Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
OK.DOC
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
1.24 Mб
Скачать

За економічною суттю вклади (депозити) поділяються:

3. Порядок відкриття та режим функціонування депозитного рахунку

Перелік документів, необхідних для відкриття депозитного рахунку юридичній особі в банку

  1. Копія свідоцтва про державну реєстрацію в органі виконавчої влади, іншому органі, уповноваженому здійснювати державну реєстрацію, засвідчена нотаріально або органом, який видав свідоцтво про державну реєстрацію (крім бюджетних установ та організацій).

  1. Копія зареєстрованого установчого документу (статуту / засновницького договору / установчого акта / положення), засвідчена нотаріально або органом, який здійснив реєстрацію.

  1. Копія довідки про внесення юридичної особи до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, засвідчена нотаріально або органом, який видав довідку, чи підписом уповноваженого працівника банку при наявності оригіналу.

  1. Копія документа, що підтверджує взяття юридичної особи на облік відповідним органом державної податкової служби, засвідчена нотаріально або органом, який видав довідку, чи підписом уповноваженого працівника банку при наявності оригіналу.

  1. Копія документа про повідомлення органів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України щодо наміру відкрити депозитний рахунок в банку, засвідчена в установленому порядку. Якщо юридична особа не використовує найману працю і не є платником страхових внесків, клієнт зазначає це в довідці за довільною формою, яка має бути засвідчена підписом керівником і відбитком печатки юридичної особи.

  1. Лист із зазначенням банківських реквізитів (№ поточного рахунку, назва і код обслуговуючого банку, банку-кореспондента для вкладів в іноземній валюті) – для повернення суми вкладу і нарахованих процентів на поточний рахунок клієнта відповідно до умов договору.

  1. Копія паспорта або документа, що його замінює, копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера податків особи, яка уповноважена відкрити депозитний рахунок. (Копії цих документів засвідчуються в присутності уповноваженого працівника банку при наявності оригіналів вищевказаних документів).

  1. Копії документів, що підтверджують повноваження осіб, які відкривають депозитний рахунок.

  1. Копії паспортів та довідок про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків засновників – фізичних осіб. які є власниками юридичної особи та мають істотну участь (10% і більше в статутному капіталі), засвідчені підписом керівника та відбитком печатки підприємства.

Фізичним особам – суб’єктам підприємницької діяльності (без створення юридичної особи) поточний рахунок відкривається на їх ім’я за умови наявності паспорта чи іншого документа, що засвідчує особу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]