Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вплив алкоголю на підлітків.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
13.1 Mб
Скачать

1.8. Мінеральна вода «регіна»

Кришталево чиста вода «Реґіна» народжується у природному озері, що знаходиться глибоко під землею в заповідній зоні Поділля, що виключає  навіть випадкове попадання в підземне озеро стічних чи брудних вод, хімічно шкідливих речовин і рідин.

Особливі технології, застосовувані при розливі природної мінеральної води «Регіна» зберігають її свіжість створений природою унікальний хімічний  склад мінеральних речовин.

При виробництві «Реґіни» не застосовуються консерванти і хімічне очищення. Технологія  розливу  водзабезпечує дотримання  найвищих  санітарних норм. Кварцове  очищення води дозволяє повністю зберегти  природну  формулу води, яка не змінюється вже більше 100 років - з дня відкриття джерела.

Гідрокарбонатна, складного  катіонного складу природна мінеральна  вода «Реґіна» щедро,  в сприятливих  для  організму  людини  пропорціях і поєднаннях, насичена  корисними  мінералами та мікроелементами, серед яких: Катіони (мг / л):        Натрій і калій <100        Кальцій <150        Магній <50        Срібло <0,0003      Аніони (мг / л):        Гідрокарбонати <200 - 600        Хлор <50        Сульфати <50      Мінералізація 0,4 - 1 г / л

Таким чином, хімічний склад води «Реґіна» включає в себе натрій і калій, які украй необхідні для життєдіяльності та функціонування кожної живої клітини. Зокрема, калій нормалізує тиск в крові і забезпечує клітинний баланс. Магній, який також присутній у воді, бере участь у формуванні кісток, регуляції роботи нервових тканин, вуглецевому і енергетичному обміні, які проходять в організмі. Присутність срібла в мінеральній воді «Реґіна» сприяє не тільки знищенню присутніх в організмі шкідливих мікробів, а й підвищенню імунної системи людини. Крім того, «Реґіна» містить чимало мінеральних речовин, серед яких підвищена кількість кремнієвої кислоти, розчинного кисню, вуглекислого газу, які живлять клітини організму і позитивно впливають на загальний фізичний і емоційний стан людини.

Люди, що регулярно вживають «Реґіну», стверджують, що їх не мучать шлункові болі, печія, а деякі впевнені: якщо після надмірного узливання спиртним, випити на ранок стаканчик «Реґіни» - похмілля як рукою знімає.

Жителі навколишніх селищ і домогосподарки із задоволенням застосовують негазовану, насичену мінералами «Реґіну» для приготування гарячої їжі. Спробуйте приготувати на «Реґіні» борщ або зварити каву - і Ви будете використовувати цю чарівну воду постійно.

1.9. Реклама дбає про здоров’я людини?

Однією із причин масового поширення розповсюдження вживання пива серед дітей, підлітків, молоді більшість учених усього світу вважають масивну, наступальну рекламу пива, яка робить вживання пива соціально прийнятним і навіть схвалюваним. Питні звичаї і «привабливі» властивості слабоалкогольних напоїв нав'язуються не тільки рекламними роликами на телебаченні, а їх пропаганда йде в художніх фільмах, різних телепередачах, в пресі, на рекламних щитах та ін. Розповсюдженою, «модною» рекламною акцією, спрямованою на поширення аудиторії споживачів, ефективне широкомасштабне залучення молоді і підлітків до вживання алкогольних напоїв, насамперед пива, є так звані «свята пива», «свята пива і тютюну». У суспільстві існують різні точки зору на безпечність цих заходів. На жаль сьогодні засоби масової інформації найчастіше займають невиважену позицію, яка суперечить науково-обґрунтованим фактам, відверто впроваджують «алкогольне виховання».

У зв'язку із наведеними обставинами для запобігання проблем у дорослому житті вчені різних країн вважають розумним прагнення затримувати раннє використання алкоголю, пропонують спрямовувати зусилля суспільства (юридичні, медичні, освітні), щоб запобігти ранньому початкові алкоголізації.