Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Шургина,Мушинская Методичка 4 курс финансы 111.doc
Скачиваний:
72
Добавлен:
03.09.2019
Размер:
1.21 Mб
Скачать

Рецензія на "Методичну розробку завдань з англійської мови для підготовки до практичних занять бакалаврів IV курсу спеціальності ‘Фінанси’ ”

Укладачі: Воробйова Н.Ю. - ст. викладач Одеського інституту фінансів Мушинська Н.С. - викладач Одеського інституту фінансів Шургіна Ю.В. - викладач Одеського інституту фінансів

Запропонована методична розробка "Завдання з англійської мови для підготовки до практичних занять бакалаврів IV курсу спеціальності ‘Фінанси’ ” створена на підставі вимог програми курсу "Іноземна мова за професійним спрямуванням".

Методична розробка відповідає сучасним вимогам комунікативної спрямованості у вивченні іноземних мов, необхідних для забезпечення майбутніх фахівців, студентів економічних спеціальностей, практичними навичками володіння англійською мовою для використання в роботі та під час спілкування з закордонними партнерами в усній та письмових формах.

Матеріал методичної розробки забезпечує формування комунікативних навичок володіння іноземною мовою в різних аспектах мовленнєвої діяльності в обсязі побутової, суспільно-політичної та загальноекономічної тематики.

Кожний тематичний розділ містить тексти на розуміння та різноманітні лексико-граматичні завдання до них для закріплення нової лексики та граматики. Тематика завдань розроблена відповідно сучасним вимогам на підставі матеріалів англійських підручників із ділового спілкування таких, як: "First Insights into Business", “New insights into business”, “The Business”, “Head for Business”, “English for Accounting”, “Professional English. Finance” та охоплює різноманітні теми ділового світу, необхідні для сучасного ведення бізнесу, а саме: “Історія створення компаній”, “Роздрібна торгівля”, “Міжнародна торгівля”, “Реклама”, “Ділові презентації”, “Фінанси”, “Гроші та система виплат”, “Банківська справа”, “Страхування та оподаткування”.

Матеріал завдань допоможе студентам опрацювати та успішно засвоїти сучасні теми курсу, сформувати навички ділового спілкування, необхідні в роботі, діловій подорожі та контактах із діловими партнерами.

Методична розробка може бути рекомендована для використання в аудиторній роботі зі студентами економічних спеціальностей для вивчення сучасних тем курсу "Іноземна мова за професійним спрямуванням".

Рецензент:

К.ф.н., доцент кафедри перекладу Одеського

Національного Університету ім. І.І. Мечнікова Коваленко О.В.

74