Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_vish_matem_teor_imovirn.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
18.04.2019
Размер:
2.04 Mб
Скачать

4. Порядок поточного і підсумкового контролю знань студентів з вищої математики. Критерії оцінки.

Завданням поточного контролю є перевірка розуміння та засвоєння певного матеріалу, вироблених навичок, проведення розрахункових робіт, умінь самостійно розв‘язувати задачі, здатності осмислити зміст теми чи розділу у взаємозв’зку з іншими темами.

Завданням іспиту є перевірка розуміння студентом програмного матеріалу в цілому, логіки та взаємозв‘язків між окремими розділами, здатності творчого використання накопичених знань для розв‘язання задач.

Оцінювання здійснюється за 100 бальною шкалою. Завдання поточного контролю оцінюються в діапазоні від 0 до 50 балів, а завдання, що виносяться на іспит – від 0 до 60 балів.

Поточний контроль знань студентів

Об‘єктами поточного контролю знань студента є:

    1. системність та активність роботи на практичних заняттях;

    2. виконання завдань для самостійного опрацювання;

    3. виконання модульних завдань.

  1. При контролі систематичності та активності роботи на практичних заняттях оцінці підлягають:

а) рівень знань, продемонстрований у відповідях - тестах на практичних заняттях; за кожне практичне заняття та виконання домашнього завдання студент отримує max 2 б. (12 зан. ∙ 2б. = 24б.- у І та ІІ семестрах) .

в) участь в роботі наукових студентських конференцій, олімпіадах, підготовка наукових публікацій тощо ( за рішенням кафедри ) – не більше 10 балів у суммі, (якщо при цьому загальна кількість балів за поточну роботу не перевищує 50 балів).

  1. При контролі виконання завдань для самостійного опрацювання оцінці підлягають самостійне опрацювання тем в цілому чи окремих питань зі звітом у вигляді:

а) проведення розрахунків (розв’язування певних задач за своїм варіантом) - не більше 6 балів – І семестр та ІІ семестр.

б) виконання індивідуальних завдань. Оцінка за одну індивідуальну роботу не перевищує 3 бали у І та ІІ семестрах.

в) написання рефератів – не більше 3 балів.

Самостійно виконані роботи перевіряються викладачем та підлягають захисту у ході співбесіди зі студентом.

  1. При виконанні модульних завдань оцінці підлягають:

а) виконання письмових завдань під час проведення контрольних робіт. Оцінка за цей вид контролю співпадає з кількістю балів за контрольну роботу за 6 бальною шкалою (0; 1; 2; 3; 4; 5).

Контрольна робота повинна проводитися в аудиторії без допущення викладачем користування допоміжними матеріалами.

Модуль з вищої математики – це частина програми, яка складається з пов‘язаних між собою у певному співвідношенні теоретичних і практичних компонентів змісту, кожна складова якого оцінюється в балах.

За семестр з вищої математики проводиться 2 модуля (кожний по 2 контрольні роботи).

Результати поточного контролю знань студентів в цілому оцінюють в діапазоні від 0 до 50 балів за І семестр та ІІ семестри.

Всі види самостійно виконаних домашніх письмових робіт перевіряються викладачем та підлягають захисту у ході співбесіди зі студентом.

В разі невиконання завдань поточного контролю з об‘єктивних причин студент має право, за дозволом декана, виконати їх і скласти залік до останнього практичного заняття. Час та порядок виконання визначає викладач.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]