Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
upravl_nnya_rozvitkom_personalu.rtf
Скачиваний:
18
Добавлен:
30.03.2016
Размер:
541.54 Кб
Скачать

Критерії оцінки знань за всіма формами контролю

Модуль 1

Модуль 2

Модуль 3

Додаткові форми

Іспит

Σ

10:%

10%

10%

20%

50%

100%

Т1

Т2

Т3

Т4

Т5

Т6

Т7

Т8

Т9

Т10

Т11

Т12

3

3

3

1

2

3

2

3

3

1

3

3

90-100 балів – “відмінно” – студент дав правильні і вичерпні відповіді на поставлені питання, при цьому показав високі знання понятійного апарату і літературних джерел, уміння аналізувати фактичний матеріал і статистичну інформацію, аргументувати своє ставлення до відповідних категорій, залежностей та явищ, вміє креативно мислити. Студент бездоганно в усіх відношеннях виконав завдання, своєчасно і належним чином його оформив.

75-89 балів – “добре” – студент у цілому відповів на поставленні запитання, але не спромігся переконливо аргументувати свою відповідь, помилився у використанні понятійного апарату. Завдання виконане, однак є незначні зауваження щодо логіки викладення матеріалу.

50-74 балів – “задовільно” – студент дав неповну відповідь, ухилився від аргументувань, показав незадовільні знання понятійного апарату і літературних джерел. Завдання в цілому виконане, надано своєчасно, але мають місце окремі недоліки: частина інформації відсутня або вона суперечлива, оформлення завдання задовільне.

1-49 балів – “незадовільно” – студент дав неправильну відповідь на запитання чи взагалі нічого не відповів, при проведенні контролю використовував заборонені джерела, підказки. Завдання виконане не в повному обсязі, відсутня основна інформація або вона недостовірна, застаріла; завдання оформлене із суттєвими порушеннями стандартів, надано несвоєчасно

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ:

1. Конституція України // Відомості Верховної Ради України. - 1996. - № 30, С. 141.

2. Декларация МОТ об основополагающих принципах и правах в сфере труда и механизм ее реализации. МБТ. - Женева, 1998.

3. Кодекс законів про працю України. К.: Видавничий дім «Ін Юре», 2001.

4. Лук’янченко Н.Д., Савченко Г.О., Марценюк О.В.Управління розвитком персоналу. Донецьк, ДонНУ, 2006.- 239с.

Викладачі, які викладають модуль:

Керівник модулю: Савченко Г.О., к.е.н., доцент

Лектори: к.е.н., доц. Савченко Г.О.,

аспірант, Марценюе О.В.

Навчальний курс «Управління розвитком персоналу» є нормативною складовою спеціального модуля магістерської підготовки, тобто обов'язковою для вивчення студентами.

Метою вивчення дисципліни є пізнання теорії та практики управління розвитком персоналу та набуття вмінь та навичок у сфері формування та регулювання його механізмів.

Головні завдання курсу:

  • засвоєння студентами знань з теорії управління розвитком персоналу та оволодіння навичками застосування цих знань у бізнесі та управлінні організаціями;

  • розвиток у студентів здібностей до науково-дослідницької діяльності, самостійності та відповідальності.

Вивчення даного курсу передбачає наявність у студентів знань з філософії, економічної теорії та менеджменту персоналу, економіки праці та соціально-трудових відносин, організації праці.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]