Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
27
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
313.86 Кб
Скачать

6.2.Порядок підсумкового контролю знань

Основними завданнями контролю знань магістрів з дисципліни “Управління бізнес-процесами” є оцінювання засвоєння ними теоретичних знань і практичних навичок, набутих під час проходження практики та навчання. При цьому, контрольні заходи мають:

  1. стимулювати систематичну самостійну роботу над навчальним матеріалом;

  2. забезпечити закріплення та реалізацію набутих теоретичних знань при виконанні практичних завдань на базах виробничої практики (за місцем роботи);

  3. прищепити навички відповідального ставлення до своїх обов‘язків, самостійного цілеспрямованого пошуку потрібної інформації, чіткої організації свого робочого дня.

Оцінювання знань студентів з дисципліни здійснюється на основі результатів поточного (модульного) і підсумкового контролю знань (іспиту) за 100 бальною шкалою. Завдання поточного контролю оцінюється в діапазоні від 0 до 50 балів, а завдання, що виносяться на іспит – від 0 до 100 балів.

6.4. Поточний контроль на денній формі навчання здійснюється під час семінарських і практичних занять, в процесі розгляду програмних питань у формах обговорення студентами ак­туальних питань дисципліни, аналізу ситуацій, оцінювання результатів їх самостійної роботи та індивідуальних завдань.

6.5. Критерії оцінки знань при поточному контролі знань з дисципліни мотивують активну роботу студентів денної форми навчання протягом семестру щоб набрати від 0 до 50 (20) балів.

За робочою програмою та планом-графіком занять з дисципліни “Управління бізнес-процесами” після вивчення 1-13 тем передбачено проміжний контроль знань у формі комплексних контрольних робіт, які складаються з трьох блоків кожний (тестовий, теоретичний й практичний). Завдання для контрольних робіт комплекту­ються із теоретичних запитань і подібних практичних задач відповідних тем модулів.

6.6. Тривалість виконання модульного контрольного завдання дві академічні години (80 хв).

6.7. В разі невиконання завдань поточного контролю з об’єктивних причин (хвороба, відрядження, паралельне навчання за кордоном, які підтверджені відповідно лікарняним листком, довідкою, листом) студент має право за дозволом декана скласти їх до останнього семінарського (практичного) заняття у час та порядку визначеному викладачем.

6.8. Результати модульних поточних контролів мають зберігатися викладачем до моменту здачі студентом іспиту.

6.9. Результати поточного контролю знань студентів вносяться до відомості обліку поточної і підсумкової успішності, яка здається у деканат до останнього дня залікового тижня.

6.10. Вимоги до оцінки знань при модульному контролі:

  • на 5 (з 5) балів оцінюється відповідь, яка характеризує повне і глибоке засвоєння студентом теоретичного матеріалу або задача повністю відповідає еталонному розв’язанню, методично правильно оформлена з належними стислими поясненнями проведених розрахунків з висновками. Для тестовій частині завдання модуля частка правильних відповідей становить не менше 80 %.

  • на 4(з 5) балів оцінюється в цілому привільна відповідь, але неповна за змістом або має окремі неточності в формулюваннях, використанні розрахункових формул, з помилками у визначенні проміжних й кінцевих результатів. Розв’язання задачі ви­конане не менше ніж на 50 %. Для тестової частини завдання за частину правильних відповідей у межах від 50 до 79 %.;

  • на 2 (з 5) балів оцінюється в значній мірі неточна та неповна за змістом відповідь або має суттєві неточності в формулюваннях, використанні розрахункових формул, із вагомими помилками у визначенні проміжних й кінцевих результатів. Розв’язання задачі ви­конане менше ніж на 50%. Для тестової частини завдання за частину правильних відповідей у межах від 20 до 49 %.;

  • на “0” балів оцінюється відповідь, яка свідчить про низький рівень знання матеріалу і розкриває зміст питання менше ніж на 20%, або не невірно розв’язані задачі або розв’язані менше ніж на 20%.

Оцінювання рівня набутих практичних навичокздійснюється за результатами виконання та захисту індивідуальних практичних завдань, що виконуються студентами на базі матеріалів виробництва (за місцем роботи, або за місцем проходження практики). Такі завдання включаються до навчально-методичних посібників для самостійного вивчення дисципліни, розміщуютьсь на сайті університету або видаються безпосередньо студентам.

Діапазон оцінки практичних навичок 0-20 балів, з яких 5 балів за своєчасність подання роботи на перевірку.

Соседние файлы в папке 02 NMM_DiscProgramy