Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тактичний блокнот КВ.doc
Скачиваний:
112
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
1.89 Mб
Скачать

Розрахунок часу на проведення заходів, що до підготовки підрозділів до бою (наступ)

Завдання отримано - ___________

Вихідне положення занять - _______________

Готовність до наступу - ______

Час на підготовку наступу - _____

Заходи що проводяться

Кількість часу (хв..)

Початок

Кінець

Оцінка обстановки, визначення рішення і складання плану роботи на місцевості

15-25

Віддача вказівок з організації всебічного забезпечення бою і управління

10-15

Участь в рекогносцировці, яку проводить командир роти

40-50

Завершення прийняття рішення

15

Проведення рекогносцировки

З5-45

Віддача бойового наказу

10-15

Організація взаємодії

15-20

Повернення у вихідний район

Підготовка підрозділів

Контроль та надання допомоги командирам підрозділів

Доповідь командиру про готовність до бою

Командир ___ механізованого взводу

л-т

“_____” ______________ 2005 р.

Бойовий наказ командира механізованого взводу (наступ)

Слухай бойовий наказ:

  1. Орієнтири: перший - _______________, другий - _______________, третій - _______________, четвертий - _______________, п’ятий - _______________,

  2. Противник підрозділами _____ перейшов до оборони з переднім краєм по рубежу - _________________________________________________. Вогневі засоби розвідано: ____________________________________________________________________________________ Перед переднім краєм – протитанкове і протипіхотне мінні поля.

  3. ___ мр з ___________ із рубіжу (вихідного положення) _______________________ у взаємодії з _________ атакою з ходу в пішому порядку (на бойовій техніці) знищує противника в опорному пункті взводу _______________________ і оволодіває рубіжом_______________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________. ___мв з _______ у взаємодії з танками __________ із вихідного положення (з рубіжу)________________ атакою з ходу в пішому порядку і знищує __________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________.

  4. В період вогневої підготовки атаки артилерія і міномети подавляють живу силу і вогневі засоби противника на передньому краї і в найближчій глибині; вогнем прямої наводки артилерія знищує ___________________________________. Справа наступає ____ мв з ____ у взаємодії з ___мв і танком ____ із вихідного положення (рубіжу) _______________________ атакою х ходу в пішому порядку знищує _________________________________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________. З ліва наступає ______з ____ у взаємодії з ___мв і танком ____ із вихідного положення (рубіжу) _______________________ атакою х ходу в пішому порядку знищує_________________________________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________.

  5. ___мвід. з _______у взаємодії з танком ___ із вихідного положення (атакою з ходу) атакує і знищує __________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________.

___мвід. з _______у взаємодії з танком ___ із вихідного положення (атакою з ходу) атакує і знищує __________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________.

___мвід. з _______у взаємодії з танком ___ із вихідного положення (атакою з ходу) атакує і знищує __________________________________ в подальшому наступає в напрямку __________________________.

_______ у взаємодії з ______ подавити (знищити) __________________________ наступати в напрямку __________________________.

  1. Готовність до наступу -____________.

  2. Я знаходжусь за ___мвід. Мій заступник штатний і командир-__мвід.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]