Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Komunikatsiyna_diyalnist.doc
Скачиваний:
96
Добавлен:
10.12.2018
Размер:
2.02 Mб
Скачать

II. Робота над розробкою рекламного звернення:

  • формування структури рекламного звернення;

  • визначення теми звернення;

  • формування основного гасла (салогана) рекламного звернення;

  • вираження (за можливістю) образу рекламного звернення;

  • кольорове оформлення звернення.

Ви – менеджер фірми, яка реалізує на ринку «Люстру Чижевського». Вам належить підготувати рекламне повідомлення, мета якого – ознайомити потенційних споживачів з «Люстрою Чижевського», і сприяти збуту цього товару. Рекламна кампанія є частиною рекламної підтримки регіональних дилерів.

Готуючи текст рекламного звернення, ознайомтеся з наведеною нижче інформацією про товар.

Повне найменування: «Люстра Чижевського» «Еліон – 132».

Основні цілі: інформування споживачів про товар, налагодження співпраці з регіональними дилерами.

Сфера застосування: для іонізації повітря в домашніх умовах, лікувальних закладах, приміщеннях, обладнаних комп’ютерами та телевізорами.

Основні функціональні якості продукції: дію «Люстри Чижевського» можна порівняти з впливом на здоров’я людини морського або гірського повітря. Іонізатор в комплекті з призначеними препаратами допомагає лікувати захворювання бронхо - легеневої та серцево-судинної системи.

  • Аерони поліпшують сон, заспокоюють нервову систему, знімають головний біль.

  • У хворих, які дихають іонізованим повітрям, швидко загоюються рани різного походження, в тому числі опікові.

  • Насичення цілющими негативними іонами кисню корисне для приміщень, обладнаних комп’ютерами та телевізорами, які випромінюють багато шкідливих речовин.

  • Перший сеанс під люстрою рекомендовано проводити не більше 30 хвилин, щодня збільшувати дозування на півгодини і довести його до 3-4 години на добу.

  • Попередження: головний біль, запаморочення на початку користування є нормальною реакцією організму на незвичне повітря.

Користування «Люстрою Чижевського хворим, які перенесли інфаркт, страждають на стенокардію, тяжку форму атеросклерозу, туберкульозу або на онкологічні захворювання, потребує попередньої консультації з лікарем.

Основні характеристики рекламної продукції

Ззовні «Люстру Чижевського» від звичайної відрізняють вузенькі пластмасові пластинки, суцільно всіяні шпильковими голками-іонізаторами. Вони очищають повітря від пилу, мікробів, аерозолів, насичуючи його негативно зарядженими іонами кисню (аеронами).

Сучасна «Люстра Чижевського» значно відрізняється від тієї, яка була розроблена відомим вченим-біофізиком у 30-ті роки. На відміну від попередньої, блок живлення якої мав розміри холодильника, люстра компактна, її можна прикріпити до стелі або стіни.

Перелік «престижних» клієнтів

Ефективність люстри підтверджується дослідженнями російських учених інституту М. Скліфосовського, НДІ туберкульозу, гігієни праці, інституту біофізики в Тушино, Саранського університету.

Запропонуйте мотиви, які, на вашу думку, варто використати в рекламі «Люстри Чижевського», форму (стиль, тон, інтонації подання матеріалу, текст, рекламний салоган) та структуру звернення.

III. Вибір форми рекламного звернення.

IV. Вибір стилю та стильової форми рекламного звернення.

V. Вибір засобу та носія рекламного звернення.

VI. Оформлення рекламного звернення (ДСР).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]