Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лекції з 1С Бухгалтерії 1-4 тема.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
806.4 Кб
Скачать

5.7. Параметри: бухгалтерські підсумки.

Параметри закладки “Бухгалтерські підсумки” встановлюють основний період отримання бухгалтерських підсумків. Дана установка, зазвичай використовується звітами, налаштованими в конфігурації у якості періоду за замовчуванням. Хоча період побудови конкретного звіту, можна і змінити.

Табло рахунків також використовують цей період, при відкритті, хоча він може бути зміненим у процесі роботи в самому табло.

Спеціальний режим автоматичних розрахунків, які виконуються документами чи обробками, налаштованими в конфігурації, можуть визначати період отримання підсумків і самостійно, не використовуючи основний період. Наприклад, документи, які виконують регламентні розрахунки, зазвичай, визначають період розрахунку від дати документа.

Період може бути налаштованим для зручності вибору одних із стандартних періодів, прийнятих у бухгалтерській звітності. Однак , фактичний період у будь – якому випадку визначається двома датами, - початковою і кінцевою.

Квартал” – вибір даного варіанту , дозволяє встановити в якості періоду квартал. Квартал вибирається стрілками вверх і вниз.

місяць” – вибір даного варіанту дозволяє встановити в якості періоду місяць. Місяць вибирається стрілками вверх і вниз.

Інтервал” – вибір даного варіанту дозволяє встановити період, безпосередньо встановленням дати початку і кінця періоду.

З початку року ” – вибір даної опції, для будь – якого варіанта, встановлює період, який розпочинається першою датою року і закінчується останньою датою кварталу, місяця чи вказаною датою “інтервала по “, у залежності від вибраного варіанту.

З початку кварталу” – вибір даної опції для варіантів місяць і інтервал, встановлює період, який розпочинається першою датою кварталу і закінчується останньою датою місяця чи вказаною датою “інтервала по”, у залежності від вибраного варіанту.

З початку місяця” – вибір даної опції для варіанту “Інтервал”, встановлює період, який розпочинається першою датою місяця і закінчується вказаною датою “Інтервала по”.