Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
final_doc(1).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
521.22 Кб
Скачать

5. Комунікація випускників

Асоціація забезпечує канал зв'язку між випускниками та університетом, надає засоби та можливості для вивчення політики університету і підтримує розвиток Єльського університету.

Всі чоловіки і жінки, які закінчили принаймні один семестр навчання в Єлі, автоматично стають членами Aсоціації і можуть бути активно пов'язаними з Асоціацією принаймні двома із трьох блоками: класи, клуби, аспіранти та професійні шкільні об'єднання.

Випускники Єльського коледжу розділяються по класам. Класи зустрічей проводяться на території університету кожні п'ять років, як правило, на перші і другі вихідні весни. На додаток до цих п'ятирічних зустрічей, класи також планують вечері, семінари і майстер-класи протягом навчального року. Все частіше, міні-свята проводяться між п'ятирічними зустрічами, як на території табору, так і на регіональному рівні.

Клуби (так звані Єльські асоціації) є основою для приєднання до Єльського університету в містах і селищах по всьому світу. Більшість подій клубу проводяться не в Нью-Хейвені і поєднуть соціальні, культурні, освітні та комунікативні громадські роботи. Всім випускникам, незалежно від того Єльський коледж, аспірантуру чи професійну середню школу вони закінчили, пропонується взяти участь у місцевих заходах Єльського клубу. Є близько 170 Єльських клубів по всьому світу.

Aсоціація надає пряму відповідальність за управління відносин між випускниками, за заходи для вищої школи, а також підтримує зв'язок із випускниками професійних шкіл.

6. Клуб випускників як засіб просування університету

Завдяки численним програмам і послугам Асоціації зв'язок здійснюється не тільки між випускниками і університетом, а також сприяє підтримці багатьох каналів університету і засобі комунікації з ним численної аудиторії, в тому числі абітурієнтів, школярів і студентів.

Ця робота здійснюється через блоки. Класи та клуби студентів і випускників-членів професійних об’єднань, а також через клуби спільних інтересів і філії, створені в містах по всьому світу. Ці канали зв'язку доповнюють роботу клубів, класів та студентів і випускників професійних асоціацій.

7. Історична довідка

Асоціація випускників Єлю функціонує більше, ніж 200 років. Асоціація була заснована в 1792 році з обранням перших співробітників. Пізніше, багато однокурсників почали повертатися в Нью-Хейвен, щоб після 3 років по закінченню ВИШу, отримати ступінь магістра, практику, прийняту в англійській системі. З цієї традиції розпочався цикл зустрічей, які в результаті були перетворені у п'ятирічну систему класних зустрічей, які спостерігаються і сьогодні.

  1. Jacob University Bremen

Асоціація випускників Jacobs University була заснована в 2004 році. З тих пір, кількість випускників Jacobs University збільшилася більш ніж у десять разів, з 130 до більш ніж 1500, близько 80% з яких вступили в асоціацію випускників. Для забезпечення правової основи щодо участі випускників у формуванні майбутнього університету, в 2008 році була заснована асоціація Jacobs University Bremen Alumni& Friends GmbH. Її власниками стали асоціація випусників (99%) і Jacobs University(1%). Jacobs University Bremen Alumni & Friends GmbH стала однією з трьох акціонерів Jacobs University.

Асоціація випускників – це зростаюча мережа колишніх студентів університету та друзів, яка допомагає залишатися на зв'язку з друзями та колишніми одногрупниками. Регулярні заходи на щорічній Homecoming в інтрамережі з форумами, профілі і пропозиції роботи, фонд для пожертвувань, доступ в тренажерний зал і IRC, а також численні можливості та переваги для учасників спільноти. Через організацію соціальних, професійних, наукових та інших заходів, Асоціація випускників сприяє зростанню багатокультурної та міжнародної соціальної мережі. Асоціація випускників також зацікавлена у встановленні тісних відносин з окремими особами та організаціями, які мають серйозний інтерес до Jacobs University Bremen.

Асоціація бере на себе зобов'язання підтримувати університет, оскільки вона прагне виконувати свою освітню місію для нинішнього покоління і для майбутніх поколінь студентів. Крім того, Асоціація забезпечує обмін і взаємодію між випускниками та їх альма-матер, спрямовану на сприяння взаємній вигоді.

Рада випускників:

Президент Petar Perkovic

Віце-президент Peter Dabrowski

Скарбник Ewa Grzechnik

Секретар Stefan Anca

Експерти Aakash Jian, Robert Eckhoff, Nika Yugay

Асоційовані радники Ради Dr. Karen Smith Stegen, Dr. Christian Jacobs, Prof. Dr. Ronny Wells

Контакти:

Сайт: https://www.jacobs-alumni.de/

E-mail: alumni-board@jacobs-alumni.de

  1. University of Glasgow

  1. Статут

Более 180 тыс. человек по всему миру с гордостью называют себя выпускниками университета Глазго. В течение последних 550 лет достижения выпускников были отмечены в таких разнообразных областях, как политика, медицина, финансы, искусство и техника.

Основная миссия заключается в проведении передовых, международно-конкурентоспособных программ, встреч (личностно - ориентированного направления) для повышения репутации университета. Учитывая статус ведущего международного университета, заведение стремимся сохранить и повысить ценность шотландской культуры и общества, окружающей природной среде и народному хозяйству.

Клуб выпускников преследует две основыне цели:

- сбор средств для обширного ряда проектов университета

- развитие и укрепление связей университета с его выпускниками по всему миру. 

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]