Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
№1.Підручник ТПВР у ВВ МВС У.doc
Скачиваний:
554
Добавлен:
06.06.2015
Размер:
3.97 Mб
Скачать

Порядок проведення зборів прапорщиків та військовослужбовців військової служби за контрактом

(варіант)

Збори відкриває голова ради прапорщиків та військовослужбовців військової служби за контрактом.

Товариші, за списком у роті __ прапорщиків та військовослужбовців військової служби за контрактом. На зборах присутні ___ чол. Відсутні з поважних причин (називає причини) ___ чол.

На зборах присутній заступник командира роти з виховної роботи старший лейтенант Мерзляков.

Які будуть пропозиції щодо відкриття зборів? Є пропозиція збори відкрити.

Хто за цю пропозицію, прошу підняти руку. Хто проти? Хто утримався?

Збори прапорщиків та військовослужбовців військової служби за контрактом оголошую відкритими.

Для ведення зборів нам потрібно обрати президію. Які будуть пропозиції щодо кількісного складу президії? Чи є інші пропозиції? Немає. Пропозиція приймається. (Якщо є інші пропозиції – голосують за кожну з них).

Прошу називати персонально (складає список кандидатур). Чи будуть інші пропозиції? Немає. Хто за запропонований склад президії, прошу голосувати. Хто проти? Хто утримався? Пропозиція приймається. Обраних товаришів прошу зайняти місця у президії. (Далі президія зі свого складу обирає голову і секретаря).

З

Закінчення дод. 4.4

цього моменту збори веде головуючий.

Товариші, продовжуємо роботу. Вашій увазі пропонується порядок денний зборів: ”Про особистий приклад військовослужбовців у гуманітарній підготовці”. Доповідач заступник командира роти з виховної роботи старший лейтенант Мерзляков.

Чи будуть доповнення щодо порядку денного? Немає.

Для роботи зборів потрібно визначити регламент. Доповідач просить 20 хв. Виступи – до 10 хв. Для довідок наприкінці зборів – 3 хв. Збори провести без перерви. Питання задавати з місця усно.

Які будуть зауваження щодо запропонованого регламенту? Немає. Хто за запропонований регламент, прошу підняти руку. Хто проти? Хто утримався? Немає. Регламент затверджено.

Слово для інформації про виконання рішення попередніх зборів надається голові ради прапорщиків та військовослужбовців військової служби за контрактом прапорщику Микитенко.

Які будуть питання до голови ради? Немає. Які є пропозиції? Надійшла пропозиція: інформацію прийняти до відома. Чи будуть інші пропозиції? Немає. Приймається.

Слово для доповіді ”Про особистий приклад прапорщиків та військовослужбовців військової служби за контрактом у гуманітарній підготовці” надається заступнику командира роти з виховної роботи старшому лейтенанту Мерзлякову.

Доповідь закінчена, переходимо до її обговорення. Слово надається прапорщику Гаврюшенко, підготуватися сержанту Григоренко. Для виступів прошу записуватися.

Для виступів записалося ___ чол. Виступило ___ чол.

Товариші, надійшла пропозиція виступи припинити.

Хто за цю пропозицію, прошу підняти руку. Хто проти? Хто утримався? Приймається.

Виступи закінчені.

Слово для відповіді на запитання і висновків надається доповідачеві заступнику командира роти з виховної роботи старшому лейтенанту Мерзлякову.

Товариші, нам необхідно прийняти рішення з розглянутого питання. Слово для оголошення проекту рішення надається прапорщику Годуненко. Які будуть пропозиції? Надійшла пропозиція прийняти проект за основу. Чи будуть інші пропозиції? Немає. Прошу голосувати. У кого є доповнення, зміни до запропонованого проекту рішення? (Кожну пропозицію обговорюють і голосують). Є пропозиція рішення зі змінами і доповненнями прийняти в цілому. Прошу голосувати.

Товариші, порядок денний зборів вичерпано. Чи є у кого зауваження щодо ведення зборів? Немає. На цьому збори прапорщиків та військовослужбовців військової служби за контрактом оголошую закритими.