Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МЕТ. КП ІННОВАЦІЯ 3грудня 2014.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
933.89 Кб
Скачать

Є декілька форм звернення до літературних джерел:

  1. В.П. Коваленко (1987) вважає (стверджує, встановив і т.д.), що….........

  2. ……...….відомо, що у свинарстві велику увагу приділяють конституції, екстер’єру і показникам продуктивності (Іванов М.Ф., 1957).

  3. Аналізуючи результати досліджень В.М. Герасименка (1987),….......

  4. ……відомо, що у свинарстві велику увагу приділяють конституції, екстер’єру і показникам продуктивності 9.

  5. ……відомо 9, що у свинарстві велику увагу приділяють конституції, екстер’єру і показникам продуктивності.

Посилання на формули КП вказують порядковим номером формули в дужках, наприклад “…у формулі (2.1)”.

На нові таблиці КП повинні бути посилання у тексті, при цьому слово “таблиця” в тексті пишуть повністю, наприклад: “…наведено у таблиці 2.4.” або ………(табл..2.4). У повторних посиланнях на таблиці та ілюстрації треба вказувати скорочено слово “дивись”, наприклад: “(див. табл. 3.3)”.

Список літературних джерел.

Джерела можна розміщувати у списку одним із таких способів:

  • у порядку появи посилань у тексті;

  • в алфавітному порядку прізвищ перших авторів і хронологічному за роками;

  • у хронологічному порядку (за датами їх опублікування).

Відомості про джерела, які включені до списку, необхідно наводити згідно з вимогами Державного стандарту з обов'язковим наведенням назв праць. Приклад оформленні відомостей про використану літературу подано у додатку …..

Додатки

Додатки оформлюють як продовження КП на наступних її сторінках або у вигляді окремої частини (книги), розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті.

Якщо додатки оформлюють на наступних сторінках роботи, кожен такий додаток повинен починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово «Додаток__» і велика літера, що позначає додаток.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, С. І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток , додаток і т.д. один додаток позначається як додаток …..

Ілюстрації, таблиці і формули, які розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатку, наприклад: рис.Д.1.2- другий рисунок першого розділу (додатку …..); формула (А.1) – перша формула додатку

Орієнтовний перелік тем кп

  1. Обґрунтування та ефективність впровадження інноваційних технологій виробництва продукції птахівництва в умовах підприємства (назва).

  2. Обґрунтування та ефективність впровадження інноваційних елементів технології виробництва свинини (вирощування ремонтного молодняку, утримання свиноматок з поросятами і т.д.) в підприємстві (назва).

  3. Обґрунтування та ефективність використання інноваційних методів (способів) розведення великої рогатої худоби на прикладі підприємства (назва)

  4. Обґрунтування та ефективність впровадження технологічних рішень, підвищення продуктивності (овець, свиней, коней) в підприємстві.

  5. Обґрунтування та ефективність впровадження інноваційних технологій підготовки кормів до згодовування (переробки кормів, силосування, застосування кормових добавок і т.д.) в підприємстві.

6.

7.

8.