Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тактичний блокнот КВ.doc
Скачиваний:
112
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
1.89 Mб
Скачать

Бойовий наказ командира механізованого відділення (наступ)

Слухай бойовий наказ:

  1. Орієнтири: перший - _______________, другий - _______________, третій - _______________, четвертий - _______________, п’ятий - _______________,

  2. Противник підрозділами _____ перейшов до оборони з переднім краєм по рубежу - _________________________________________________. Вогневі засоби розвідано: ______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  3. ___ мв з ___________ із вихідного положення _______________________ атакує і знищує _________________________________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________. ___мвід. з _______ із вихідного положення атакує і знищує __________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________.

  4. Справа _____ мвід. із вихідного положення _______________________ атакує і знищує _________________________________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________. З ліва ______ із вихідного положення _______________________ атакує і знищує _________________________________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________.

  5. Рядовому ________________(навіднику-оператору) в період артилерійської підготовки атаки знищити _________________________________. Прикрити вогнем відділення під час подолання ним мінного поля. При бої у глибині бути в готовності до знищення знову виявлених цілей противника і забезпечити підтримку вогнем.

Рядовому _______________ (кулеметнику) в ході атаки наступати _______ від мене, вогнем кулемета подавити __________________. Знищити _______________ цілі що знов розвідані і забезпечити подолання мінного поля противника.

Рядовому _______________ (гранатометнику) в ході атаки наступати на________

фланзі цепу відділення, бути у готовності вести вогонь по броньованим цілям противника.

Рядовому _______________ (старшому стрільцю) наступати з _________ від мене в ході атаки знищити піхоту противника в окопі, вогонь вести за моєю командою і самостійно.

Рядовому _______________ (стрільцю-автоматнику) наступати на ________фланзі цепу відділення, в ході атаки знищувати піхоту противника, вогонь вести за моєю командою і самостійно.

Рядовому _______________ (помічнику гранатометника) наступати з _________ від гранатометника в ході атаки знищувати живу силу, вогонь вести за моєю командою і самостійно.

Рядовому _______________ (механіку–водію) в ході атаки рухатись за цепом відділення. Мінне поле противника долати по проходу № ___, який буде пророблено _________________________ і пересуватися у напрямку ___________.

Відділенню під час артилерійської підготовки атаки за моєю командою зосередженим вогнем знищити _________________________________ витрата боєприпасів: на автомат - _____, на кулемет - _____. Атакувати противника за танком № ____, вогнем забезпечити йому подолання мінного поля. Мінне поле долати слідом за танком по його коліях.

6. Сигнали:

оповіщення про повітряного противника – голосом “Повітря” по радіо “555”, про радіоактивне зараження – голосом “ Радіаційна небезпека”, по радіо “666”, про хімічне і бактеріологічне (біологічне) зараження – голосом “Хімічна тривога”, сигнальний патрон СХТ по радіо “777”; управління і взаємодії: атака – сигнальний патрон червоного вогню, голосом “Буря”, по радіо – “111”; зміна напрямку наступу – сигнальний патрон трьох зіркового зеленого вогню в сторону зміни напрямку наступу:

цілеуказання: від мотострільців до танку – реактивний освітлювальний патрон, черга трасуючих куль у сторону цілі; від танку до мотострільців – трасуючий снаряд в напрямку цілі.

7. Готовність до наступу -____________. Мій заступник - _____________.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]