Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тактичний блокнот КВ.doc
Скачиваний:
112
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
1.89 Mб
Скачать

Бойовий наказ командира механізованого відділення (оборона)

Слухай бойовий наказ:

  1. Орієнтири: перший - _______________, другий - _______________, третій - _______________, четвертий - _______________, п’ятий - _______________,

  2. Противник ввів в бій резерви в районі _______________________ і розвиває наступ в ________ напрямку, підхід його передових підрозділів до рубежу ____________________________________ можливий з ______________, а дії розвідки – в любий час.

  3. __ мв з ___________ переходить до оборони опорного пункту ____________ __________________ з завданням не допустити прориву танків і піхоти противника в напрямку ______________________. Смуга вогню: справа - ______________________, зліва - ________________________; додатковий сектор обстрілу в напрямку - _________________. Ділянка зосередженого вогню взводу _____________________.

___ мвід. з ______ обороняє позицію ___________________ з завданням не допустити не допустити прориву танків і піхоти противника в напрямку ______________________. Смуга вогню: справа - ______________________, зліва - ________________________; додатковий сектор обстрілу в напрямку - _________________. Ділянка зосередженого вогню відділення - __________ _____________________.

4. Справа ______ обороняє позицію_________________________ з завданням не допустити не допустити прориву противника в напрямку ___________________ Смуга вогню: зліва - ____________________, справа - _______________________; Зліва ______ обороняє позицію_________________________ з завданням не допустити не допустити прориву противника в напрямку ___________________ Смуга вогню: справа - ____________________, зліва - _______________________;

5. Рядовому ________________ (навіднику – оператору) основна вогнева позиція ________________________. Сектор обстрілу: основний - _______________; додатковий - в напрямку ______. Запасна вогнева позиція ___________________. Сектор обстрілу: основний - _______________; додатковий - в напрямку ______. Рядовому ________________(механіку – водію) вести спостереження в секторі обстрілу і коректувати вогонь БМП (БТР).

Рядовому ________________ (кулеметнику) основна вогнева позиція ________________________. Сектор обстрілу: основний - _______________; додатковий - в напрямку ______. Запасна вогнева позиція ___________________. Сектор обстрілу: основний - _______________; додатковий - в напрямку ______.

Рядовому ________________ (гранатометнику) основна вогнева позиція ________________________. Запасна вогнева позиція ______________________. Бути готовим до знищення танків і інших броньованих цілей противника в смузі вогню відділення.

Рядовому ________________ (помічнику гранатометника) місто для стрільби - ________________ вогонь підготувати у напрямку - _____________________. Рядовому ___________ (снайперу) вогнева позиція - _____________ Вогонь підготувати і вести у секторі _____________________.

Рядовому ________________ (стрільцю) місце для стрільби - _______________ вогонь підготувати у напрямку - _____________________. Рядовому ________________ (старшому стрільцю) місто для стрільби - ________________ вогонь підготувати у напрямку - _____________________. Рядовий ________________ - спостерігач. Вести спостереження за наземним і повітряним противником. Кулеметник ________________ - черговий. Вогонь БМП (БТР) по противнику що атакує відкривати з виходом його на рубіж __________________. До підходу танків і піхоти противника до рубежу _________ _____________ вогонь вести тільки по моїй команді, а з наближення до рубежу ______________________ - самостійно. Низько літаючі повітряні цілі противника знищувати зосередженим вогнем за моєю командою. При виході противника у фланг і тил позиції відділення знищувати його вогнем з запасних вогневих позицій. Одиночні окопи на основній позиції і окоп для БМП (БТР) обладнати до _________. До _______ одиночні окопи з’єднати між собою траншеєю в окоп на відділення і замаскувати. З ______ приступити до обладнання окопів на запасних вогневих позиціях, та обладнанню перекритої щілини.

6. Сигнали:

оповіщення про повітряного противника – голосом “Повітря” по радіо “555”, про радіоактивне зараження – голосом “ Радіаційна небезпека”, по радіо “666”, про хімічне і бактеріологічне (біологічне) зараження – голосом “Хімічна тривога”, сигнальний патрон СХТ по радіо “777”; управління і взаємодії: тревога – сигнальний патрон червоного вогню, голосом “До бою”, по радіо – “111”; відкрити вогонь по зосередженій ділянці взводу – голосом “Точка”, по радіо “222”; перехід на запасну вогневу позицію – голосом “Перевал”, по радіо “333”; впізнавання своїх літаків і військ: “ Я свій літак” – два нахили крилами і ракета червоного вогню, “Ми свої війська” – серія зелених ракет в зеніт, передній край або рубіж – дими червоного кольору.

7. Готовність до оборони -____________. Мій заступник - _____________.

Схема опорного пункту ___ механізованого взводу

Командир ___ механізованого взводу

л-т

“_____” ______________ 2005 р.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]