Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
анг мова.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
5.63 Mб
Скачать

7. Індивідуальна робота студентів

Індивідуальна робота студентів – це індивідуальні навчально-дослідні завдання, які надаються викладачем кожному студенту і мають бути виконані до закінчення навчального курсу.

Відповідно до вимог “Положення про організацію навчального процесу в кредитно-модульній системі підготовки фахівців” індивідуальна робота студентів з курсу “Організація судових та правоохоронних органів” може включати до себе: участь у роботі студентського наукового гуртка, студентських конференцій, конкурсах, олімпіадах; написання рефератів, есе та їх презентацію, складання схем із питань, запропонованих викладачем, які охоплюються тематикою навчальної програми курсу; анотацій прочитаної додаткової літератури; бібліографічний опис літератури, інші форми.

Роботи мають бути виконані студентом і представлені викладачу не пізніше як за 10 днів до завершення навчального курсу і підведення підсумків практичних занять.

Максимальна кількість балів, яка може бути присвоєна студенту за виконання індивідуального завдання, становить 6 балів.

8. Критерії оцінки успішності студентів з навчальної дисципліни

Підсумкове оцінювання рівня знань студентів з курсу “Організація судових та правоохоронних органів” здійснюється на основі результатів поточного модульного контролю (ПМК), індивідуальної роботи студентів та підсумкового контролю знань студентів (ПКЗ) за 100-бальною шкалою. Виконання завдань ПМК оцінюються в діапазоні від 0 до 40 балів; індивідуальної роботи студентів – до 10 балів; завдань, що виносяться на ПКЗ, від 0 до 50 балів.

Підсумковий контроль знань студентів з курсу проводиться у формі іспиту з вузлових питань, що потребують творчої відповіді та уміння синтезувати отримані знання з питань курсу.

Конкретний перелік питань та завдань, що охоплюють весь зміст навчальної дисципліни, критерії оцінювання екзаменаційних завдань, порядок і час їх складання визначаються кафедрою і доводяться до студентів на початку навчального року. До екзаменаційного білету включаються три питання.

До відомості обліку підсумкової успішності заносяться сумарні результати в балах ПМК, індивідуальної роботи студентів та ПКЗ.

Підсумкова оцінка з навчальної дисципліни виставляється у залікову книжку відповідно до шкали, як показано нижче.

Oцінка за шкалою ЕСТS

Визначення

Оцінка за національною шкалою

Оцінка за 100-бальною шкалою, що використовується в НЮАУ

А

Відмінно – відмінне виконання лише з незначною кількістю помилок

5

90-100

В

Дуже добре – вище середнього рівня з кількома помилками

4

80-89

C

Добре – у загальному правильна робота з певною кількістю не- значних помилок

75-79

D

Задовільно – непогано, але зі значною кількістю недоліків

3

70-74

Е

Достатньо – виконання задовольняє мінімальні критерії

60-69

FХ

Незадовільно – потрібно попрацювати перед тим, як перескласти

2

35-59

F

Незадовільно – необхідна серйозна подальша робота, обов’язковий повторний курс

1-34