Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
21
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
2.21 Mб
Скачать

3. Підготовка до проведення аукціону

3.1. Відділ державної виконавчої служби укладає з організатором аукціону договір, яким доручає реалізацію майна організатору аукціону за визначену комісійну винагороду. Розмір комісійної винагороди ви­ значається за погодженням сторін.

(Пункт 3.1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Мін'юсту № 67/5 від 27.10.99)

                  1. Організатор аукціону повинен мати власне або орендоване при­ міщення з відповідними умовами для зберігання, передпродажної підго­ товки і демонстрації майна, яке відповідає торговельно-технологічним, санітарно-гігієнічним і протипожежним нормам, а також приміщення для проведення аукціону.

                  1. Приймання аукціонного майна здійснюється матеріально відпо­ відальною особою організатора аукціону відповідно до акта передачі

-ЗОЇ-

арештованого майна (додаток 2) та інших необхідних документів, що містять інформацію про аукціонне майно.

3.4. На майно, що прийняте для продажу, уповноважені особи орга­ нізатора складають інформаційні картки на кожний лот із зазначенням стартової ціни.

3.5. Організатор аукціону визначає дату і час проведення аукціону. (Пункт 3.5 із змінами, внесеними згідно з Наказом Мін'юсту № 67/5

від 27.10.99)

3.6. Організатор аукціону не пізніше як за 15 днів до дня проведен­ ня аукціону публічно оголошує через рекламні повідомлення на телеба­ ченні, радіо, у пресі перелік майна, що виставляється на аукціон для продажу, відомості про майно, стартові ціни, кінцевий термін реєстрації для участі в аукціоні, дату, час, та місце ознайомлення з майном та про­ ведення аукціону, а також адресу, номери телефонів.

(Пункт 3.6 із змінами, внесеними згідно з Наказом Мін'юсту № 67/5 від 27.10.99)

3.7. З моменту інформаційного повідомлення про проведення аук­ ціону організатор аукціону дає змогу попередньо ознайомитися з аукці­ онним майном усім фізичним і юридичним особам, які бажають брати участь в аукціоні.

Аукціонне майно з інформаційними картками виставляється у спе­ціально відведеному для цього приміщенні для демонстрації покупцям.

                  1. Покупець (фізична або юридична особа), який виявив бажання узяти участь в аукціоні, повинен сплатити реєстраційний внесок, розмір якого визначається організатором аукціону, але не може перевищувати двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

                  1. Для участі в аукціоні покупець подає організатору аукціону: заяву на участь в аукціоні (додаток 3), квитанцію про* сплату реєстра­ ційного внеску.

3.10. Відомості про учасників аукціону заносяться до книги реєст­ рації та повинні містити: порядковий номер (відповідно до реєстрації); номер лота, який покупець має бажання придбати;

для юридичних осіб:

резидентів — їх найменування, постійне місцезнаходження та іден­тифікаційний код в Єдиному державному реєстрі підприємств та орга­нізацій України (далі — код в ЄДРПОУ);

нерезидентів — їх найменування, постійне місцезнаходження та країну, де зареєстрована особа;

для фізичних осіб:

громадян України — прізвище, ім'я, по батькові, адресу їх постійно­го місця проживання та ідентифікаційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб платників податку;

для іноземців — прізвище, ім'я, по батькові (у разі наявності тако­го), адресу їх постійного місця проживання за межами України.

(Пункт 3.10 із змінами, внесеними згідно з Наказом Мін'юсту № 67/5 від 27.10.99)

3.11. Заявник пред'являє паспорт або інший документ, що засвідчує його особу, під час подання заяви, якщо він діє як представник юридич­ ної особи, — відповідну довіреність.

-302-

3.12. При реєстрації учасники аукціону отримують картки з аукці­ онними номерами (відповідно до реєстрації), за якими вони беруть участь у аукціоні, із зазначенням на зворотному боці умов проведення аукціону та виготовлені друкарським способом вхідні квитки.

(Пункт 3.12 в редакції Наказу Мін'юсту № 67/5 від 27.10.99)

3.13. (Пункт 3.13 виключено на підставі Наказу Мін'юсту № 67/5 від 27.10.99) Приймання заяв на участь в аукціоні закінчується за три дні до початку його проведення.

3.13. Відомості про учасників аукціону, їх кількість і пропозиції не підлягають розголошенню до визначення остаточного переможця.

Соседние файлы в папке Виконання судових рішень [М.Й. Штефан ]