Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Комплекс_курс_Інвестування_Ек_аналіз.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
1.84 Mб
Скачать
  1. Приблизна структура курсової роботи та вимоги до її оформлення

Після титульного листа (додаток А) розмістити завдання даному студенту на курсове проектування (додаток Б) за варіантом (додаток В). Далі навести зміст курсової роботи. Він може бути приблизно наступним:

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ І ПРАКТИЧНІ ОСНОВИ ІНВЕСТУВАННЯ ТА ОЦІНКИ ЙОГО ВПЛИВУ НА ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ВИРОБНИЦТВА

Перший шлях розкриття теми КР:

1.1 Інвестування та його роль у розвитку економіки підприємства (окремого виробництва)

1.2 Управління інвестуванням в реконструкцію виробництва. Вихідні дані і положення до обґрунтування реконструкції (на прикладі харчової кислоти)

1.3 Методичні основи оцінки ефективності інвестиційного проекту реконструкції виробництва

Другий шлях розкриття теми КР:

1.1 Роль реального інвестування в розвитку виробництва (підрозд. 1.1 КР)

1.2 Визначення впливу інвестування на фінансові результати функціонування виробництва

1.3 Методичні основи оцінки ефективності інвестиційного проекту реконструкції виробництва(підрозділ 1.3 КР)

РОЗДІЛ 2 ПЕРЕДУМОВИ ІНВЕСТУВАННЯ В ДІЮЧЕ ВИРОБНИЦТВО КИСЛОТИ З МЕТОЮ ЙОГО РЕКОНСТРУКЦІЇ

2.1 Дослідження ринку збуту продукції

2.2 Стисла техніко-економічна характеристика виробництва продукції

2.3 Оцінка можливості та проблеми розвитку виробництва продукції

РОЗДІЛ 3 ОБҐРУНТУВАННЯ ТА ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІНВЕСТУВАННЯ В РЕКОНСТРУКЦІЮ ВИРОБНИЦТВА

3.1 Прогноз ринку збуту продукції

3.2 Обґрунтування доцільності реконструкції виробництва (основні технічні та будівничі рішення, проектна потужність виробництва і склад підприємства, забезпеченість проектованих виробництв ресурсами, виробнича програма, основні стадії виробництва і їхній короткий опис)

3.3 Розрахунок проектних техніко-економічних показників виробництва (вартісна оцінка витрат і результатів інвестування в реконструкцію)

3.3.1 Виробнича програма та обсяги виробництва

3.3.2 Сума інвестицій на реконструкцію, вартість ОВФ та витрати на утримання і експлуатацію ОВФ в запроектованих виробництвах

3.3.3 Чисельність промислового персоналу та річний фонд оплати праці

3.3.4 Собівартість реалізованої продукції, виторг та прибуток від реалізації продукції

3.3.5 Порівняльна таблиця фактичних та проектних основних техніко-економічних показників виробництва

3.3.6 Показники ефективності реконструкції виробництва

3.4 Аналіз беззбитковості проекту

3.5 Оцінка ефективності інвестування в реконструкцію виробництва

3.5.1 Розрахунок прогнозованого грошового потоку

3.5.2 Розрахунок окремих показників ефективності

ВИСНОВКИ

ДОДАТКИ

Вимоги до оформлення курсової роботи

Під час виконання курсової роботи потрібно дотримуватися правил оформлення.

У змісті курсової роботи вказується найменування та номери тільки початкових сторінок усіх розділів та підрозділів. Нумерація сторінок проставляється в правому верхньому куті починаючи зі вступу. Зміст роботи повинен включати усі заголовки, що мають місце в роботі – починаючи зі вступу і закінчуючи списком використаної літератури (переліком посилань).

Нумерації підлягають лише розділи та підрозділи роботи. Усі розділи треба розміщувати з нової сторінки, найменування розділів – заголовними літерами. Найменування підрозділів в тексті повинні відокремлюватись від самого тексту відступами. Розділи курсової роботи повинні бути приблизно однакового обсягу, з можливою перевагою розд. 3.

Аналітичні таблиці, формули, розрахунки, схеми повинні бути представлені в тексті та пронумеровані в установленому порядку. Для таблиць, рисунків і формул необхідно використовувати наскрізну нумерацію по розділах, а не по підрозділах. Номери одних і тих же таблиць в даних МВ і в КР будуть різними, бо в МВ всі рекомендації дано в розділі 3 і тому нумерація всіх таблиць МВ починається з цифри «3» за розділом, де вони розташовані.

Незалежно від нумерації таблиць у даних методичних вказівках таблиці КР, які знаходитимуться в розділі 2 будуть починатись з цифри «2», у розділі 3 – з цифри «3». Друга їх цифра повинна починатись з «1» і продовжуватись у порядковому номері незалежно від підрозділу.

Текст розміщується на одній стороні стандартного листа папера (формат 210 (197 мм, ДСТ 932-60) з полями з лівої сторони 20 мм, із правої – 10 мм, зверху – 20 мм, знизу – 25 мм.

У курсовій роботі всі розрахунки і використовувані формули повинні супроводжуватися необхідними поясненнями.

Курсова робота повинна складатися з пояснювальної записки обсягом не більше 30-40 сторінок тексту з відповідними таблицями аналізу капітальних витрат, чисельності персоналу та фондооплати праці, потокових витрат (собівартості) виробництва та інших основних техніко-економічних показників виробництва й оцінки (розрахунку показників) комерційної і загальної економічної ефективності інвестиційного проекту, що рекомендується, коротких висновків після кожного розділу і загальних висновків після всієї курсової роботи. Останні повинні відбивати короткий зміст курсової роботи її основні моменти та включати таблицю аналізу основних техніко-економічних показників. Стиль викладу – науковий.

У рукописному варіанті текст пишеться чорними, синіми чи фіолетовими чорнилами, чітким і розбірливим почерком, з додержанням усіх правил оформлення.

Курсова робота, що представляється до захисту, повинна бути цілком пронумерована, зброшурована і здана керівнику роботи за два тижні до початку заліків. Після виправлення зауважень керівника курсова робота підлягає захисту.