Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
21
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
2.21 Mб
Скачать

7. Перехід права власності

                  1. Право власності на майно переходить до переможця аукціону після повного розрахунку за придбане майно.

                  1. Плата за зберігання придбаного майна організатором аукціону обумовлюється на договірних началах між покупцем та організатором аукціону.

8. Припинення та визнання аукціону таким, що не відбувся

8.1 Прилюдні торги можуть бути припинені й майно знято з прода­ жу в разі невиконання правил проведення прилюдних торгів, передбаче­ них цим Положенням. У цьому разі наступні прилюдні торги прова­ дяться в порядку, визначеному цим Положенням.

8.2 Прилюдні торги вважаються такими, що не відбулися, у разі: відсутності покупців або наявності тільки одного покупця; несплати в установлений термін переможцем прилюдних торгів на­ лежної суми за придбане майно.

                  1. Якщо прилюдні торги не відбулися, то спеціалізована організа­ ція в триденний термін повідомляє про це державного виконавця, стя- гувача й боржника

                  1. Якщо прилюдні торги не відбулися двічі, то майно знімається з торгів, про що спеціалізована організація в триденний термін повідом­ ляє державного виконавця, стягувача й боржника (Розділ 8 в редакції Наказу Мін'юсту 67/5 від 27.10.99)

9. Відповідальність

9.1. Відповідальність за зберігання аукціонного майна з моменту йо­го приймання на аукціон до видачі оплаченого майна несе організатор аукціону.

20-1-1485 -305-

9.2. Відповідальність за відповідність майна характеристиці, зазна­ченій в інформаційній картці, несе організатор аукціону в порядку, вста­новленому законодавством.

10. Реалізація майна на комісійних та інших договірних началах

10.1. Реалізація майна здійснюється державним виконавцем згідно з Правилами комісійної торгівлі непродовольчими товарами, затвердже­ними наказом Міністерства зовнішніх економічних зв'язків України від 13 березня 1995 року № 37 і зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 22 березня 1995 року за № 79/615.

11. Вирішення спорів

11.1. Спори, що виникають при реалізації арештованого майна, ви­рішуються в судовому порядку.

Додаток

до наказу Міністерства юстиції України від 15 липня 1999 р. № 42/5

Примірний договір № про реалізацію арештованого майна на аукціоні

м. •* » 200_ р.

Відділ державної виконавчої служби (надалі — Відділ) в особі на­ чальника , що діє на підставі Положення, з одного боку,

та з другого боку (надалі —

Організатор) в особі , що діє на підставі Статуту

(надалі — Сторони), уклали цей Договір про нижченаведене:

1. Предмет договору

1.1. Предметом Договору є здійснення Сторонами дій, пов'язаних з реалізацією арештованого майна, шляхом його продажу на аукціоні в порядку, передбаченому Законами України «Про виконавче проваджен­ ня» та «Про державну виконавчу службу», Порядком реалізації арешто­ ваного майна (затверджений наказом Міністерства юстиції України від № ), іншими нормативно-правовими актами та цим Договором.

Соседние файлы в папке Виконання судових рішень [М.Й. Штефан ]