Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
final_doc(1).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
521.22 Кб
Скачать

1. Статут клубу, організаційні форми

Основним документом, що регламентує діяльність Асоціації випускників Єльського університету є Конституція (документ додається). Як зазначено в Конституції, Aсоціація має чотири основні цілі, а саме, "розвиток і зростання Єльського університету", "надати канал взаємного зв'язку між випускниками та університетом", "спостереження за роботою всіх організацій і програм випускників "та" надання коштів (при необхідності) для експлікації і відкритого розгляду політики університету, для пояснення положення університету Асамблеї та надання відповідних рекомендацій корпорації ".

2. Будова організації + контакти

Асоціація випускників Єльського університету функціонує під керівництвом Ради керівників (члени Ради + контакти див. додаток 1). Рада керівників визначає напрямок діяльності і цілі роботи Асоціації. Цей виконавчий орган складається з двадцяти одного члена, з них обираються делегати, чотири офіцери і шість колишніх членів офісу. Рада збирається не менше чотирьох разів на рік, отримує, аналізує звіти комітетів, вирішує питання політики розвитку університету, визначає напрямок майбутніх дій Асоціації, затверджує бюджет та робить огляд оперативного плану Асоціації. Рада бере участь у висуванні кандидатів для обрання на отримання почесної медалі Єльського університету, а також встановлює структуру комітетів Асоціації в рамках AYA Конституції.

Асоціація складається з 10 комітетів, що мають свій профіль діяльності і виконують свою роботу під керівництвом Ради керівників. Функціонування комітетів має вирішальне значення для ефективної роботи Асоціації. Як Асоціація в цілому, так і комітети і кожен з учасників прагнуть вивчити і полегшити складні питання, а такоє спростити обмін інформацією між випускниками і університетом.

Комітети:

Alumni Fellow Nominating Committee (AFNC) – Комітет з питань призначень

Alumni Media Committee - Комітет з питань медіа

Appointed Board Committee - Комітет з питань призначення Ради керівників

Day of Service Committee - Комітет з питань організації Дня допомоги

Graduate & Professional Schools Committee – Комітет вищої і професійної школи

Programs Committee – Комітет з питань планування програми

Shared Interest Groups Committee - Комітет загальних груп інтересів

Student Initiatives Committee - Комітет студентських ініціатив

Yale Medal Committee – Комітет з питань призначення кандидатур на Єльську медаль

3. Фінансова основа

Асоціація випускників Єльського університету знаходиться під фінансовою підтримкою безпосередньо Єльського університету. А також до скарбниці асоціації роблять внески члени Асоціації при вступі в неї.

4. Проекти та плани роботи

Yale Day of Service – День допомоги Єльського університету

GIVE A DAY. CHANGE A LIFE.

Кожного року члени Асоціації займаються благодійними роботами у День допомоги, що проходить під гаслом «Витрать день. Зміни життя. »

Навесні 2011 року в більш ніж 250 містах по всьому світу, члени спільноти Єльського університету допомогли зробити їх околиці кращого вигляду, беручи участь в Дні допомоги. Більше 3500 чоловік зібралися разом, щоб допомогти організувати харчування в їдальнях, бути наставником для дітей у школах, очистити парки і пляжі, будувати житло для бездомних, надавати підтримку дітям-сиротам та багато іншого.

Стратегічний план:

Традиційна Сила + новий погляд = Нова Aсоціація

Ми віддані зміцненню традиційної успішної діяльності AYA, найголовніше зустрічей і численних майстер-класів і клубних заходів.

Ми будемо більш амбітними в поєднанні всіх випускників Єльського університету - випускників Єльського коледжу і випускників професійних шкіл.

Ми підтримуємо накопичення способів отримання потенційних партнерів і колег для випускників Єльського університету. Основна увага в роботі AYA буде приділятися спільним інтересам / загальні групи ідентичності (будь то жінки, чорношкірі, співаки, підприємці і т.д.).

Ми визнаємо, що інтереси нових випускників, молодих сімей і пенсіонерів просто різні. Для різних вікових категорій є спеціальні програми, ми створимо сильні інституційні зв'язки з молодими випускниками.

Ми подвоїмо зусилля, щоб надати нового змісту всьому життю. Ми будемо розширювати можливості для отримання освіти і все частіше використовуватимемо переваги нових медіа каналів,щоб принести навчання в Єльському університеті для вас.

Майже половина випускників Єльського університету живуть всього за сім міських районів. Ми будемо збільшувати підтримку клубів у великих містах, як раз ми досліджуємо, як краще підтримувати всіх випускників, в тому числі наших міжнародних випускників.

Ми будемо розвивати нові програми та послуги, цінні для випускників. Громадські роботи на підтримку групи Єльського університету - це лише одна з ідей, які ми почули - і вхопилися за неї.

Ми запропонуємо Вам нові можливості для обслуговування у Єльському університеті. Талант волонтера робить неймовірний внесок в роботу Єльського університету, а «людський потенціал» випускників тільки починає використовуватися. AYA буде спонсорувати проекти, привабливі для вас, що посилаються на важливі цілі університету.

Ми дамо більш ефективну підтримку наших керівників-добровольців, надаючи їм більше співробітників для надання допомоги AYA і шляхом інвестування в інтернет-послуги і нові технологічні інструменти, щоб зробити обслуговування простішим.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]