Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Програма прак-ки 2 курс_Костюкова.doc
Скачиваний:
48
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
206.34 Кб
Скачать
  1. Аналіз застосування інформаційних технологій в діяльності турпідприємства.

І. Змістовий модуль.

Види інформаційних технологій. Стан впровадження інформаційних технологій в технологічній діяльності турпідприємств (бронювання туристських послуг, оформлення документації, рекламна презентація турів).

ІІ. Практичне завдання.

Проаналізувати рекламну презентацію конкретного туру турпідприємства, з застосуванням інформаційних технологій.

  1. Підсумки практики.

І. Змістовий модуль.

Узагальнення набутих під час проходження практики знань, умінь, навичок. Оформлення загальної документації проходження практики. Оформлення звіту практики.

ІІ. Практичне завдання.

Оформити звіт практики.

Спеціальні завдання підвищеної складності

на замовлення турпідприємств.

  1. Підготувати текстові матеріали для контрольних текстів екскурсійних тематичних програм.

  2. Розробити і підготувати презентацію тематичних екскурсійних програм.

  3. Розробити презентацію рекламних турів внутрішнього та міжнародного туризму.

Вимоги до оформлення звіту практики

Наприкінці практики на оформлення підсумкового звіту, в якому викладаються вичерпні відомості про виконану роботу, виділяється 1 день. Збір, опрацювання, систематизація та підготовка матеріалів для звіту здійснюється упродовж усього періоду практики.

Текст звіту за допомогою комп’ютерного набору роздруковують з одного боку білого аркуша формату А4. На сторінці до 30 рядків через полуторний інтервал. Поля таких розмірів: ліве – 30 мм; праве – не менше 10 мм; верхнє та нижнє – по 20 мм. Шрифт має бути чітким, однакової щільності, чорного кольору, кегля 14, гарнітури Times New Roman текстового редактора Word. Обсяг звіту повинен становити 15–25 сторінок.

Звіт складається з титульної сторінки (додаток А), змісту, основної частини, списку використаних джерел інформації, додатків. Номер сторінки на титулі не ставиться, хоча і включається до загальної нумерації.

Кожну структурну частину («ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ІНФОРМАЦІЇ», «ДОДАТКИ») починають з нової сторінки, а їх заголовки друкують великими літерами по центру сторінки. Крапку в кінці заголовка не ставлять.

У звіті наводяться необхідні ілюстрації: схеми, креслення, ескізи, фотографії та ін. Цифровий матеріал рекомендується подавати у звіті в таблицях. Ілюстрації і таблиці, розміщені на окремих сторінках роботи, включають до загальної нумерації сторінок. Ілюстрацію позначають словом «Рис.», таблиці написом «Таблиця» і нумерують послідовно в межах звіту, за винятком ілюстрацій і таблиць, поданих у додатках. Напис «Рис.», номер ілюстрації, її назву і пояснювальні підписи розміщують послідовно під ілюстрацією. Напис «Таблиця», її номер розміщують у правому верхньому куті над відповідним заголовком таблиці.

Нумерацію сторінок, розділів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами. Номер сторінки необхідно проставляти у правому верхньому куті.

Додатки – необов’язковий, але бажаний компонент звіту про практику. До додатків включають допоміжний матеріал, необхідний для повноти сприйняття змісту роботи. Це, як правило, таблиці допоміжних цифрових даних, інструкції і методики, ілюстрації допоміжного характеру та ін. Додатки оформляються як продовження звіту на наступних його сторінках. Кожний додаток починають із нової сторінки: у правому верхньому куті пишуть слово «Додаток», нумеруючи послідовно великими буквами (наприклад, «Додаток Д»). Кожний додаток повинен мати заголовок.

Список використаних джерел інформації краще подавати в алфавітному порядку прізвищ авторів або заголовків. Посилання роблять у квадратних дужках із зазначенням номера джерела у списку і сторінки (наприклад, [5, с. 38].

Закінчений звіт перевіряють і підписують керівники практики від підприємства і вищого навчального закладу.