Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тести Яловенко 03.09.12.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
1.26 Mб
Скачать

2. Адміністративна.

3. Цивільна.

Правильна відповідь № 2 – стаття 185-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, стаття 67 Кримінального процесуального кодексу України від 13.04.2012 № 4651-VІ.

За злісне ухилення від явки до слідчого, прокурора, слідчого судді чи суду свідок несе відповідальність, встановлену законом.

Стаття 185-4 КУпАП. Злісне ухилення свідка, потерпілого, експерта, перекладача від явки до органів досудового слідства або дізнання - тягне за собою накладення штрафу від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

§ 6. Відводи

Глава 4. Докази і доказування

Питання 44

Доказами у кримінальному провадженні за новим КПК України є:

1. Фактичні дані, отримані у передбаченому КПК України, міжнародними угодами, розпорядженнями Президента України порядку, на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

2 Достатні дані, отримані у передбаченому КПК України порядку, на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

3. Фактичні дані, отримані у передбаченому КПК України порядку, на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

4. Фактичні, достатні дані, отримані у передбаченому КПК України, міжнародними угодами, розпорядженнями Президента України порядку на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

Правильна відповідь № 3 - стаття 84 Кримінального процесуального кодексу України від 13.04.2012 № 4651-VІ.

Доказами в кримінальному провадженні є фактичні дані, отримані у передбаченому цим Кодексом порядку, на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

Питання 45

За новим КПК України процесуальними джерелами доказів є:

1. Показання, речові докази, документи, акти ревізії, перевірки.

2. Визнання особою вини, речові докази, документи, висновки експертів.

3. Показання, акти ревізій, перевірок, документи, висновки експертів.

4. Показання, речові докази, документи, висновки експертів.

Правильна відповідь № 4 – стаття 84 Кримінального процесуального кодексу України від 13.04.2012 № 4651-VІ.

Процесуальними джерелами доказів є показання, речові докази, документи, висновки експертів.

Питання 46

Доказ визнається допустимим, якщо він отриманий в порядку:

1. Встановленому нормами кпк України.

2. Передбаченому планом розслідування кримінального провадження.

3. Дій слідчого, прокурора на підставі дозволу слідчого судді.

4. Передбаченому внутрішнім переконанням слідчого, прокурора, слідчого судді, суду.

Правильна відповідь № 1 – стаття 86 Кримінального процесуального кодексу України від 13.04.2012 № 4651-VІ.

Доказ визнається допустимим, якщо він отриманий у порядку, встановленому цим Кодексом.

Недопустимий доказ не може бути використаний при прийнятті процесуальних рішень, на нього не може посилатися суд при ухваленні судового рішення.

Питання 47

За новим КПК України показання це:

1. Відомості, які надаються в усній або письмовій формі під час допиту прокурором, слідчим, слідчим суддею підозрюваного, обвинуваченого, свідка, потерпілого, експерта щодо відомих їм обставин у кримінальному провадженні, що мають значення для цього кримінального провадження.

2. Відомості, які надаються в усній або письмовій формі під час допиту підозрюваним, обвинуваченим, свідком, потерпілим, експертом щодо відомих їм обставин у кримінальному провадженні, що мають значення для цього кримінального провадження.

3. Відомості, які надаються в письмовій формі під час допиту підозрюваним, обвинуваченим, свідком, потерпілим, експертом щодо відомих їм обставин у кримінальному провадженні, що мають значення для цього кримінального провадження.

4. Відомості, які надаються в усній формі під час допиту в суді підозрюваним, обвинуваченим, свідком, потерпілим, експертом щодо відомих їм обставин у кримінальному провадженні, що мають значення для цього кримінального провадження.

Правильна відповідь № 2 – стаття 95 Кримінального процесуального кодексу України від 13.04.2012 № 4651-VІ.

Показання - це відомості, які надаються в усній або письмовій формі під час допиту підозрюваним, обвинуваченим, свідком, потерпілим, експертом щодо відомих їм обставин у кримінальному провадженні, що мають значення для цього кримінального провадження.

Питання 48

Що таке показання з чужих слід за новим КПК України?