Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тести Яловенко 03.09.12.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
1.26 Mб
Скачать

4. При перевірці осіб у зв'язку з допуском їх до державної таємниці, а також до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках.

Відповідь, що запропонована

Правильна відповідь № 4 – частина 4 статті 9 Закону України „Про оперативно-розшукову діяльність” від 18.02.1992 № 2135-XII.

Наша відповідь

У відповідності до ч.1 ст.9 Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність», у кожному випадку наявності підстав для проведення оперативно-розшукової діяльності заводиться оперативно-розшукова справа. Наведена норма є загальним правилом, з якого існує виключення.

Так, ч.4 ст. 9 вказаного закону передбачено, що при перевірці осіб у зв'язку з допуском їх до державної таємниці, а також до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках оперативно-розшукова справа не заводиться.

Таким чином правильною В І Д П О В І Д Д Ю на вказане питання є п.№4.

Питання 458

Перевірка осіб у зв'язку з допуском їх до державної таємниці, а також до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках повинна тривати не більш як:

1. Один місяць.

2. Три місяці.

3. Шість місяців.

4. Один рік.

Запропонована відповідь

Правильна відповідь № 1 – частина 4 статті 9 Закону України „Про оперативно-розшукову діяльність” від 18.02.1992 № 2135-XII.

Наша відповідь

Згідно до ч.4 ст.9 Закону України «про оперативно-розшукову діяльність», при перевірці осіб у зв'язку з допуском їх до державної таємниці, а також до роботи з ядерними матеріалами та на ядерних установках оперативно-розшукова справа не заводиться. Така перевірка повинна тривати не більш як два місяці.

Враховуючи викладе в якості В І Д П О В І Д І на вказане запитання потрібно зазначити «ЖОДЕН ІЗ ЗАПРОПОНОВАНИХ ВАРІАНТІВ».