Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
27.10.2018
Размер:
2.42 Mб
Скачать

6.1.32.16. Друк даних, введених в електронну форму

1. Виберіть команду Сервис/Параметры, потім — вкладку Печать.

7. Встановіть прапорець Печатать только данные для форм.

8. Натисніть кнопку Печать.

Word надрукує лише дані, введені у форму.

Якщо електронна форма була розроблена на основі вже наявного бланка, наприклад, платіжного доручення, і поля форми розташовані в тих самих місцях, що й на бланку, то ця послідовність дій може бути використана для заповнення бланка.

6.1.32.17. Відміна друку

Якщо режим фонового друку відімкнутий, натисніть кнопку Отмена чи клавішу Esc.

Якщо режим фонового друку ввімкнений, двічі натисніть значок друк у рядку стану.

Якщо на друк виводиться короткий документ при ввімкнутому режимі фонового друку, значок принтера може не встигнути з’явитися в рядку стану і відмовитися від друку буде неможливо.

6.1.32.18. Перегляд стану принтера та файлів, що друкуються

Двічі натисніть значок принтера, розташований поруч з годинником на панелі завдань Windows.

Коли друк файла закінчений, значок принтера зникає.

6.1.32.19. Зміна настроювань принтера

За допомогою настроювань принтера можна змінювати основні параметри друку.

Наприклад, зміна якості друку. Для принтера HP DeskJet 400 передбачено кілька параметрів якості — нормальна, економічна, оптимальна. Встановлення економічної якості друку дає можливість заощадити близько 50 % чорнила, при цьому збільшується швидкість друку. Нормальна якість (чи середня) — нормаль- на якість друку та нормальна швидкість друку. Оптимальна — висока якість друку, але низька швидкість, підвищена витрата чорнила.

Також в установках принтера можна встановити джерело подання паперу — ручне подавання, пристрій для подавання паперу і т. ін.

У деяких принтерах установлюється також і тип, якість паперу (звичайний, глянцевий, фотокопіювальний тощо). Також вибирається розмір паперу (формат А4, формат Letter, В5 і т. ін.).

Під час роздруковування кольорових документів (зрозуміло, на кольорових принтерах) в установках принтера змінюються настроювання кольорового друку.

6.1.33. Word і Word Wide Web

6.1.33.1. Що таке Web-сторінка

Word Wide Web, чи просто Web, — частина всесвітньої мережі Internet, за допомогою якої користувачі комп’ютерів можуть обмінюватися інформацією та програмними засобами. У Web використовуються документи особливого формату НТМL (Нуреrtext Маrkup Language — мова розмітки гіпертексту), а також спеціальні типи посилань URL (Uniform Resource Locator) для розпізнавання певних документів і їх місцезнаходження. У програмі Word є безліч засобів для полегшення роботи з документами НТМL і URL.

Можна зберегти документ Word у форматі НТМL, тим самим зробивши можливим використовування його як Web-сторінки. В разі збереження звичайного документа як НТМL-файла Word перетворює його в коди НТМ для відтворення існуючого чи подібного йому виду документа. Однак не всі формати Word можуть бути перетворені в НТМL-коди. Це означає, що остаточний варіант (тобто документ НТМL) може мати вигляд, не зовсім такий, як у вихідного документа Word.

Для збереження документа Word у форматі НТМL:

1. Виберіть команду Файл/Сохранить как для відкриття діалогового вікна Сохранение документа.

2. Виберіть зі списку, що розкривається, Тип файла опцію НТМL Document.

3. Введіть ім’я файла в текстовому полі Имя файла.

4. Натиснувши кнопку Сохранить.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]