Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Diplom_2011 (1).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
03.09.2019
Размер:
1.09 Mб
Скачать

Послідовність розміщення супровідних документів у дипломній роботі

  1. Титульний аркуш

  2. Завдання на дипломну роботу студента

  3. План роботи затверджений керівником

  4. Довідка на замовлення

  5. Довідка про впровадження

  6. Відзив наукового керівника

  7. Зовнішня рецензія

  8. Анотація

  9. Зміст роботи

Протокол попереднього захисту в дипломну роботу не підшивається, а здається одночасно з роботою на кафедру.

Супровідні документи до дипломної роботи до її обсягу не входять і не нумеруються.

Нумерація сторінок починається з другої сторінки вступу, на якій проставляється в правому верхньому куті цифра “4” і далі нумеруються всі наступні сторінки дипломної роботи.

Узгодження календарних термінів в оформленні супровідних документів

На останній сторінці тексту дипломної роботи (перед списком використаних джерел) студент вказує дату, завершення виконання дипломної роботи і ставить свій підпис, який підтверджує достовірність усіх текстових і цифрових матеріалів. Наприклад, якщо відповідно до календарного плану термін здачі готової (оформленої) роботи на кафедру до 15.05.2011 р., то датою завершення виконання роботи може бути будь-яке число з квітня до 15.05.2011 р.

Дата видачі завдання на дипломну роботу має бути пізнішою від дати наказу ТНЕУ “Про затвердження тем дипломних робіт і призначення наукових керівників ВІЕ”. Наприклад, якщо згаданий наказ затверджено 25.11.2010 р., то датою видачі завдання на дипломну роботу студента може бути 30.11.2010 р. і будь-яка пізніша (на п’ять-десять днів) дата.

Дата початку виконання першого розділу дипломної роботи має бути пізнішою від дати видачі завдання керівником на п’ять-десять днів. Наприклад, якщо завдання на виконання дипломної роботи видано керівником 30.11.2010 р., то починати виконання першого розділу роботи можна з 01.12.2010 р.

Дата затвердження завдання на дипломну роботу студента завідувачам кафедри має бути пізнішою від дати видачі цього завдання керівником від одного до кількох днів.

Дата підпису відзиву на дипломну роботу студента науковим керівником має бути пізнішою від дати здачі завершеної роботи на кафедру на один-сім днів, а дата підпису рецензії зовнішнім рецензентом пізнішою від дати підпису відзиву керівником на один-п’ять днів, але мінімум за 10 днів до захисту дипломної роботи.

48

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]