Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Diplom_2011 (1).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
03.09.2019
Размер:
1.09 Mб
Скачать

3.5. Основна частина

Основна частина роботи складається з розділів та підрозділів, пунктів і

підпунктів.

У розділах основної частини:

  • Розділ 1. Висвітлюються теоретичні положення досліджуваної теми, критично осмислюються різні точки зору на те чи інше питання та аргументується власна думка.

  • Розділ 2. Дається коротка характеристика сучасного стану досліджуваного питання, сфери банківської діяльності, аналізуються статистичні матеріали та (або) фактичні дані установи банку, клієнтів банку, в основному бази стажування або роботи.

  • Розділ 3. Подаються проблеми щодо функціонування відповідної сфери банківської діяльності та обґрунтовуються шляхи їх вирішення, в т. ч. і з урахуванням зарубіжного досвіду.

У кінці кожного розділу формулюють висновки із стислим викладенням наведених у розділах наукових і практичних результатів, що дає змогу вивільнити загальні висновки від другорядних подробиць. Обсяг висновків до кожного розділу дипломної роботи має становити не менше 1-1,5 сторінки машинописного тексту.

3.6. Висновки

Логічним завершенням дипломної роботи є висновки. Головна їх мета - підсумки проведеної роботи. У висновках коротко підводяться підсумки дослідження, по пунктах формуються основні результати, окремі лаконічні положення, методичні рекомендації та пропозиції автора щодо ефективнішого розв'язання проблематики (див. дод. Е.1, Е.2). Дуже важливо, щоб вони відповідали поставленим завданням. У висновках необхідно зазначити не тільки те позитивне, що вдалося виявити в результаті вивчення теми, а й недоліки та проблеми практичного функціонування банківських, грошово-кредитних і платіжних систем, а також конкретні рекомендації щодо їх усунення. Основна вимога до заключної частини - не повторювати (не копіювати окремі абзаци, сторінки) змісту вступу, основної частини роботи і висновків, зроблених у розділах.

Обсяг висновків 3 - 5 сторінок.

3.7. Список використаних джерел

Список використаних джерел складається на основі робочої картотеки і відображає обсяг використаної літератури та ступінь вивченості досліджуваної теми. Список використаних джерел повинен містити бібліографічний опис літератури, використаної студентом під час роботи над темою. Укладаючи його, необхідно додержуватися вимог державного стандарту. Кожний бібліографічний запис треба починати з нового рядка, літературу слід розташовувати в алфавітному порядку авторів та назв праць, спочатку видання українською мовою, потім - іноземними. Бібліографічні записи в "Списку використаних джерел" повинні мати порядкову нумерацію. У тексті роботи слід давати у квадратних дужках посилання на номери списку. Якщо необхідно вказати номер сторінки, її ставлять через кому після номера видання у "Списку використаних джерел". У список використаних джерел, включають законодавчі, нормативно-методичні, монографічні, статистичні матеріали, які використовувались при написанні роботи. На кожне джерело, яке є працею одного чи кількох авторів, вказуються прізвище та ініціали авторів, повна назва роботи, місце видання, видавництво, рік і кількість сторінок. Послідовність розташування джерел у списку використаних джерел у п. 5.4 даного посібника. При використанні статей періодичної преси вказують прізвище та ініціали автора, назву статті, назву видання, номер журналу і сторінки, на яких вміщена публікація (чи рік і дату випуску газети).

Залежно від назви і наукового значення теми список використаних джерел може бути орієнтовно в межах 50 - 70 найменувань літератури для дипломних робіт за освітньо-кваліфікаційним рівнем "спеціаліст" і 70 - 90 для дипломних робіт за освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр".

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]