувати як оберіг «хресне знамення, коло і слово! Напишіть, скажімо, слово «Христос»; його торсійне поле досить високе – +19. Його достатньо написати на папері, покласти в кишеню і берегти як талісман. між іншим, слова з позитивним впливом ви можете вимовляти вголос: і слово, діючи на психіку людини, лікує.

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.199-200

...Л. Болотова стверджує: «ми впливаємо на воду думкою. молитва перед їжею програмує воду позитивно. Освячення продуктів перед їжею розблоковує інформаційну програму, яка була заблокована...» Нещодавно російські та японські вчені С. Зенін, Я. масарой провели унікальний експеримент. поруч із посудиною з водою поставили фото Гітлера, а потім воду заморозили. після цього зробили фото структури замерзлої води і побачили страхітливі порвані шматки.

80

потім біля посудини з водою поставили фото матері терези, молитви, написи «Я тебе люблю» та ін. На фото з’явилися витончені гармонійні казкові структури, схожі на симетричні сніжинки!

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.127

Які ж слова в житті є найважливішими? виявляється, за питомою вагою найпотужнішим словом творящим є слово Б О Г, а також близькі до нього... слова, що несуть Божественні Енергії і

є словами-творіннями. Це такі слова, як Вогонь, Добро, Любов, Дух, Душа та ін.

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.41

практично на всіх континентах Землі є люди, що лікують хворих за допомогою... слова. у цій же книзі (с.146-147) описано відкриття російських вчених під керівництвом акад. п. Гаряєва. вони створили прилад, який уміє зчитувати інформацію з органа здорової людини і переносити на орган хворого цукровим діабетом. І хворі видужали. Отже, замість операції – телепортація лікувальної інформації!

Лінгвоконцептологія. – К.:Освіта України, 2010. – С.85-86.

Людина приборкала сили природи, але й досі не може приборкати свого «язика», що стає нестримним злом, сповненим смертоносної отрути. «Язик» визначає наше життя. Нас не може потопити жоден житейський шторм, якщо ми мудро використовуємо кермо наших вуст. ми можемо використовувати свій «язик» як з користю для себе, так і перетворивши його у некеровану сліпу силу, що призводить до катастрофи. виходячи з цього, сучасний протестантський проповідник кеннет коупленд дає практичні рекомендації:

81

-треба перестати повторювати те, чого ми не хочемо в нашому житті, і почати говорити те, чого ми хочемо (називати неіснуюче як існуюче);

-треба почати наповнювати свої слова словом Божим, тому що голос віруючого – непереможний.

Лінгводидактика. – К. :Міленіум, 2005. – С.308.

длядосягненняжиттєвогоуспіху,фізичноготадуховногозціленняза кордоном успішно користуються методикою холодинаміки. Її принципи розробив американський психолог, фізик вернон вульф. Холодинаміка – не«лишенованаука,новедуховневчення,алейсистемаконкретнихметодик,щодопомагаютьлюдинівідновитицілісністьсвого«я».

вона базується на уявленні про холодайномислеформи, які володіють енергією (позитивною чи негативною) і трактуються як живі сутності.

«Головна причина всіх проблем – наші негативні думки і почуття. мислеформи страху, образи, агресії перетворюються у стійкі програми, які здатні зруйнувати людське життя. коли ми постійно думаємо про погане, то й життя стає нікчемним...».

печаль, безнадія, сум просто «з’їдають» людину, перекриваючи канал інформації та любові з космосу.

Розгнівався – починаєш втрачати енергію. Сердишся постійно – значить, живеш у відповідній атмосфері, через яку до тебе не долине ні добро, ні радість, ні любов.

Перший – найголовніший процес холодинаміки – створення навколо людини, у якої виникли серйозні проблеми, кола любові. Згадайте, Христос зцілював лише любов’ю.

Другий процес – уміння фокусувати увагу на проблемі. Хочете більше грошей, радості, щастя, успіху – думайте про це, а не про те, як вам погано без них.

Третій процес – мандрівка до «місця спокою». такими можуть бути щасливі спогади дитинства, юності, картини чарівної природи, ваші світлі мрії, ідеали.

82

Четвертий процес – досягнення вищого потенціалу. у кожної людини в житті була «зоряна мить», коли вона реалізовувала свої здібності, таланти. такі хвилини дарували нам невимовну радість, відчуття божественної могутності, творчості, осяяння.

Згадуйте їх частіше! прагніть повторити ці незабутні миті доторкання до небес!

П’ятий процес – тренінг, який полягає в детальному аналізі власних думок та вчинків. Головний постулат холодинаміки вчить: справжні зміни в людині і навколо неї починаються зі зміни способу її думок.

Шостий процес – початок, тривалість, закриття дня. девізом цього процесу є слова: «творіть щоденно!» А сутність – у детальному аналізі зробленого за день, плануванні, корекції, невдоволенні, прагненні до самовдосконалення.

Сьомий процес холодинаміки – потенціалізація. Його сенс – це доведення до вищої межі досконалості. вернон вульф вчить: «Немає жодної сили у всесвіті, яку б не можна було перетворити на Світло».

Дух. Любов. Творчість. – К. :Міленіум, 2007. – С.113-114. Інноваційні технології навчання методики української мови. – К. :Міленіум, 2006. – С.51-53.

використовуючи силу уяви, можна не лише набути міцного здоров’я, але й покращити кінцевий стан, здобути нових друзів. Опоненти можуть зауважити, що вони мріяли: «А ось коли б у мене було...». так вони мріяли, але в душі не вірили (і це основна причина!), що реалізують це в житті.

«для того, щоб мрії стали реальністю, слід бути впевненим, що вони здійсняться, і дотримуватися деяких правил візуалізації... ви повинні передусім бути тим, ким ви є в дійсності, потім робити те, що бажаєте робити, щоб мати те, що хочете мати. тому вам треба уявити собі, що ви вже той, ким хотіли бути. Що ви вже щасливі, що вас уже люблять, що вже здорові, вже багаті».

83

кожен сеанс візуалізації Шакті Гавейн радить завершувати таким твердженням: те, що я отримаю зараз, покращить не лише моє життя, але й життя людей, котрі мене оточують

Сеанс візуалізації починається із повного розслаблення чи медитації. Ось деякі конкретні поради (дет. див.: А все хороше і є мрія // великие мистические тайны ХХ века. – м., 2003. – С.244-248):

сядьте зручно і розслабте все тіло – від пальців до ніг. відчуйте, як напруга зникає;

уявіть собі золотистий цілющий потік енергії навколо вашого тіла..., відчуйте його, насолоджуйтеся ним;

спрямуйте цілющу енергію любові на ту частину вашого тіла, яка потребує цього, і намагайтеся побачити її, відчути, як вона зцілюлюється;

промовляйте подумки: «Я звільнився від стереотипів хвороби...», «Я відчуваю глибокий душевний спокій», «Я творю своє життя відповідно до своїх бажань»;

уявіть світ чарівним раєм, де всі зустрічні відчувають стан повноти, блаженства, обдарованості, як і ви. Насолоджуйтеся цим повною мірою! у вас безмежні можливості;

уявіть себе на лоні природи. можливо, це будуть зелені луки з озером чистої води, білих лілей, можливо – золотий пісок на березі моря, теплі хвилі, які приємно огортають вас. Насолоджуйтеся цією красою;

уявіть себе у старовинному замку, де вас оточують золоті фрески, сяючі камені, величні полотна. Грає чарівна

музика. Раптом ви потрапляєте у скарбницю короля, де сяють сотні діамантів, келихів, статуеток, лежать старовинні фоліанти.

при використанні прийомів візуалізації дуже важливо переконати себе: усе, що ви говорите, – правда. відганяйте будь-які сумніви і вагання.

учений звертає увагу на ще одну деталь: «Якщо протягом тривалого періоду ваші бажання не реалізовуються, це може означа-

84

ти, що вибрана вами мета перестала бути для вас по-справжньому важливою. Отримати ж шляхом візуалізації можна лише те, до чого ви прагнете не лише на рівні свідомості, але й глибоко в підсвідомості. Щире прагнення – перший важливий елемент – віра в те, що дана мета може бути досягнена».

у захоплюючій книзі всесвітньовідомого вченого майкла талбота «Голографічний всесвіт» (м., 2005, с. 138) наводяться десятки зафіксованих наукових фактів про те, що справжня віра, добре слово, воля людини, її думка «можуть змінити імунну систему, залікувати рани з дивовижною швидкістю, розчинювати пухлини, корегувати нашу генетичну програму... Це і є перша найголовніша ідея: кожен із нас має вражаючі здібності... керувати здоров’ям і без обмежень контролювати фізичну форму. ми всі потенційні чудотворці – так би мовити йоги, що сплять, наше завдання – докласти якнайбільше зусиль, щоб вивчити та опанувати ці поки що таємничі сили».

Дух. Любов. Творчість. – К. :Міленіум, 2007. – С.114-116. Інноваційні технології навчання методики української мови. – К. :Міленіум, 2006. – С.53-54.

поспішайте творити добро! Адже ж, роюлячи добро людям, ви перш за все допомагаєте собі. І нехай вашою зорею стануть такі слова Адама, сказані Сатані:

«Багато віків я був твоїм слугою. у невігластві своєму я слухав твої слова, і це привело мене на стезю печалі. ти зронив у мій розум мрію про владу, і боротьба за володіння нею привела мене лише до болю і смутку... ти послав мені хибних пророків і навіяв оманливі думки, і, коли я у страдницькій боротьбі усвідомив велич Істини, я зрозумів, що твої закони облудні. Я розквитався з тобою навіки, о спритний дух. Я стомився від твого світу ілюзій. Я більше не труджусь у твоєму неправедному винограднику. Геть від мене, спокусник, разом зі своїм сонмом спокус. у сповідуваних тобою ненависті, егоїзмі і пристрастях немає щастя, ані миру,

85

ані добра, ані майбутнього. Я заперечую твої цінності. твоє панування закінчено вовіки віків!».

Таємниці символів, чисел, алфавітів. – К. : ТОВ «ІІІ, Лтд», 1997. – С. 204.

Чому у свідомості носіїв мови процес формування особистості віддавна асоціювався зі «схованкою», «чимось прихованим»?

ми вважаємо, що це слово надзвичайно точно передає сутність самого процесу. префікс ви- означає напрям дії із середини на зовні, із темряви на світло, із прихованого стану у видимий, пізнаваний, реальний. корінь хов- означає (у дієслові «ховати»): «робити кого; що-небудь невидимим або непомітним», «не виявляти, не показувати», «приховувати», «замовчувати», «мати, містити в собі що-небудь зовсім непомітне, яке ще не виявило себе», «зберігати, берегти неушкодженим», «захищати, оберігати когось від чогось».

А тепер поглянемо на всі ці значення з точки зору сучасної теорії виховання. Справжній педагог якраз і має виховувати дітей так, щоб вони не помічали, що їх виховують! Справжній педагог мусить оберігати чисті душі дітей від усієї сатанинської нечисті, що вихлюпується з екранів, газет, журналів. І все ж найголовніше інше. Справжній педагог повинен допомогти дітям віднайти приховані в їхньому божественному Єстві їхні істинні таланти, іскру Божу, віднайти Божественне «Я», що міститься в кожній особистості учня! показати дітям, що кожен з них за умови наполегливої самоосвіти, самовиховання може осягнути вершини Науки, Духу, мистецтва, Любові!

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.189-190.

урізних країнах світу у центрі навчального процесу перебуває саме людина, учень. Ставиться завдання не «напхати» її головоу сумою знань, а розвивати здібності, таланти (волю, емоції), ба-

86

жання самостійно вчитися, самовдосконалюватися, робити самоаналіз, самооцінку, самому знаходити джерела інформації, прагнути до творчості, індивідуальної траєкторії навчання. усе частіше лунають голоси про візуалізацію, рефлексію, розвиток інтуїції, надприродних здібностей. усе, що колись знали та вміли таємничі жерці, маги, волхви, посвячені!!

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.57

Заняття слід будувати так, щоб діти бачили не лише «сухі» граматичні абстракції та форми, а відчули животворящий Дух букви, чарівну музику рідного слова, усвідомили мову не лише як власне лінгвістичну систему, а як Божественний Логос, велику таємницю космосу. тобто, слід одухотворити процес вивчення мови, формувати у дітей її «чуття», виробляти духовно-лінгвістичну Інтуїцію, без якої неможливе заглиблення в атомне ядро Слова.

ми, на жаль, вивчаємо мову розумом, проте не менш важливо долучитися до неї серцем і душею! потрібна нова ноосферна освіта, засновником ідеї якої став наш співвітчизник, академік в.І. вернадський.

Лінгводидактика. – К. :Міленіум, 2005. – С.327.

«дві тисячі років минуло відтоді, як Ісус Христос указав людям єдино правильний шлях – шлях любові, а ми все ще сперечаємось, вагаємось, не віримо, зневажаємо. Називаємося християнами, а живемо безбожним життям»... Страшна і гірка правда. тому, на нашу думку, нова методологія педагогіки повинна відбивати не лише останні філософсько-світоглядні, наукові здобутки, а бути реальною, чесною, правдивою. Не псевдонаукове теоретизування, а пошук дієвих шляхів, методів, прийомів врятування зубожілих душ, скам’янілих сердець.

Лінгводидактика. – К. :Міленіум, 2005. – С.227.

87

Існує такий дивовижний парадокс: за даними багатьох дослідників Ісус Христос ніколи нічого не записував на сувоях, пергаменті. водночас його часто зображали то з книгою, то із сувоєм! Чому Христос не робив цього, якщо він був Учителем людським? можливо, він знав, що жодними словами людської мови не можна передати глибину Бога? можливо, він передбачав, що у процесі перекладу Біблії різними мовами будуть перекручені Його слова, думки? А може, це була данина давній езотеричній традиції посвячених.

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.61.

За Біблією, гріхопадіння людини полягає в тому, що вона втратила зв’язок із Богом, зі своїм Божественним «Я» і занурилася в пітьму насолод, гордині. Саме у відновленні первинного духовного здоров’я людини, зв’язку з Богом, який є Любов’ю, і полягає її спасіння.

Лінгвоконцептологія. – К. :Освіта України, 2010. – С.254

Нині людство вступає в епоху Духа Святого, який вимагає бути іншим, ніж грішний світ. Я впевнений, що на 28-ми пластинах волхвів, подарованих Божественному немовляті, одним із заповітів є з а к л и к у с і х н а р о д і в, р е л і г і й д о з л а г о д и, м и р у, т о л е р а н т н о с т і. Люди повинні усвідомити велику таїну: Бог усіх землян Єдиний, це Дух Любові!

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.107.

Що ж довів Н. велітов? «Атоми в молекулах, із яких складаються нейрони мозку, здійснюють поступальні, коливальні та обертальні рухи. І процес мислення обов’язково супроводжуєть-

88

ся випроміненням та поглинанням силових ліній електромагнітного та гравітаційного полів. Цей процес можна миттєво зафіксувати із будь-якої точки всесвіту.

-Значить, Бог знає кожну нашу думку.

-так. Є сила, якій підкорене все. ми можемо називати її Господом, Аллахом, Світовим розумом. Сутність не змінюється.

Таємниці Духу Слова. – К. : Міленіум, 2012. – С.120.

Російські вчені створили Єдину теорію поля, яка у кінцевому результаті, визначила рівняння фізичного вакууму. Було відкрито п’яту взаємодію – інформаційну. Носієм (швидкість якого в мільярд разів перевищує швидкість світла (!) стали так звані торсійні поля.

торсійні поля володіють властивостями, які суперечуть усім діючим законам фізики, але збігаються з езотеричними знаннями стародавніх мудреців. Ці поля долають усі перешкоди без втрати енергії! вони миттєво переносять інформацію. причому, вона може сприйматися із минулого, теперішнього та майбутнього! Фантастика!

Дух. Любов. Творчість. – К. :Міленіум, 2007. – С.47-48.

усимволіці хреста вертикальна (головна) пряма репрезентує поле гравітації – повздовжну силову поляризацію. верхня коротка горизонтальна пряма символізує енергію свідомості. Нижче – друга, довга горизонтальна пряма символізує електромагнітне поле. під нею похила лінія символізує кутовий момент поляризації торсійних полів...

Але як би різні дослідники не уявляли собі хрест, він випромінює (і це доведено науково) величезну кількість позитивної енергії. тому не випадково хрест є оберегом, і багато хто вважає за потрібне носити на шиї натільний хрестик».

Дух. Любов. Творчість. – К. : Міленіум, 2007. – С.130.

89