Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
final_doc(1).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
521.22 Кб
Скачать
  1. Історична довідка

На жаль, в загальному доступі інформація ненадана. Спираючись на те, що приховувати там взагалі-то немає чого, то можна з впевненістю сказати, що відсутня взагалі. 

Контакти клубу:

Adress:

Division of Development and Alumni Relations

Room G9

Christie Building

The University of Manchester

Oxford Road

Manchester

M13 9PL

Tel: + 44 (0) 161 306 3066

Fax: + 44 (0) 161 206 8066

Email: alumni@manchester.ac.uk

  1. МГИМО

Історія

Асоціація випускників МДІМВ створена в 1991 році, використовувала досвід провідних зарубіжних вузів, сформувала свій клуб випускників. Тут зароджуються і культивуються ідеї подальшого розвитку Університету. Асоціація МДІВД - динамічно розвивається організація, що об'єднує понад 4 500 мгімовцев різних поколінь з різних факультетів і кафедр. Держслужбовці та дипломатичні працівники, політичні та громадські діячі, бізнесмени і молоді фахівці.

Ф-ції клубу й реалізація цілей університету

Асоціація щорічно проводить більше 20 корпоративних та ділових заходів, веде активну протокольну роботу, ділиться досвідом з клубами інших російських вузів. Напрямки діяльності організації постійно розширюються: члени клубу беруть все більш активну участь у роботі організації, у тому числі вносячи пожертвування до Фонду Асоціації. Завдяки їхній допомозі підвищується якісний рівень заходів, розробляються нові формати.

Ф-ції клубу й реалізація цілей випускників

Організація корпоративних заходів; Проведення ділових заходів; Протокольна робота з тими хто закінчив інститут - відстеження значущих і пам'ятних подій в їхньому житті, привітання з днем народження і призначеннями, зустрічі в рамках проекту «Історія успіху», де випускники можуть зустрітися; Створення та розвиток клубів випускників МДІМВ за кордоном; Допомога у працевлаштуванні; Залучення коштів на розвиток Університету та реалізацію проектів Асоціації (Фонд розвитку МДІМВ, Фонд Асоціації випускників); розвиток сайтів, розсилка інформаційних бюлетенів; Надання всебічної підтримки, щоб випускник реалізував свої проекти; Консультаційна підтримка в створенні клубів інших російських вузів; Благодійна та інша соціально орієнтована діяльність - допомога дитячим будинкам, підшефним Університету, ветеранам-мгімовцам.

Оргструктура

Органами управління Некомерційного партнерства "Асоціація випускників МДІМВ" є: Безсмертних Олександр Олександрович - Президент Асоціації випускників МДІМВ. А також: Опікунська рада Асоціації випускників, Група по зв'язках із громадськістю, Група з історії та традицій, Група по взаємодії з органами державної влади, Виконавча дирекція Асоціації.

Фінансовий менеджмент клубу

Вступний внесок в розмірі 2000 руб. Щорічний членський внесок складає 1000 руб.

«Фішки» клубу

• Талановитий випускник заохочується премією MGIMO Alumni Awards і Young Alumni Awards, нагородження золотих медалістів, що стимулює абітурієнта початківця навчання у ВНЗ; • Видавнича діяльність - каталоги, книга «МГИМО-Университет. Традиции и современность », збірники спогадів і мемуари; • Просування бренду МДІМВ - за активного сприяння Асоціації в 2009 р. Університет увійшов в «Книгу рекордів Гіннеса» за кількістю викладання державних іноземних мов;

Досвід вартий для КНУ ім.Шевченко

Заохочувати талановитих студентів преміями, та видавати книгу університетських спогадів.

  1. University of Pennsylvania

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]