Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ХПП новая 2013.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
931.84 Кб
Скачать

Тема 16. Перегляд судових рішень Вищого господарського суду України Верховним Судом України

Характеристика перегляду судових рішень Вищого господарського суду України Верховним Судом України як стадії господарського процесу. Право на звернення про перегляд судових рішень господарських судів.Підстави для подання заяви про перегляд судових рішень господарських судів.Строк подання заяви про перегляд судових рішень господарських судів.

Вимоги до заяви про перегляд судових рішень господарських судів.Порядок подання заяви про перегляд судових рішень господарських судів.Перевірка Вищим господарським судом України відповідності заяви про перегляд судових рішень господарських судів вимогам цього Кодексу.Допуск Вищим господарським судом України справи до провадження.

Підготовка справи до розгляду у Верховному Суді України.Порядок розгляду справи Верховним Судом України.Повноваження Верховного Суду України.Постанова Верховного Суду України про задоволення заяви. Постанова Верховного Суду України про відмову в задоволенні заяви.Повідомлення про ухвалення рішення та його виготовлення.Обов'язковість судових рішень Верховного Суду України.

Тема 17. Перегляд судових рішень за нововиявленими обставинами

Поняття і значення перегляду рішень, постанов, ухвал господарського суду, що набрали законної сили, за нововиявленими обставинами. Підстави перегляду. Поняття нововиявлених обставин. Відмінність нововиявлених від нових обставин. Господарські суди, що переглядають за нововиявленими обставинами рішення, постанови, ухвали, що набрали законної сили.

Порядок і строк подачі заяви про перегляд судових рішень за нововиявленими обставинами до господарського суду. Підстави повернення заяви про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами.

Прийняття заяви про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами. Порядок перегляду судових рішень за нововиявленими обставинами. Оформлення результатів перегляду.

Тема 18. Загальні засади виконання рішень, постанов, ухвал господарського суду

Виконавче провадження як заключна стадія господарського процесу. Виконавчі органи. Виконавчі документи. Учасники виконавчого провадження.

Наказ господарського суду: порядок його оформлення і видачі, строк пред'явлення до виконання, порядок виконання. Дублікат наказу господарського суду. Відповідальність за невиконання судових рішень.

Відстрочка або розстрочка виконання. Зміна способу і порядку виконання рішення, ухвали, постанови господарського суду. Поворот виконання рішення, постанови, ухвали господарського суду.

Тема 19. Оскарження дій або бездіяльності органів Державної виконавчої служби до господарського суду

Оскарження дій або бездіяльності органів Державної виконавчої служби: суб'єкти оскарження, строки оскарження, порядок подачі і розгляду скарги.

ЗМІСТОВНИЙ МОДУЛЬ 4. Окремі види проваджень у господарському судочинстві

Тема 20. Порушення провадження у справі про банкрутство

Підвідомчість, підсудність, право та підстава порушення справи про банкрутство. Заява про порушення справи про банкрутство: зміст, процесуальні особливості. Відмова, повернення та відкликання заяви про порушення справи про банкрутство. Порушення провадження у справі про банкрутство, підготовче засідання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]