Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TDS_LEKTsII_1_ChAST.doc
Скачиваний:
37
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
904.19 Кб
Скачать

Додаток 1.Г

1. Цифровий тест(дуалів, докторів філософії у галузі соціоніки – ВалентиниМегедьі АнатоліяОвчарова)

У кожній із 4-х пар абзаців виберіть той, із твердженнями якого ви більше згодні (щодо власної персони). Запишіть його номер. Отриманій вами комбінації 4-х цифр відповідає певний тип особистості. Ключ – у кінці.

1. Ваша працездатність рівномірна, та якщо міняється, то тільки з відомої вам причини. Ви не любите відкладати справи «на потім», вважаючи за краще готуватися до всього заздалегідь, іне схильні мінятисвої плани або рішення. Васобтяжує невизначеність, тому ви вважаєте за краще мати чіткий часовий графік роботи.

2. Ваша працездатність характеризується підйомами і спадами активності, які часто бувають у вас без певних причин. Зазвичай ви не складаєте плани наперед, вважаючи за краще діяти за ситуацією. Найчастіше ухвалюєте рішення іздійснюєте «прорив» в останню мить. Вам важко укладатися в терміни, підкорятися певному графіку або розпорядку.

3.Ви не надаєте великого значення емоційним розбіжностям між людьми, поки вони не зачіпають ваших принципів. У ділових стосунках професіоналізм ставите вище за інші особисті якості і не йдете на поводі у своїх симпатій і антипатій. Вважаєте за краще не обговорювати теми особистого життя. Вас більше цікавлять інші питання. Вважаєте, щоважливіше бути правим, ніж приємним.

4. Ви добре знаєтеся на прихованих почуттях, спонуках і взаєминах людей. Охоче берете участь в обговоренні і вирішенні їхніх особистих проблем. Довго пам'ятаєте і переживаєте образи.Схильні до компромісів у справах заради збереження хороших стосунків. Ваша дипломатичність дозволяє знайти правильний підхід до кожного.

5.Виреалістичні, практичні і діяльні. Впевнені у своїх потребах і вмієте відстоювати свої інтереси. Ваші висловиконкретні, і ви не любите вислухувати довгі та абстрактні відповіді. З недовір'ям ставитеся до теорій, не перевірених практикою і досвідом інших. Завжди перевіряєте результати зробленого.

6.Ви людина з розвиненою уявою,добре передбачаєте розвиток подій,але можете проявляти неуважність або зволікати з упровадженням своїх планів. Часто поступаєтеся своїми позиціями активнішим і напористішим партнерам. Ви любите експериментувати,інтерес до нового такий великий, що може превалювати над користю.

7.Вам зазвичай властивістриманість і обережністьу висловах. Ви вважаєте за краще приховувати свій внутрішній стан і прагнете не виділятися серед інших.Рідко проявляєте ініціативув знайомствах, віддаєте перевагу звичному товариству.

8.Вам властиві сміливість, імпульсивність, рішучість. Ви не боїтеся ризику. Відкриті і довірливі. Ви охочепроявляєте ініціативу в нових справах і знайомствах.У роботі часто віддаєте сил більше, ніж потрібно, так що Вам важко вчасно зупинитися.

Ключ до тесту:

2368 – ІЛЕ, Дон-Кіхот

2457 – СЕІ, Дюма (-батько)

1458 – ЕСЕ, Гюго

1367 – ЛІІ, Робесп'єр (або Декарт)

1468 – ЕІЕ, Гамлет

1357 – ЛСІ, Максим (Горький)

2358 – СЛЕ, Жуков (або Македонський)

2467 – ІЕІ, Єсенін

1368 – ЛІЕ, Джек (Лондон)

1457 – ЕСІ, Драйзер

2458 – СЕЕ, Наполеон (або Цезар)

2367 – ІЛІ, Бальзак

2468 – ІЕЕ, Гекслі

2357 – СЛІ, Габен

1358 – ЛСЕ, Штірліц (Холмс)

1467 – ЕІІ, Достоєвський (Ватсон)

.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]