Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
voenka1.docx
Скачиваний:
1571
Добавлен:
29.02.2016
Размер:
118.87 Кб
Скачать

15.Порядок збереження ключів запалювання, від паркових приміщень , шляхових листків та видача їх по сигналу на збір.

Порядок зберігання й видачі ключів від замків запалювання, люків машин, паркових приміщень і воріт парку повинен забезпечувати своєчасний вихід машин з парку, а також виключати випадки самовільного використання їх особовим складом. Ключі зберігаються: від замків запалювання і люків машин: один комплект — у чергового парку, другий – у чергового роти підрозділу в запечатаній скриньці разом із дорожніми листами на випадок тривоги; від паркових приміщень і воріт парку: один комплект – у чергового парку, другий – у чергового частин. Ключі від паркових приміщень черговому парку дозволяється видавати відповідальним особам із підрозділів у відповідності із затвердженим списком. Ключі від замків запалювання і люків машин черговий парку видає водіям по предявленню шляхових листів, а при проведенні робіт на машинах або занять у парку - командирам підрозділів. Видача і повернення ключів враховується по книзі видачі ключів.

16. Загальні вимоги по організації та проведенні робіт в парку у пгд.

Для підтримки озброєння, бойової та іншої техніки в постійній бойовій готовності у військовій частині встановлені паркові дні.

У парковий день до робіт у парку залучається весь особовий склад частини. Забороняється призначати в наряд особовий склад ремонтних підрозділів, відділень технічного обслуговування, екіпажі, водіїв (механіків-водіїв), на яких заплановані роботи.

Роботи особового складу на техніці проводяться під керівництвом офіцерів і прапорщиків підрозділу.

Всі посадові особи частини, що мають відношення до забезпечення бойової готовності техніки,

Відповідальність за організацію та проведення паркового дня покладається на командира частини.

Матеріально-технічне забезпечення паркового дня, використання засобів механізації покладається на заступників командира частини з озброєння і тилу.

План проведення паркового дня в частині відпрацьовується заступником командира частини по озброєнні. У його розробці беруть участь заступник командира з виховної роботи та тилу, начальники служб, які визначають обсяг і порядок всебічного забезпечення паркового дня.

Після узгодження плану з начальником штабу частини, він представляється командиру частини на затвердження. Витяги із затвердженого плану доводяться штабом частини до заступників командира частини, начальників родів військ і служб частини, командирів підрозділів не пізніше, ніж за три доби до початку паркового дня.

Підготовка паркового дня передбачає:

- Подача заявок від підрозділів на виконання робіт силами ремонтної роти або орвб;

- Розробку та затвердження плану паркового дня в частині;

- Розробку підрозділами заявок на необхідні ПММ, запасні частини та інші витратні матеріали.

- Розробку плану паркового дня в підрозділах;

- Розробку план-завдань екіпажам машин, операційних (технологічних) карт дял виконання робіт на машинах, розробку план-конспектів для проведення занять з особовим ставом.

- Організацію постів і бригад для централізованого виконання робіт на машинах, розробка графіків їх виконання при проведенні паркового дня.

Початок і кінець робіт у парку, а також перерви робляться по команді в строки, встановлені розпорядком дня. Паління дозволяється за територією парку в спеціально визначеному і обладнаному місці.

В кінці паркового дня командири підрозділів узагальнюють дані про проведення робіт і доповідають по команді про результати їх виконання, ефективності використання сил і засобів, вирішення навчальних завдань, витраті виділених матеріалів і майна, результати перевірки техніки посадовими особами. У доповіді відображаються також питання підтримки військової дисципліни, заходів безпеки, якісного та своєчасного оформлення необхідної документації.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]