Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
425247.rtf
Скачиваний:
130
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
23.49 Mб
Скачать

Реферат

В дипломній роботі викладені особливості будови, розмноження та екології ентомофауни лісових біоценозів Березнівського району, наводяться результати фенологічних спостережень за розвитком комах, які пояснюють причини масових розмножень комах-шкідників, досліджено чисельність та спрогнозовано ушкодження лісових біоценозів різними екологічниними групами шкідників та запропоновано систему заходів зі зниження їх чисельності.

Робота складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, літератури і 23 додатків. Перший розділ складається з чотирьох підпунктів, другий – з п’яти, третій – з чотирьох, четвертий – з п’яти.

В додатках містяться мапи кліматичних умов і поверхневих вод Березнівського району, фенограми розвитку комах та малюнки шкідників і корисних представників Insecta, діаграма прогнозування ураження хвої шкідниками, відомості обліку чисельності кореневої ентомофауни та ентомофауни шишок сосни звичайної.

Об’єм роботи – 69 сторінок основного тексту, 32 сторінки друкованих додатків, фотознімки.

Ключові слова: ентомофауна Березнівського району, лісові біоценози, екологічні групи комах, хвоє- та листогризучі шкідники, стовбурові, шкідники коріння, молодняків, плодів та насіння, ентомофаги, фенологічні спостереження, фенограми розвитку комах, облік чисельності, заходи боротьби.

Размещено на Allbest.ru