Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МЕТ. КП ІННОВАЦІЯ 3грудня 2014.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
933.89 Кб
Скачать

Мета і задачі курсового проекту

Курсове проектування сприяє закріпленню, поглибленню, узагальненню та застосуванню знань, отриманих студентом у процесі навчання.

Курсовий проект (КП) повинен відповідати поставленим задачам конкретної дисципліни, загальним вимогам до виконання самостійної роботи, теорії і практики розвитку агропромислового виробництва.

Метою КП з дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва» є: систематизація, закріплення і розширення теоретичних і практичних знань та застосування їх при вирішенні конкретних завдань – підготовка інноваційних бізнес-проектів у підприємствах агропромислового комплексу. Курсовий проект повинен включати проектні розробки технічних, технологічних, організаційно-економічних питань запровадження інноваційних розробок для сільськогосподарського виробництва, науково обґрунтовані висновки і пропозиції, заходи щодо їх реалізації.

КП повинен мати виробничу спрямованість, об’єктом вивчення реальне, конкретне підприємство (об’єднання) або умовне господарство (наведене у завданні до КП). Вивчення спеціальної літератури та збір допоміжного матеріалу повинне бути спрямоване на всебічне вирішення поставлених задач.

При підготовці і написанні КП студент зобов’язаний не тільки фіксувати виробничо-технологічні, економічні і організаційні результати діяльності підприємства-об’єкта, аналізу, але і вивчати їх взаємозв’язок з конкретними умовами, пояснювати причини виявлених недоліків. Організаційно-економічні питання слід розглядати у тісному зв’язку з технологічними.

При виконанні КП студент повинен ознайомитись із законами, урядовими нормативними документами з питань наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності, методичними рекомендаціями щодо підготовки інноваційних проектів і інноваційних бізнес-проектів у агропромисловому комплексі.

Студент зобов’язаний на основі вивчених літературних джерел поглибити знання сутності досліджуваних питань, оволодіти методикою виконання інноваційних проектів і інноваційних бізнес-проектів, зібрати в повному об’ємі і обробити допоміжний матеріал.

У встановлений навчальним планом термін КП здається на кафедру. При позитивній оцінці рецензентів (керівника) студент захищає його перед комісією, склад якої визначається кафедрою.

Структура і об’єм кп

КП повинен мати рекомендовану структуру і порядок побудови: титульний лист; зміст з вказівкою розділів, підрозділів і сторінок; реферат; глосарій; текстову частину з аналітичними таблицями; висновки і пропозиції; список використаної літератури; додатки.

Загальний об’єм курсового проекту повинен становити 30….35 сторінок. Розподіл загального об’єму згідно структури наступний:

Структура кп

Назва розділу

Кількість сторінок

Зміст

1

Реферат

1(додаток А)

Глосарій

1

Вступ

1….2

Розділ 1

6….7

Розділ 2

6….7

Розділ 3

12….14

Висновки і пропозиції

1

Список використаної літератури

1

(10….12 джерел)

Додатки

не обмежується

( але повинні мати тематичну направленість)