Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
анг мова.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
5.63 Mб
Скачать

8. Критерії оцінки успішності студентів з навчальної дисципліни

Основи інформатики

Та обчислювальної техніки”

Залік за результатами практичних занять.

Критеріями оцінки студентів є:

– позитивні оцінки з контрольних робіт, які виконуються на підсумкових заняттях;

– позитивні оцінки по поточному опитуванню;

– відпрацювання пропущених практичних занять.

9. Список літератури

Основи інформатики та обчислювальної техніки: Навч. посіб. / В.Г. Іванов, В.В. Карасюк, М.В. Гвозденко; За заг. ред. В.Г. Іванова. – К.: Юринком Інтер, 2004. – 328 с.

Архівація даних в операційній системі Windows: Навч.-практ. посіб. з ОІ та ОТ / В.Г. Іванов, Н.А. Кошева, Ю.В. Ломоносов. – Х.: Нац. юрид. акад. України, 2001. – 48 с.

Інформатика і комп’ютерна техніка: Навч. посіб. / За ред. М.Є.Рогози – К.: Вид. центр “Академія”, 2006. – 368 с.

Клименко О.Ф., Головко Н.Р., Шарапов О.Д. Інформатика та комп’ютерна техніка: Навч.-метод. посіб. / За заг. ред. О.Д. Шарапова – К.: КНЕУ, 2005. – 534 с.

Войтюшенко Н.М. Інформатика і комп’ютерна техніка: Навч. посіб. / Н.М. Войтюшенко, А.І. Остапець – К.: Центр навч. л-ри, 2006. – 568 с.

Современные компьютерные технологии / Под ред. А.И. Пушкаря. – Х.: Изд. дом “ИНЖЭК”, 2004. – 464 с.

Інформатика. Базовый курс. 2-е изд. / Под ред. С.В. Си-моновича – СПб.: Питер, 2007. – 640 с.

Одом Уэнделл. Компьютерные сети. Первый шаг: Пер. с англ. – М.: Изд. дом “Вильямс”, 2006. – 432 с.

Пройдаков Е.М., Теплицький Л.А. Англо-український тлумачний словник з обчислювальної техніки, Інтернету і програмування. – Вид. 2. – К.: Вид. дом “Софтпрес”, 2006. – 824 с.

Леонтьев В.П. Новейшая энциклопедия персонального компьютера. – М.: ОлмаМедиаГрупп, 2007. – 896 с.

Информатика для юристов и экономистов / Под ред. С.В. Симоновича. – СПб.: Питер, 2002.

Інформатика і комп’ютерна техніка: Навч. посіб. для дистан. навчання / Уклад.: Наумова Н.М. та ін. – К.: Ун-т “Україна”, 2004. – 404 с.

Ватолин Д., Ратушняк А., Смирнов М., Юкин В. Методы сжатия данных. Устройство архиваторов, сжатие изображений и видео. – М.: ДИАЛОГ-МИФИ, 2002. – 384 с.

Help Microsoft Frontpage 98.

Електронні джерела кафедри

Лекції з дисципліни “Основи інформатики та обчислювальної техніки” / В.Г. Іванов та ін. – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів/ Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ/ Лекції з дисципліни ОІОТ.

Основи інформатики та обчислювальної техніки: Навч. посіб. / В.Г. Іванов, В.В. Карасюк, М.В. Гвозденко – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів/ Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ/ Підручник з дисципліни ОІОТ.

Архітектура персонального комп’ютера: Навч. матеріал / В.В. Карасюк В.В., С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів / Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ / Архітектура персонального комп’ютера.doc.

Склад системного блоку: Демонстраційний матеріал / М.В. Гвозденко, А.В. Стаценко – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів / Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ / Склад системного блоку.ppt.

Комп’ютерні віруси та антивірусні засоби: Електрон. посіб. – М.В. Гвозденко, Н.І. Мазніченко. – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів/ Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ / Посіб. по темі Комп. Віруси та антивірусні засоби / Учебник вирусов.ехе.

Комп’ютерні віруси та антивірусні засоби / М.В. Гвозденко, Н.І. Мазніченко. – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів/ Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ / Посібник по темі Комп. Віруси та антивірусні засоби/ Комп’ютерні віруси та антивірусні засоби.doc.

Архівація файлів в операційній системі Windows: Навч. посіб. / Іванов В.Г., Кошева Н.А., Ломоносов Ю.В. – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів/ Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ / Архівація файлів.doc.

Архівація файлів в операційній системі Windows: Електрон. посіб. / Іванов В.Г., Кошева Н.А., Бачевський Є. – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів / Ярлик для Архівація файлів у Windows.htm.

Контрольні питання та завдання з дисципліни “Основи інформатики та обчислювальної техніки” / В.Г. Іванов та ін. – С:/Мои документы/ Самостійна робота студентів / Матеріали для самопідготовки з дисципліни ОІОТ / Контрольні питання та завдання з дисципліни ОІОТ.

Н а в ч а л ь н е в и д а н н я

Навчально-методичний посібник

для самостійної роботи

та практичних занять

з навчальної дисципліни

“основи інформатики

та обчислювальної техніки”