Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
WinRAR archive / ІСвМ_КЛ Заплотинський.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
520.19 Кб
Скачать

Дебет Плюс 2ооо

В якості СУБД цієї програми використовується МSАссеss.

В бухгалтерському модулі підтримується 6 рівнів аналітики, журнали-ордери і оборотні відомості по всіх рахунках, оборотний і шаховий баланс, виписки по будь-якому рахунку, головна книга, баланс підприємства, первинні документи по банку і касі. Розрахунок всіх документів може проводитися за будь-який період з урахуванням аналітики. Ведеться будь-яка кількість валют, проводка вводиться у валюті, автоматично розраховуються курсові різниці на будь-який момент часу, вихідні документи, як у валюті, так і в гривнах. Автоматизоване закриття рахунків допускається не тільки в кінці звітного періоду, але і за будь-який інший період.

При обліку товарно-матеріальних цінностей і послуг здійснюється автоматичне формування відповідних відомостей руху (оборотних, сальдових, карток складського обліку), а також вибірок по номенклатурі ТМЦ і постачальникам-покупцям за будь-який період. Є можливість розширення довідника номенклатури, а також автоматичного формування декількох типів прайс-листів при формуванні витратних накладних.

Крім того, за допомогою програми може вестися складський облік, облік зарплати на підприємствах з кількістю співробітників до 20 чоловік, розрахунок лікарняних, розрахунок відпускних.

Програма підтримує зв'язок з іншими програмами (Ехсе1, Word, Клієнт-банк) шляхом експорту і імпорту даних.

Інструменти фінансового аналізу

Найяскравішими представниками цього класу ПО є: АФСП від компанії ІНЕК; АudiЕхрегtвід Про-Інвест; АБФИ-Предприятие від компанії Вестỏна.

Всі перераховані програми дозволяють вводити бухгалтерську звітність підприємств, як мінімум, вручну. Але програма АФСП допускає автоматизоване введення звітності з програми 1С:Предприятие, а система Аudi Ехрегt – практично зі всіх популярних бухгалтерських програм.

Привести дані бухгалтерської звітності за різні періоди до єдиного розуміння дозволяють всі програми, але зробити це повною мірою може тільки Аudi. Крім того, АudiЕхрегtдозволяє проводити аналіз бухгалтерської звітності для різних держав (Росії, України, Білорусі, Казахстану і ін.), прогнозувати значення показників фінансового стану на декілька періодів вперед, а також порівнювати значення цих показників з показниками офіційної бухгалтерської звітності інших підприємств галузі.

Формування експертних висновків за наслідками аналізу забезпечують програми АФСП і АudiЕхрегt. При цьому якщо в АФСП експертні висновки – це набір таблиць з коментарями або без них, то в АudiЕхрегtбільшість експертних висновків супроводиться діаграмами і графіками, що дозволяють швидко виявляти проблемні показники.

В плані розширення базових можливостей АudiЕхрегtі АБФІ мають істотні переваги перед програмою АФСП, яка фактично є повністю закритою.

Програми АudiЕхрегtі АБФІ надають користувачу можливість самостійно створювати нові вхідні форми і реалізовувати власні методики аналізу. Проте для створення своїх методик в АФБІ потрібен чималий досвід і навики програмування на алгоритмічній мові, вбудованій в цю програму. Навпаки, в АudiЕхрегtкористувач зможе самостійно реалізувати методику аналізу будь-якої глибини і складності, привертаючи дані не тільки бухгалтерської, але і управлінської звітності.

Соседние файлы в папке WinRAR archive